KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Länsi-Suomi

Huopakattoremontti Länsi-Suomi – Ota yhteyttä ja anna meidän näyttää kyntemme, bitumikattoremonttejamme ei kehuta suotta! Kun omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Länsi-Suomessa on valmis, sinulla on katto, mikä ei vuoda sateella tai irtoa tuulella.

Aluettamme on koko Länsi-Suomi, johon kuuluvat Akaa, Alajärvi, Alavus, Aura, Eura, Eurajoki, Evijärvi, Halsua, Hankasalmi, Harjavalta, Himanka, Honkajoki, Huittinen, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Joutsa, Juupajoki, Jyväskylä, Jämijärvi, Jämsä, Kaarina, Kangasala, Kankaanpää, Kannonkoski, Kannus, Karijoki, Karstula, Karvia, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Kemiönsaari, Keuruu, Kihniö, Kiikoinen, Kinnula, Kivijärvi, Kokemäki, Kokkola, Konnevesi, Korsnäs, Koski Tl, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuhmalahti, Kuhmoinen, Kuortane, Kurikka, Kustavi, Kylmäkoski, Kyyjärvi, Köyliö, Laihia, Laitila, Lappajärvi, Lapua, Laukaa, Lavia, Lempäälä, Lestijärvi, Lieto, Loimaa, Luhanka, Luoto, Luvia, Länsi-Turunmaa, Maalahti, Marttila, Masku, Merikarvia, Multia, Mustasaari, Muurame, Mynämäki, Mänttä-Vilppula, Naantali, Nakkila, Nokia, Noormarkku, Nousiainen, Närpiö, Oravainen, Oripää, Orivesi, Paimio, Parkano, Pedersören kunta, Perho, Petäjävesi, Pietarsaari, Pihtipudas, Pirkkala, Pomarkku, Pori, Punkalaidun, Pyhäranta, Pälkäne, Pöytyä, Raisio, Rauma, Ruovesi, Rusko, Saarijärvi, Salo, Sastamala, Sauvo, Seinäjoki, Siikainen, Soini, Somero, Säkylä, Taivassalo, Tampere, Tarvasjoki, Teuva, Toholampi, Toivakka, Turku, Töysä, Ulvila, Urjala, Uurainen, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaasa, Valkeakoski, Vehmaa, Vesilahti, Veteli, Viitasaari, Vimpeli, Virrat, Vähäkyrö, Vöyri-Maksamaa, Ylöjärvi, Ähtäri ja Äänekoski.

Alueeltamme löytyvät myös entiset kunnat Alahärmä, Alastaro, Askainen, Dragsfjärd, Halikko, Houtskari, Iniö, Jurva, Jyväskylän maalaiskunta, Jämsänkoski, Karinainen, Kemiö, Kiikala, Kisko, Kiukainen, Kodisjoki, Korpilahti, Korppoo, Kortesjärvi, Kullaa, Kuorevesi, Kuru, Kuusjoki, Kälviä, Lappi Tl, Lehtimäki, Leivonmäki, Lemu, Lohtaja, Loimaan kunta, Luopioinen, Längelmäki, Maksamaa, Mellilä, Merimasku, Mietoinen, Mouhijärvi, Muurla, Mänttä, Nauvo, Nurmo, Parainen, Perniö, Pertteli, Peräseinäjoki, Piikkiö, Pylkönmäki, Rymättylä, Sahalahti, Sumiainen, Suodenniemi, Suolahti, Suomusjärvi, Särkisalo, Toijala, Ullava, Vahto, Vammala, Vampula, Velkua, Viiala, Viljakkala, Vilppula, Västanfjärd, Vöyri, Ylihärmä, Ylistaro, Yläne ja Äetsä.

Toteutamme siis huopakattoremontit Länsi-Suomen joka kolkassa – myös saarikohteissa. Hinta ei ole este katon vaihdolle, sillä toteutamme huopakattoremonttisi Länsi-Suomessa varsin kohtuullisella hinnalla. Hinnasta puhuttaessa pitää mainita töiden osuuden kotitalousvähennyskelpoisuus sekä yhteistyökumppaniltamme haettavissa oleva rahoitus.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Länsi-Suomessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Länsi-Suomen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Länsi-Suomi – Keskitämme kaiken mielenkiintomme laattakattoremonttiisi

Palahuopakattoremontti Länsi-Suomi – Ammattilaisemme keskittävät kaiken mielenkiintonsa kattoosi koko urakan ajaksi! Tällä tarkoitamme sitä, että asentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme paneutuvat huopakattoremonttiisi koko tarmollaan. Näin ollen huopakattoremontti johtaa vääjäämättä kohti erinomaista lopputulosta.

