KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Länsi-Suomi – Riittääkö katon puhdistus katon huolloksi?

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Länsi-Suomessa tarkoittavat muutakin kuin katon puhdistusta (kuten tiilikaton harjausta tai huopakaton ilmapuhallusta). Roskien poisto katolta on erittäin tärkeä kattohuolto, samoin sammaleenpoisto katolta. Lisäksi tarvitaan kattotarkastuksia, joiden perusteella mahdolliset korjaustarpeet voidaan hoitaa ajoissa. Joinain vuosina katto voi tarvita myös lumenpudotusta tai esimerkiksi jääpuikkojen pudotusta.

Me teemme kaikki kattohuollot Länsi-Suomessa, eli esimerkiksi Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa, Lappajärvellä, Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla, Maalahdessa, Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla, Mustasaaressa, Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa, Nakkilassa, Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa ja Närpiössä.

Tiilikaton harjaukset ja muut kattohuollot ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja ne voi halutessaan maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella – tämä pätee niin Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa, Pedersöressä, Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa, Pihtiputaalla, Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä kuin Äänekoskellakin.

Katon puhdistus on puolivuosittainen kattohuolto kaikkialla Länsi-Suomessa

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus on puolivuosittainen kattohuolto kaikkialla Länsi-Suomessa. Katto kannattaa puhdistaa, jotta se voisi kuivua sateiden jälkeen – katolla viipyilevä kosteus aiheuttaa muun muassa sammaloitumista. Aina kun puhdistamme katon, toteutamme myös sadevesikourujen puhdistuksen.

Sammaleiden poisto Länsi-Suomessa kattoa tuhoamatta

Kemiallisesti tekemämme sammaleentuhokäsittely on paras tapa toteuttaa sammaleiden poisto katolta Länsi-Suomessa. Sammaleentuhoaineemme eivät tuhoa kattoa, mutta ne poistavat kaikki ei-toivotut kasvustot omakotitalon tai esimerkiksi luhtitalon katolta aina juuria myöten. Sammalet voivat saada aikaan jopa kattovuodon, joten niistä kannattaa hankkiutua eroon.

Millaisia taloyhtiöiden kattohuoltoja teemme Länsi-Suomessa?

Kattopalvelumme toteuttaa kaikki taloyhtiöidenkin kattohuollot Länsi-Suomessa. Tilaa vaikka rivitalon lumenpudotus, kerrostalon jäänpudotus tai paritalon jäätyneiden rännien sulatus kuumalla vesihöyryllä – luvassa on ripeästi ja taidokkaasti etenevä kattourakka!

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.