KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Länsi-Suomi – Vesivuodot kuriin meidän toimestamme

Jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Länsi-Suomessa, on tarvetta kiireelliselle kattokorjaukselle. Kattokorjauksen on tapahduttava myös taidokkaasti, jotta katto lakkaa vuotamasta piipun juuresta – tai jotta vuotava kattoikkuna saadaan kerralla kuntoon.

Olipa kyse vuotavasta kattoluukusta, TV-antennin kohdalta alkaneesta kattovuodosta tai jostain muusta läpivientivuodosta, ota yhteyttä meihin. Me korjaamme vuotavat katot kokenein ja varmoin ottein kaikkialla Länsi-Suomessa, kuten Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa, Lappajärvellä, Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla, Maalahdessa, Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla, Mustasaaressa, Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa ja Nakkilassa.

Laitamme vesivuodot kuriin myös Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa, Närpiössä, Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa, Pedersöressä, Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa, Pihtiputaalla, Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä ja Äänekoskella.

Vuotavan viemärintuuletusputken korjaamisesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja kaikki kattourakkammehan voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Ikä voi saada huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuotamaan

Aina siihen, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa Länsi-Suomessa, ei liity sen kummempaa dramatiikkaa. Katto voi olla niin vanha ja kulunut, ettei se jaksa enää pitää vettä. Katon kulumista voi hidastaa erilaisilla kattohuolloilla, mutta ikääntymistä tapahtuu kaikesta huolimatta.

Ikääntyminen ja haurastuminen voivat saada aikaan myös kattovuodon katon IV-putken kohdalta. Aika haurastuttaa läpivientien tiivisteet, joten kattoläpivientien tiiviys kannattaa tarkastaa usein.

Jos katto vuotaa sisätaitteen eli jiirin kohdalta, voi olla kyse olla kattoa painaneista lumimassoista. Jotta jiirivuodot voitaisiin välttää, kannattaa seurata sitä, miten paljon katolla on lunta, miten se on jakaantunut, ja onko kyse kevyestä pakkas- vaiko painavasta suojalumesta. Tarvittaessa tulemme tekemään lumenpudotuksen Länsi-Suomeen, ja näin kattovuodoilta voidaan välttyä.

Miten huomata kattovuoto savupiipun kohdalta, ennen kuin sisäkatosta tippuu vettä Länsi-Suomessa?

Kaikki kattovuodot olisi hyvä korjata pian niiden alettua, voihan katon läpi (esimerkiksi savupiipun kohdalta) pääsevä vesi kastella ja lahottaa kattorakenteet. Kun puhutaan yläpohjan eristeistä, ei suurimpana huolena ole laho, vaan home.

Katto kuin katto kannattaakin tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, jotta kattovuodot (tai vauriot, joista kattovuoto voi alkaa) saadaan huomattua ennen tilanteen pahenemista. Me tahdomme auttaa yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä pitämään huolta katoistaan, ja siksi tarjoamme kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaisen katon kunnon tarkastuksen.

Vesikaton, kaikkien sen kiinnikkeiden ja läpivientien sekä muun muassa aluskatteen kunto tarkastetaan ilman eri veloitusta myös katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä.

Aluskatteen kunto kiinnostaa erityisesti, voidaanhan hyväkuntoisen aluskatteen avulla estää katon alla olevien rakenteiden kastuminen, vaikka katto vuotaisi tovin piipun juuresta tahi jostain muusta kohdasta.

Kattotarkastajamme panevat merkille myös mahdolliset huoltotarpeet, sillä kuten sanottua, kattohuolloilla voi hidastaa katon ikääntymistä (ja näin ollen vähentää kattovuotojen todennäköisyyttä).

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.