KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Kauniainen

Huopakattoremontti Kauniainen – kun haluat huopakattoremontin Kauniaisissa sijaitsevassa kohteessasi hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman helposti ja samalla kuitenkin kiistattoman ammattitaitoisesti, tilaa urakka kattoremonttipalvelumme kautta. ”Avaimet käteen”-palveluumme kuuluu kaikki tarvittava!

  • Teemme puolestasi kaiken työn suunnittelusta loppusiivoukseen.
  • Hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin – omat toiveesi ja kattosi tarpeet huomioiden, tietenkin.
  • Huolehdimme puolestasi myös kalustosta, kuten rakennustelineistä ja jätelavoista.

Tilatessasi huopakattoremontin Kauniaisissa tai lähiseudulla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et joudu huolehtimaan itse edes logistiikka-asioista. Sijaitsipa kohteesi sitten Kauniaisten keskustassa, haja-asutusalueilla taajamien ulkopuolella tai vaikka saaressa jossain Uusimaan rannikkokuntien edustalla, niin urakkaa varten tarvittavat materiaalit, kalusto kuin työvoimakin löytää tiensä ajoissa perille.

Jos tällainen tarjous ei kuulosta mielestäsi yhtään hassummalta, ota ihmeessä yhteyttä vaikkapa jo tänään! Tavoitat asiantuntijamme sekä soittamalla että sähköisesti kaikkina vuodenaikoina.

Huomaa, että Kauniaisten ohella myös muu Uusimaa (esimerkiksi: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi ja Vihti) kuuluu toimialueeseemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Järvenpäässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Järvenpään alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Kauniainen – huolella suunniteltu on puoliksi tehty!

Palahuopakattoremontti Kauniainen, kaikki alkaa suunnittelusta. Huolella suunniteltu on nimittäin puoliksi tehty!

Huopakattoremontin onnistumisen kannalta on olennaista esimerkiksi kartoittaa vanhan katon kunto perinpohjaisesti. Mahdollisuuksien mukaan asiantuntijamme käyvät kattosi läpi yläpohjaa myöten. Näin ollen kattoremontin aikana ei ole odotettavia ikäviä yllätyksiä, jotka mahdollisesti venyttäisivät urakan aikataulua tai budjettia.

Huomaa, että luvallasi voimme käydä arvioimassa kattosi kunnon myös poissa ollessasi. Tämä voi hieman jouduttaa huopakattoremontin suunnittelua, sillä asiantuntijamme ovat liikkeellä aktiivisesti lähes päivittäin.

Vanhan katon kunto ei toki ole ainoa asia, joka huopakattoremontin suunniteluun vaikuttaa. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Kauniaisissa kattoremonttipalvelumme kautta, huomioimme urakan suunnittelussa tarkoin myös omat toiveesi.

Halutessasi huopakattoremonttiin voidaan sisällyttää esimerkiksi monenlaisia muutostöitä, kuten katon värin vaihtaminen tai katon lisäeristys. Tai toisaalta voimme uusia kattosi täysin ennalleenkin, jos olet sen ominaisuuksiin nykyisellään täysin tyytyväinen (huonoa kuntoa lukuun ottamatta).

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa meihin yhteyttä, niin saadaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kauniaisissa sijaitsevassa kohteessasi alulle. Mitä pikemmin toimit, sen helpommin urakasta luultavasti selvitään!

Huopakaton uusiminen Kauniainen – suunnitteluvaiheen jälkeen…

Huopakaton uusiminen Kauniainen – mitä tapahtuu suunnitteluvaiheen jälkeen? Eli kuinka huopakattoremontti käytännössä etenee?

Huopakattoremontin työjärjestys riippuu tietysti paljon siitä, millaiseksi urakan sisältö lopulta muodostuu. Ennen kuin olemme hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, emme siis valitettavasti osaa kuvailla urakan työvaiheita täsmällisesti.

