KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Myrskylä – Aluskatteen paikkausmahdollisuudet selviävät parhaiten paikan päällä

Kesämökin, omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon) tai muiden kiinteistöjen aluskatteiden on tarkoitus kestää yhtä kauan vesikatteiden kanssa. Voi olla, että aluskate osoittautuu hyväkuntoiseksi kattoa uusiessa – silloin aluskate voidaan ehkä jättää paikoilleen. Kattoremonttia ilman aluskatteen uusimista kutsutaan osittaiseksi kattoremontiksi.

Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton aluskatteet ovat siis erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikenlaista voi kuitenkin sattua, joten on olennaisen tärkeää tarkastaa aluskatteen kunto säännöllisesti. Monen peltikaton ja tiilikaton aluskatteen kunto on mahdollista käydä katsomassa joko tarkastusluukun tai kattoluukun kautta. Jos aluskate ei ole täydessä iskussa, tilaa aluskatteen korjaus ja paikkaus Myrskylään meiltä. Paikan päällä selviää, miten aluskate kannattaa korjata esimerkiksi jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta. Aluskate voidaan korjata myös jonkin läpiviennin (kuten savupiipun tai kattoluukun) kohdalta, mutta jos vauriot ovat keskellä aluskatetta, voi olla parasta toteuttaa aluskatteen osittainen vaihto. Aluskate voidaan uusia Myrskylässä, Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä tai Loviisassa kattotuoliväli kerrallaan, joten koko aluskatteen purkamista ja asentamista tuskin tarvitaan.

Olipa kyse rännien korjaamisesta, läpivientien ja saumausten tiivistämisestä tai vaikka rikkinäisten tiilien vaihdosta, voit vähentää katonkorjauksen verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Rahoitusta etsivien kannattaa tutustua kotisivujemme kautta haettavaan remonttilainaan, minkä hakeminen on helppoa ja minkä takaisin maksaminen on joustavaa.

Asennamme ja uusimme kaikenlaiset aluskatteet Myrskylässä

Meidän kokeneet ja monessa liemessä keitetyt ammattilaisemme asentavat kaikkien kiinteistöjen aluskatteet Myrskylässä sekä sen naapurikunnissa. Aluskatteen asentaminen tehdään yleensä katon asentamisen tai kattoremontin yhteydessä, ja sen aikana on kiinnitettävä erityishuomiota läpivientien ja jiirien toteuttamiseen. Myös siitä on huolehdittava, että aluskate tulee asennettua oikein päin, ja että sen kireys on juuri sopiva.

Samat seikat on otettava huomioon myös tiilikaton, peltikaton tai huopakaton aluskatetta uusiessa. Varminta onkin tilata kaikki aluskatteeseen liittyvät työt meidän ammattilaisiltamme, tiedämmehän kaiken tietämisen arvoisen erilaisista aluskatteista ja niiden korjaamisesta, asentamisesta ja uusimisesta.

Jotta aluskate kestäisi mahdollisimman pitkään, saatamme suositella joitain aluskatetta suojaavia toimenpiteitä. Yksi on roskien poisto aluskatteelta, pitäväthän aluskatteelle päätyvät roskat aluskatteen kosteana pitkiä aikoja kerrallaan. Roskille kannattaa laittaa stoppi asennuttamalla katon harjan tuuletusaukkoihin harjatiivisteet. Myös linnut voivat rikkoa kiinteistön aluskatteen nokkimalla siihen reikiä, joten räystäidenkin tuuletusaukkoihin voidaan asentaa tiivisteet, tällä kertaa lintuverkot.

Aluskatteen asentaminen Myrskylässä on perusteltua peräti kahdella eri tavalla

Omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen aluskatteiden asentaminen on perusteltua, ja perusteita löytyy peräti kaksin kappalein. Ensimmäinen perustelu aluskatteen hankkimiselle on kattovuotojen aiheuttamien vesivahinkojen ehkäiseminen. Jos katto vuotaa (esimerkiksi lumen rikottua kattotiiliä tai ruosteen syötyä reikiä kattopelteihin), ottaa aluskate vuotovedet vastaan. Aluskatteen tehtävä ei ole vain vastaanottaa vesiä, vaan myös juoksuttaa ne oikopäätä räystäille. Tämä onnistuu, jos aluskate on asennettu riittävän kireälle. Kun aluskate on asennettu Myrskylässä kaikin puolin mallikelpoisesti, suojaa se myös läpivientivuodoilta.

Toinen peruste aluskatteen asentamiselle, kuntotarkastamiselle, mahdollisesti tarvitulle tiivistämiselle ja aikanaan tehdylle uusimiselle on kondenssikosteuden aiheuttamien kosteusvaurioiden ehkäiseminen. Kondenssikosteus on rakennuksen sisältä kohoavasta lämpimästä ja kosteasta ilmasta tiivistyvää kosteutta. Aluskate johdattaa tällaisenkin kosteuden pois kattorakenteita pilaamasta. Kondensoitumisilmiöön kannattaa puuttua selvittämällä, vaatiiko yläpohja tuuletusratkaisujen tehostamista, vaiko kenties lisäeristämistä. Tarpeeksi paksu eristekerros vähentää lämmön karkaamista, ja tuuletusratkaisujen tarkoitus on ohjata lämmin ilma heti pois omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi rivitalon katon alta. Tuulettumista on mahdollista tehostaa esimerkiksi asentamalla katolle alipainetuuletin, kuten peltikatolle sopiva harjapeltituuletin.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.