KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Länsi-Suomi – Miten hoitaa aluskatteen kunnon tarkastus?

Harjakatot, aumakatot ja esimerkiksi pulpettikatot kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Kattotarkastuksen yhteydessä kannattaa tarkastaa myös taloyhtiön (siis paritalon, kerrostalon ja rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön aluskate, jos se vain on mahdollista. Tiilikaton tai peltikaton aluskatteen kunto paljastuu yläpohjan ryömintätilan kautta. Kun teetät kattotarkastuksen meillä, kuulet myös aluskatteesi kunnosta. Tarvittaessa saat tarjouksen aluskatteen korjaamisesta tai paikkaamisesta, esimerkiksi aluskatteen korjaamisesta jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta. Ammattilaisiltamme sujuu myös aluskatteen korjaus jonkin läpiviennin (kuten kattoluukun tai piipun juuren) kohdalta, tai vaikka aluskatteen osittainen vaihto.

Kattotarkastuksen voi saada myös ilmaiseksi Länsi-Suomessa – tilaa mikä tahansa kattotyö (vaikka läpivientien ja saumausten tiivistys tai rännien puhdistus), niin saat kattotarkastuksen kaupan päälle.

Peltikaton, tiilikaton ja huopakaton aluskatteeseen liittyvät työt voi maksaa verkkopalvelumme kautta haettavalla rahoituksella, ja Verohallintoon voi olla yhteydessä kotitalousvähennyksen tiimoilta. Teemme kaikki kattotyöt ripeästi etenevänä avaimet käteen -pakettina, joten eiköhän aloiteta elämäsi helpoin kattourakka Länsi-Suomessa – kuten Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa, Lappajärvellä, Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla, Maalahdessa, Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla tai Mustasaaressa.

Olethan yhteydessä meihin myös Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa, Nakkilassa, Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa, Närpiössä, Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa, Pedersöressä, Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa, Pihtiputaalla, Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä ja Äänekoskella!

Oikea hetki aluskatteen asennukselle ja uusimiselle Länsi-Suomessa

Oikea heti toteuttaa aluskatteen asentaminen Länsi-Suomessa on kattoa asennettaessa. Joissain tapauksissa puuttuva aluskate voidaan jälkiasentaa.

Mikäli kaikki menee kuten kuuluu, ei aluskatteen uusimista tarvita ennen seuraavaa kattoremonttia. Joskus on mahdollista toteuttaa osittainen kattoremontti, minkä yhteydessä aluskatetta ei vaihdeta laisinkaan. Tämä edellyttää tietenkin sitä, että aluskate on tarpeeksi hyvässä kunnossa kestääkseen myös uuden vesikatteen elinkaaren verran.

Jos aluskate on jostain syystä hajonnut, tulemme paikan päälle selvittämään sen, miten se voidaan korjata. Voi olla, että pelkkä paikkaus riittää, eikä edes osittaista uusimista tarvita.

Aluskatteen asentamisen syyt Länsi-Suomessa

Aluskate kannattaa asentaa jokaisen katon alle niin Länsi-Suomessa kuin muuallakin maassamme, koska se suojaa katon alapuolisia osia kosteudelta. Hyvinkin ylläpidetty katto voi alkaa vuotaa, ja silloin kattorakenteet voivat kastua ja vaurioitua – ellei aluskate ota vesiä vastaan vieden ne oikopäätä räystäille. Aluskatteen ansiosta tiilikattovuoto, huopakattovuoto tai peltikattovuoto saadaan kunnostettua pienemmin kustannuksin. Aluskatteet voivat suojata katon rakenteita ja yläpohjan eristeitä myös kondenssikosteudelta ja sen aikaan saamilta laho- ja homevaurioilta. Kondenssikosteus kuulostanee eksoottiselta, mutta sitä esiintyy monissa eri tilanteissa. Lämmin ilma voi tiivistyä (siis kondensoitua) vaikka kylmän limsapullon pinnalle, ja tällaista tiivistymistä voi esiintyä myös katon alla – etenkin, jos yläpohjan ilmanvaihto toimii jähmeästi.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.