Karkealla tasolla huopakaton uusiminen Kauniaisissa etenee kuitenkin yleensä näin:

  1. Valmistelemme remonttikohteen huopakattoremonttia varten.
  2. Puramme pois huonokuntoiset osat katosta. Pidä mielessä, että joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Kauniaisissa voidaan toteuttaa myös osittain.
  3. Korjaamme alempia kattorakenteita tarpeen mukaan (esimerkiksi lahovaurioiden korjaus, vettyneiden eristeiden uusiminen ja notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu). Samalla suoritamme sovitut muutostyöt.
  4. Asennamme uudet kattohuovat/bitumilaatat sekä kattotuotteet ja -läpiviennit.
  5. Siivoamme paikat ja kuljetamme purku- ja rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Näiden viiden vaiheen jälkeen pääset nauttimaan elämästä uuden, upean huopa- tai palahuopakattosi alla täysin rinnoin. Takaamme, että uusi kattosi täyttää kaikki odotuksesi niin teknisesti kuin esteettisestikin – luultavasti jopa ylittäen ne!

Palahuopakaton uusiminen Kauniainen – paljonko se kustantaa?

Palahuopakaton uusiminen Kauniainen, pähkäiletkö hintaa? Siis sitä, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kauniaisissa kustantaa?

Kun omakotitalon, vapaa-ajan asunnon tai piharakennuksen huopakattoremontti lähestyy, on täysin normaalia miettiä urakkaan liittyviä raha-asioita. Ilmaiseksi ei huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kauniaisissa ikävä kyllä onnistu millään ilveellä.

Huopakattoremonttien hintahaitari on kuitenkin melko lavea niin Kauniaisissa kuin muuallakin Uudenmaan alueella. Esimerkiksi omakotitalon ja kylmän varaston huopakattoremontista saa yleensä maksaa ihan eri summan.

Mikä hintalapun suuruuteen sitten vaikuttaa? Esimerkiksi vanhan katon pinta-ala ja kunto ovat isoja tekijöitä huopakattoremontin hinnan laskevassa kaavassa. Katon pinta-ala ja kunto vaikuttavat valtavasti sekä katon remontointiin tarvittavan työn että materiaalien määrään ja sitä kautta urakan kustannuksiin.

Siksi onkin paras ottaa meihin yhteyttä ja kysyä asiaa suoraan, jos huopakattoremontin hinta kiinnostaa. Kun olemme tutustuneet toimeksiantoon, voimme tehdä huipputarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kauniaisissa sijaitsevassa kohteessasi!

Laita korvan taa, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme kotitalousvähennystä. Tukalia taloustilanteita varten kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta.

Huopakattoremontin taustalla voi olla monia syitä – katon ikä, sammal ja lumikuorma yleisimpien joukossa

Kauniaislaisilla on huopakattoremonttiin hyvin monenlaisia syitä. Yksi yleisimmistä syistä on kuitenkin katon korkea ikä.

Viimeistään noin neljänkymmenen vuoden iässä laadukas ja hyvin huollettukin huopakatto alkaa olla jo tiensä päässä. Neljäkymmentä kesää ja talvea tekevät tehtävänsä väistämättä, eikä esimerkiksi katon tiiviydestä ole enää 100-prosenttista varmuutta.

Joskus myös sammal voi aiheuttaa tarpeen huopakaton uusimiselle. Sammal on huopakaton arkkivihollisia, sillä luonnostaan karheapintainen katto tarjoaa sammaleen itiöille mitä parhaan tarttuma- ja kasvualustan. Jos sammalta kertyy katolle kovin runsaasti, voi katemateriaali mennä niin heikkoon kuntoon, että kattohuopien vaihto on oikeastaan ainoa järkevä ratkaisu.

Sammaleen ohella myös lumi lukeutuu huopa- ja bitumikattojen perivihollisiin. Varsinkin loivemmille huopakatoille voi kertyä yllättävän nopeasti sellainen määrä lunta, että katto painuu tai notkahtaa taakkansa alla.

Olipa syy huopakaton remontointiin sitten mikä hyvänsä, Kauniaisissa voit joka tapauksessa kääntyä meidän puoleemme huolettomin mielin. Kattoremonttipalvelumme ammattilaiset nollaavat kattosi kilometrimittarin käden käänteessä!