KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Kauniainen – Lumenpudottajamme osaavat toimia myös huopakatoilla

Valitse omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotukseen kokenut ammattilainen, joka osaa tehdä kattolumityöt kattoa rikkomatta ja ohikulkijoiden turvallisuutta uhkaamatta. Tilaa siis harjakaton tai tasakaton lumenpudotus Kauniaisissa ja Espoossa meiltä – toki pudotamme liiat lumet myös aumakatoilta, pulpettikatoilta ja kaikilta muilta katoilta, mitkä tällaista huoltoa kaipaavat. Meidän taidokkaat lumenpudottajamme osaavat toimia myös huopakatoilla, mitkä ovat tunnetusti helposti vaurioituvia kattoja. Me emme vaurioita katetta tai sen yksityiskohtia, olimmepa pudottamassa lunta huopakatolta, peltikatolta tai vaikka tiilikatolta. Salaisuus on se, että malttaa jättää katolle jonkin verran lunta, ja että tekee jokaisen liikkeensä harkitun huolellisesti. Huolellisuutta tarvitaankin, onhan lumenpudotus varsinkin korkealta katolta vaarallista puuhaa. Emme kuitenkaan luota pelkkään harkintaan, vaan varaudumme kattolumitöihin Kauniaisissa ja muualla aina asianmukaisin työturvallisuustuottein. Tarvittaessa otamme avuksi nosturiauton – lumenpudotusten lisäksi se sujuvoittaa tuntuvasti myös jääpuikkojen poistoa korkean rakennuksen katolta.

Jääpuikkojen poisto tehdään mekaanisesti, mutta rännien sulatuksessa käytämme vesihöyryä. Höyryttäminen on turvallinen tapa saada jää pois sadevesijärjestelmästä, ja pelkän kuuman veden käyttäminen on kaiken lisäksi varsin ekologistakin. Kuuma vesihöyry sopii paitsi rännien, myös katon jään sulattamiseen – kattojääkin pitää sulattaa, sillä se voi vaurioittaa katon saumoja tai pudota alas vaarantaen talon pihalla olijoiden turvallisuuden.

Olipa kyse kattolumitöistä tai jään poistosta katolta, voi yksityisasiakas hakea siitä kotitalousvähennystä. Rahoituskin on tarjolla – sen tiimoilta kannattaa olla yhteydessä yhteistyökumppaniimme. Linkki partnerimme verkkopalveluun löytyy meidän nettisivujemme kautta.

Lumenpudotusta ei ehkä tarvita, jos katolle on asennettu lumiesteitä Kauniaisissa

Kerrataanpa, miksi katolta pitää pudottaa lunta. Pelkästään se, että katolla on lunta, ei tarkoita tarvetta aloittaa kattolumityöt Kauniaisissa. Lumet pitää pudottaa joko siksi, että lunta on liikaa katon kestokykyyn nähden tai siksi, että lumimassat uhkaavat pudota katolta aiheuttaen onnettomuuksia. Lumimassat voivat joskus pudota alas lumiesteistä huolimatta.

Pakkaslumi ei ole omakotitalon tai jonkin muun asuinrakennuksen kattorakenteille liian kova pala – ainakaan normaalitalvina. Kannattaa toki seurata lumen jakautumista ja sitä, ettei tasakatolle kerry huimia määriä lunta.

Nuoskalumeksi muuttunut lumi on kokonaan toinen juttu, sillä kuutiollinen suojalunta painaa paljon pakkaslunta enemmän. Jos katolla on puoli metriä suojalunta, on aika aloittaa lumenpudotus.

Lumiesteet ovat kätevä tapa välttyä lumen äkillisestä alas putoamisesta mahdollisesti aiheutuvilta omaisuus- ja henkilövahingoilta – itse asiassa, lumiesteet ovat pakolliset tietyssä kattokaltevuudessa. 1:8 on se kattokaltevuus, missä lumiesteet on pakko asentaa. Me palvelemme kaikkia taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita lumiesteiden asentamisen tiimoilta – ota yhteyttä, niin saat tasokkaat ja oikein mitoitetut lumiesteet asennettuina. Meiltä saat parasta palvelua myös lumiesteiden huoltamisen ja korjaamisen tiimoilta. Jotta nuo toimenpiteet tulisivat ajoissa hoidettua, kannattaa lumiesteet(kin) tarkastaa kahdesti vuodessa.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.