KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Länsi-Suomi – Rännien roskaisuutta ei ole syytä ohittaa

Yksi tärkeimmistä kevät- ja syystöistä Länsi-Suomessa on omakotitalon, taloyhtiön (eli rivitalon, paritalon tai kerrostalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus. Vesikourujen puhdistus estää sadevesijärjestelmää menemästä tukkoon – asia, mikä voisi johtaa muun muassa kosteusvaurioiden syntyyn.

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksella on jo kiire. Jotta tukoksia ei ehtisi syntyä, tilaa sadevesijärjestelmien puhdistukset meiltä kaksi kertaa vuodessa kaikkialla Länsi-Suomessa, kuten Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa, Lappajärvellä, Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla, Maalahdessa, Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla, Mustasaaressa, Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa, Nakkilassa, Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa, Närpiössä, Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa ja Pedersöressä.

Teemme niin matalien kuin korkeidenkin talojen vesikourujen puhdistukset myös Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa, Pihtiputaalla, Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä sekä Äänekoskella. Voit hakea töille rahoitusta kauttamme, ja sinulla on mahdollisuus myös kotitalousvähennykseen.

Rännien puhdistus Länsi-Suomessa hillitsee myös ruostetta

Rännit tulee puhdistaa, jotta tukkeutuneiden kourujen yli vuotavat vedet eivät kastelisi maaperää niin, että kosteus voisi nousta talon rakenteisiin Länsi-Suomessa. Roskien poisto ränneistä ehkäisee myös kesämökin tai esimerkiksi kerrostalon rännien ruostumista. Ruoste rumentaa kourut, voiden myös rikkoa ne. Ruoste voi heikentää sadevesijärjestelmän kuntoa niin merkittävästi, että se on uusittava ennen sen teoreettisen käyttöiän päättymistä.

Talviaikaan roskaisiin kouruihin kertyvä vesi jäätyy heti ulkolämpötilan laskiessa. Jäätymisvaurioiden lisäksi kuvaan astuu tuolloin mukaan myös pelko jäätyneiden kourujen tai jääpuikkojen putoamisesta alas.

Onko tukkeutuneiden vesikourujen ja syöksyputkien avaus Länsi-Suomessa välineurheilua?

Tukossa olevien rännien ja alastuloputkien avaus Länsi-Suomessa ei ole välineurheilua. Roskat voidaan poistaa käsin, ja työ voidaan viimeistellä vesiletkulla. Työturvallisuustuotteita ei kuitenkaan pidä unohtaa. Käytämmekin turvavaljaita ja hyviä kenkiä kaikissa kattotöissämme, katon kaltevuudesta tai vuodenajasta riippumatta. Hyvin korkean rakennuksen rännihuollot teemme nosturiauton avustuksella.

Mikäli rivitalon, rintamamiestalon tai esimerkiksi autotallin rännit ovat tukossa jään takia, poistamme jään kerrassaan kätevällä ja turvallisella tavalla. Jää saadaan pois kuuman vesihöyryn avulla, ja kuumaa vesihöyryä ohjataan katolle höyrytyslaitteidemme avulla.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.