KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Länsi-Suomi – Ammattitaitoisia kattotöitä tilanteesta riippumatta

Harjaantuneet ammattilaisemme hoitavat taidokkaasti kaikki omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt Länsi-Suomessa. Olemme mukana kaikissa huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton elinkaaren vaiheissa, aina katon asentamisesta alkaen. Samalla kun asennamme katon, asennamme myös lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat ja muut tarpeelliset kattoturvatuotteet. Vasta asennettu aluskate voidaan suojata asentamalla pieneläinesteet, eli lintuverkot. Myös läpivientien asentaminen sujuu meiltä mallikkaasti. Läpiviennit voidaan pellittää peltisepäntyönä. Läpivientien suojapellitysten (kuten piipunpellityksen) ja piipunhatun asentamisen lisäksi kattopeltiseppämme voivat toteuttaa esimerkiksi jiiripellitykset.

Jatkossa teemme kaikki katon kuntoa ja tiiviyttä ylläpitävät kattotyöt, liittyivätpä ne sitten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusimiseen tai muiden läpivientien uusimiseen, huoltamiseen ja korjaamiseen. Katon huoltaminen on tärkeää, joten ota yhteyttä niin katon harjausten, kattomaalausten kuin lumenpudotustenkin tiimoilta. Satunnaisiin vaurioihin, kuten myrskyvaurioihin, puutumme nopeasti laittaen katon kerralla kuntoon. Saat siis ammattitaitoisia kattotöitä tilanteesta riippumatta, ja kattourakan voi maksaa nettisivujemme kautta saatavalla rahoituksella.

Palvelemme kaikkialla Länsi-Suomessa, eli Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa ja Lappajärvellä.

Tarjoamme kotitalousvähennyskelpoisia kattotöitä tietenkin myös Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla, Maalahdessa, Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla, Mustasaaressa, Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa, Nakkilassa, Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa, Närpiössä, Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa, Pedersöressä, Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa, Pihtiputaalla, Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä ja Äänekoskella.

Mitkä kattotyöt Länsi-Suomessa ovat vuodenaikaan sidottuja?

Monet kattotyöt Länsi-Suomessa voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta. Esimerkiksi katon uusiminen onnistuu lähestulkoon milloin tahansa. Kattokorjauskin voidaan tehdä milloin vain, eli heti tarpeen ilmaannuttua. Tasakatot, taitekatot ja muut katot kannattaakin korjata heti korjaustarpeen havaitsemisen jälkeen, jotta katto ei alkaisi vuotaa. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, minkä kunnostaminen on ihan eri mittakaavan urakka kuin pelkän kattoreiän korjaaminen.

Kattomaalaus on usein parasta hoitaa kesällä, mieluiten alkukesästä. Katon puhdistuksille ja tarkastuksille parhaat ajankohdat ovat aikainen kevät sekä myöhäinen syksy. Tarpeetonta lienee sanoakaan, että lumenpudotuksia ja jäänsulatuksia tarvitaan vain talvisin.

Aloita kattourakka ottamalla yhteyttä – tulemme paikan päälle suunnittelemaan tulevan urakan, laskemaan sille kilpailukykyisen hinnan ja sopimaan kanssasi aloitusajankohdasta.

Huopakaton kattotyöt poikkeavat esimerkiksi tiilikattotöistä

Meidän kokeneet ammattilaisemme osaavat huoltaa, korjata, uusia ja varustella kaikenlaiset katot Länsi-Suomessa. Ota yhteyttä myös omakotitalon, mökin, autokatoksen tai esimerkiksi paritalon bitumikaton kattotöiden tiimoilta. Huopakatosta saa pitkäikäisen katon, kun sitä huolletaan katemateriaalin erityisvaatimusten perusteella – huopakattotyöt eroavat esimerkiksi tiilikattotöistä, sillä huopakaton sirotepinnoite ei kestä samanlaisia huoltotoimenpiteitä kuin tiilikatto.

Kun tarvitset roskien poistoa katolta, teemme sen ilmapuhaltamalla. Sammaleet poistamme kemiallisesti, ja lumenpudotuksissa noudatamme erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta. Hallitsemme myös huopakaton korjauksien salat, joten pyydä tarjous vaikkapa kattoreiän paikkaamisesta, vuotavan sauman tiivistämisestä, kattoläpivientien korjaamisesta tai huonokuntoisen vuodan uusimisesta. Viimesijainen vaihtoehto katon kunnostamiselle on huopakattoremontti.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.