KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Länsi-Suomi – Lumi ei aina katoa katolta itsekseen

Lumi ei aina katoa katolta itsekseen, eli sulamalla kevätauringossa. Katolla voi olla niin paljon lunta, että katto on vaarassa vaurioitua – silloin tarvitaan omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotusta Länsi-Suomessa.

Toinen syy tilata lumenpudotus (etenkin korkealta katolta) on vaara siitä, että katolta putoaa äkisti iso määrä lunta. Lumen vauhdikas alastulo voi rikkoa kattoa, mutta siitä voi koitua vaaraa myös talon lähellä liikkuville ihmisille – tai rakennuksen lähellä olevalle omaisuudelle.

Jos lumi meinaa pudota alas johtaen erilaisiin vahinkoihin, ota yhteyttä lumenpudottajiimme – teemme kattolumityöt nopeasti, turvallisesti ja kilpailukykyisellä hinnalla. Yksityisasiakas voi hakea harjakaton tai vaikka tasakaton lumenpudotuksesta kotitalousvähennystä, ja kattolumityöt voi rahoittaa verkkosivustomme kautta haettavalla rahoituksella.

Toinen tapa välttyä lumen vapaalta putoamiselta katolta on lumiesteiden asennus. Huopakaton, tiilikaton ja peltikaton lumenpudotusten ohella palvelemme myös lumiesteiden asentamisen, huoltamisen ja korjaamisen tiimoilta.

Teemme lumenpudotukset kaikkialla Länsi-Suomessa, eli esimerkiksi Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa, Lappajärvellä, Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla, Maalahdessa, Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla, Mustasaaressa, Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa, Nakkilassa, Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa, Närpiössä, Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa, Pedersöressä, Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa ja Pihtiputaalla.

Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä tai esimerkiksi Äänekoskella tarvitut lumenpudotukset tehdään tarvittaessa vaikka nosturiauton avustuksella.

Katon ja rännien jäänsulatus Länsi-Suomessa – miksi jää kannattaa poistattaa?

Kattopalvelumme huolehtii ilomielin myös jääpuikkojen poistamisesta ja katon sekä rännien jäänsulatuksista. Jää kannattaa poistaa katolta, koska se voi pudota alas aiheuttaen vahinkoa – ja koska jää voi rikkoa sekä sadevesijärjestelmää että vesikattoa. Rännien sulatus vesihöyryllä palauttaa myös rännien vedon, joten jäätyneitä vesikouruja ei kannata sivuuttaa.

Jään syntyminen katon reunoille voi kertoa lämpövuodoista, joita voi olla mahdollista rajoittaa katon lisälämmöneristyksen avulla. Rännien jäätyminen Länsi-Suomessa juoruaa joko rännien roskaisuudesta tai jostain rakenteellisesta ongelmasta – suosittelemmekin, että katto sadevesijärjestelmineen tarkastetaan joka kevät ja joka syksy. Kattotarkastuksen avulla mahdolliset epäkohdat saadaan hetimmiten kuntoon.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.