KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kauniainen – Kattourakointisi ansaitsee parhaat tekijät

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt myrskyvaurioiden korjauksista kattoremontteihin ansaitsevat parhaat tekijät. Kun tarvitset jotain kattotyötä Kauniaisissa, kannattaa muistaa, että ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen kattopalvelumme on valmiina sinua palvelemaan. Laitamme kuntoon niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin, ja tästä osoitteesta saat myös kaikki peltisepäntyöt piipunhatun asentamisesta kattoikkunan ja piipun pellittämiseen.

Jos ajan hammas tai esimerkiksi Kauniaisissa ja Espoossa riehunut myrsky on laittanut katon niin huonoon kuntoon, ettei kattoa enää kannata korjata ja huoltaa, tarjoamme sinulle kattoremonttia. Kattoremontti tehdään yhtä tasokkaasti ja yhtä hyvällä hinta-laatusuhteella kuin kaikki muutkin tiilikattotyöt, peltikattotyöt ja huopakattotyöt. Katon uusimiseen kuuluu usein kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, pieneläinesteiden asentaminen ja lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen ja muiden kattoturvatuotteiden asentaminen. Selvitämme hetimmiten yhteydenottosi jälkeen, miten tasakatto, harjakatto tai vaikka pulpettikatto pitää uusia, mitä kaikkia kattotöitä kattosaneerauksen yhteydessä tulee toteuttaa, ja mitä avaimet käteen -urakka maksaa.

Niin kattoremontit, läpivientien asennukset, huollot ja uusimiset, rännihuollot kuin esimerkiksi otsalautojen maalauksetkin voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Jos kyse on omakotitalon tai kesämökin katosta, on asiakkaalla mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, ja tuo verovähennys kannattaa huomioida jo antamaamme edullista tarjousta tutkaillessa.

Mitkä kattotyöt Kauniaisissa parantavat katon kuntoa?

Mitkä kaikki kattotyöt parantavat omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon katon kuntoa? Asiaan on vaikea antaa yksiselitteistä vastausta, sillä se, mikä sopii yhdelle katolle, voikin olla haitallista tai suorastaan turmiollista toiselle. Hyvä esimerkki on katon harjaus, sillä tiilikatot voi harjata Kauniaisissa, mutta bitumikatolle harjaaminen olisi liian kovakourainen tapa tehdä roskien poisto katolta. Roskat on kuitenkin saatava pois katolta, vaikka sitten ilmapuhaltamalla. Kaikki katot tulisi puhdistaa (katemateriaalin mukaisesti, ja sadevesikourujen puhdistusta unohtamatta) kaksi kertaa vuodessa, jotta roskat eivät sitoisi kattoon kosteutta (ja saisi kattoa ruostumaan tai sammaloitumaan).

Merkittävä osa katoista tulee myös maalata, joko kerran tai useammin. Savitiilikatot ja erittäin harvinaiset kuparikatot ovat poikkeuksia, sillä niiden huolto-ohjelmiin kattomaalaus ei kuulu. Kaikki katot kaipaavat apua, jos lumikuorma saavuttaa liian suuren painon, tai jos katon reunalla oleva jää estää sulamisvettä poistumasta katolta.

Kattotarkastus on yksi niistä kattohuolloista, joita tarvitsevat kaikki huopakatot, tiilikatot ja peltikatot. Jokainen katto olisi hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, jotta mikään reikä, auennut sauma, törröttävä naula tai katolle ilmaantunut sammalmätäs ei jäisi huomaamatta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa katon kaikkiin tarpeisiin vastataan, sen parempi – näin ollen voi mennä jopa sata vuotta, ennen kuin katto on aika uusia.

Huopakattoa voi kiitellä kustannustehokkuudestaan

Huopakatto viehättää monesta eri syystä – yksi niistä on sen ajattomuus. Tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja laattakatot ovat aina yhtä muodikkaita kattoja, ja ne säilyttävät joka makuun sopivan ulkonäkönsä suhteellisen vähällä vaivalla. Se, että bitumikaton hyvännäköisyys ja vedenpitävyys säilyvät jopa vuosikymmenien ajan suhteellisen vähillä toimenpiteillä, tekevät huopakatosta varsin kustannustehokkaan katon. Kustannustehokkuutta lisää se, että omakotitalo tai kesämökin huopakaton hinta asennettuna on yksi edullisimmista.

Helppohoitoisuus, kustannustehokkuus, miellyttävä ulkonäkö… mitä muita syitä on huopakaton hankkimiselle Kauniaisissa? Yksi on se, että huopakatto on hiljainen, toisin kuin monet peltikatot. Bitumikatto on myös kevyt – etenkin tiilikattoon verrattuna! Huopakaton hyviin puoliin kuuluu myös se, että karhea pinta pitää lumimassat hyvin paikoillaan. Me huopakattoammattilaiset osaamme arvostaa myös kattohuovan helppoa työstettävyyttä sekä sitä, että huopakatosta saa todella tiiviin katon myös tasakatolle, tornikatolle ja monimuotoisille katoille.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.