Lopputuloksen erinomaisuus näkyy muun muassa tiiviinä palahuopakattona, jonka kaikki läpiviennit (kuten kattoikkunat ja ilmanvaihtohormit) on asennettu pieteetillä. Palahuopakattoremonttisi Länsi-Suomessa on voinut sisältää myös sadevesijärjestelmän asentamisen. Se on millintarkkaa työtä, mutta ammattilaisemme selviytyvät tästäkin esimerkillisellä tavalla. Uuden sadevesijärjestelmäsi kaadot ovat täten prikulleen sellaiset kuin niiden tuleekin olla.

Myös kattoturvatuotteiden asennus on osa melkein jokaista palahuopakattoremonttia Länsi-Suomessa. Kattoturvatuotteiden (kuten lapetikkaiden ja kulkusiltojen) avulla kaikille katolle sijaitseville ja säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennusosille sekä laitteille rakennetaan turvallinen, katkeamaton ja vieläpä mahdollisimman helppokulkuinen kulkutie.

Mielenkiinto pysyy yllä myös viimeistellessämme palahuopakattoremonttia Länsi-Suomessa. Viimeistelyvaiheeseen kuuluu esimerkiksi piipun pellitys. Hintaan kuuluu myös lopputarkastus. Kun kaikki on valmista, teemme loppusiivouksen, minkä aikana keräämme talteen kaikki huopanaulat, huopakappaleet, suojamuovit sekä esimerkiksi puretut peltilistat.

Huopakaton uusiminen Länsi-Suomi – Katon vaihdon hinta selvitetään heti kärkeen

Huopakaton uusiminen Länsi-Suomi – Uusimme tasakatot, pulpettikatot sekä esimerkiksi satulakatot merkille pantavan hyvällä hinta-laatusuhteella! Urakan hinta selvitetään heti kärkeen. Ota yhteyttä, niin selvitämme, mitä juuri sinun autokatoksesi, hevostallisi, mummomökkisi, rantasaunasi tai omakotitalosi huopakattoremontti maksaa. Sitten voimmekin kääriä hihat ja aloittaa huopakaton uusimisen Länsi-Suomessa.

Koska teemme huopakaton uusimisen Länsi-Suomessa avaimet käteen -periaatteella, sinun ei tarvitse alkaa hankkia materiaaleja, suojata pihaa, pystyttää rakennustelineitä tai purkaa vanhoja huopakerroksia. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi ja voimiasi myöskään aluslautojen tai otsalautojen uusimiseen, lumiesteiden mitoittamiseen, piipun kunnostamiseen tai loppusiivoukseen. Me teemme kaiken, mitä bitumikaton vaihto sillä kertaa edellyttää.

Huopakattoremontin hinnan selvittäminen vaatii paikan päällä käymistä, sillä hinta riippuu siitä, mitä kaikkea huopakaton uusimiseen Länsi-Suomessa on juuri sillä kertaa yhdistettävä. Tietenkin hinta riippuu myös tarvittavien materiaalien määrästä, mikä on sidottu esimerkiksi katon pinta-alaan. Katon pinta-ala voitaisiin ehkä selvittää etänäkin, mutta esimerkiksi kattorakenteiden kunnon arvioiminen edellyttää paikan päällä toteutettavaa alkutarkastusta.

Palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomi – Alushuopaa tarvitaan kaiken varalta

Palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomi – Vastuullamme olevaan bitumipaanukaton vaihtoon kuuluu aina myös alushuovan uusiminen! Alushuopa on tuiki tarpeellinen osa kattokokonaisuutta, joten sen vaihtoa ei sovi unohtaa huopakattoremonttia tehdessä. Huopakaton aluskermi toimii eri tavalla kuin peltikaton tai tiilikaton aluskate, mutta se ei vähennä huopakaton alushuovan tarpeellisuutta. Alushuopaa tarvitaan kaiken varalta, sillä vaikka asentamamme bitumipaanukatto onkin lähtökohtaisesti hyvin tiivis, vesikatto voi jossain vaiheessa vahingon tai ikääntymisen seurauksena alkaa läpäistä vettä. Silloin alushuopa huolehtii siitä, että sen alla olevat osat pysyvät hyvin kuivina.

Palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomessa ei onnistu odotetusti, jos vanhaa alushuopaa ei pureta, sillä vanha alushuopa on täynnä reikiä. Niistä voi kiittää vanhojen huopien kiinnittämisessä käytettyjä nauloja. Ammattilaisemme tietävät, että palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomessa on aloitettava purkamalla sekä vanhat huopalaatat että niiden alla oleva aluskermi. Sitten huopakattoremontti voi jatkua aluslaudoituksen kunnostamisella tai uusimisella. Mikäli aluslaudoituksessa ei ole mitään vikaa, palahuopakaton uusiminen Länsi-Suomessa jatkuu uuden alushuovan asentamisella. Sen päälle kiinnitetään uudet, laadukkaat ja kestävät huopalaatat.

Huopakaton asennus Länsi-Suomi – Asentajamme ovat kunnostautuneet huopakattotöissä

Huopakaton asennus Länsi-Suomi – Asentajamme ovat erittäin hyviä tekemisissään! Tilaa asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen huopakaton asennus Länsi-Suomeen meiltä, niin sinun ei tarvitse katua valintaasi. Toteutamme huopakaton asennuksen Länsi-Suomessa täyden palvelun pakettina, eli hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen. Hintaan kuuluu myös jälkien siivous ja purku- sekä rakennusjätteiden vienti jäteasemalle. Sieltä ne päätyvät hyötykäyttöön, mutta se on kokonaan toinen juttu. Keskitytään tässä tilanpuutteen vuoksi huopakattojen asennuksiin Länsi-Suomessa.

Voit tilata meiltä sekä uudiskohteen katon asennuksen että vanhan rakennuksen huopakattoremontin. Jos kyseessä on oikein vanha rakennus tai olet muuten vain mieltynyt perinteisiin kattoihin, voimme asentaa kolmiorimahuopakaton. Ehtona tälle on se, että katto on tarpeeksi kalteva. Vähimmäiskulma on 1:3. Palahuopakaton asennuksesta puhuttaessa vähimmäiskulma on 1:5. Pintarullahuopaa voi käyttää kattokulmasta tai kattotyypistä riippumatta, mutta tietyissä tapauksissa tarvitaan tulityölupaa.

Meiltä löytyy niin tulityölupa kuin kaikki muukin, mitä uuden bitumikaton asennus tai huopakattoremontti edellyttää. Otahan yhteyttä huopakattoremonteissa ja muissa huopakattotöissä kunnostautuneisiin asentajiimme!

Huopakattosaneeraus Länsi-Suomi – Kattosaneerauksen kaikilla työvaiheilla on vissi tarkoitus

Huopakattosaneeraus Länsi-Suomi – Emme yhdistä huopakaton saneeraukseen mitään turhaa! Teemme vain sen, mitä kesämökin, omakotitalon, autotallin, grillikatoksen tai esimerkiksi rantasaunan huopakattoremontti edellyttää onnistuakseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Huopakattoremontin kaikilla työvaiheilla on vissi tarkoitus. Työvaiheiden määrä ja kattosaneerauksen marssijärjestys selvitetään ennen kuin aloitamme huopakattosaneerauksesi Länsi-Suomessa. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä kaikkea tasakaton, satulakaton, pulpettikaton, aumakaton tai esimerkiksi mansardikaton uusimiseen on yhdistettävä.

Jos tilaat huopakattosaneerauksen Länsi-Suomeen ennen katon kunnon liiallista heikkenemistä, edessä oleva urakka voi olla hyvinkin yksinkertainen. Joissain tapauksissa kattosaneeraus voidaan tehdä purkamatta vanhaa kattoa. Tuolloin uusi pintahuopa asennetaan vanhan pintakermin päälle.

Mikäli katon kunto on ehtinyt heiketä ajan hampaan, pitkään jatkuneen kattovuodon tai esimerkiksi myrskyn aiheuttamien tuhojen takia, huopakattosaneerauksesi Länsi-Suomessa voi sisältää useita korjaus- ja kunnostustoimenpiteitä. Teemme kaiken tarvittavan huolehtien samalla kustannusten pysymisestä kohtuullisina.

Rakennuksesi huopakattosaneeraus Länsi-Suomessa voi sisältää lumiesteidenkin asennuksen. Huopakatto on karheapintainen, joten ainakaan kaikista loivimmat huopakatot eivät välttämättä tarvitse lumiesteitä. Selvitämme asian tapauskohtaisesti.