KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Myrskylä – Tiivis ja ehjä katto iso ilo

Katon tarkoitus on suojata kiinteistöä kosteudelta ja esimerkiksi homevaurioilta. Tiivis ja ehjä katto on iso ilo, minkä voi saavuttaa hyvin vähällä vaivalla. Meidän ammattilaisemme tekevät kaikki omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt Myrskylässä, joten omin päin ei tarvitse tehdä edes pieneläinesteiden asentamista. Katon uusiminen, myrskyvaurioiden korjaus, sammaleiden poisto ja muut kattotyöt tehdään avaimet käteen -pakettina, joten kokonaisuus on asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivaton.

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton tarvitsemia kattotöitä ovat esimerkiksi katon puhdistukset. Joka katto kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta puiden lehdet ja neulaset sun muut roskat eivät alkaisi jäytää katon kuntoa. Roskat pitävät katon kosteana vielä pitkään sateen jälkeen, ja se voi saada katon sammaloitumaan ja ruostumaan – eli siis haurastumaan aivan liian nopeasti.

Aina kun teemme jonkin kattohuollon tai jonkin muun kattotyön Myrskylässä (tai sen naapurikunnissa Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä tai Loviisassa), tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattosi kunto tarkastetaan myös silloin, kun olet tilannut joitain peltisepäntöitä, kuten esimerkiksi piipunpellityksen tai piipunhatun asentamisen. Kattotarkastuksen aikana käymme läpi katon kunnon kaikkia katon yksityiskohtia myöten, voivathan esimerkiksi katon läpiviennit vaatia huoltoa tai uusimista (myös uusien läpivientien asentamiselle voi olla tarvetta). Kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen ohessa voimme toteuttaa myös lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen tai muiden kattoturvatuotteiden asentamisen.

Kaikki kattotyömme voi maksaa rahoituksella, mitä pääsee hakemaan verkkosivuillamme olevaa linkkiä klikkaamalla. Omakotitalon ja mökin kattoremonteista voi hakea myös kotitalousvähennystä, mikä tekee jo valmiiksi kohtuuhintaisista kattotöistämme vieläkin edullisempia.

Kattotyöt Myrskylässä päättyvät katon uusimiseen

Niin pitkään kuin huopakattoa, palahuopakattoa, tiilikattoa tai peltikattoa on mahdollista korjata, teemme tarjouksemme katon tiivistämisestä, katon oikaisusta, huonokuntoisten kattopeltien uusimisesta, läpivientien korjaamisesta tai esimerkiksi kattoreikien paikkaamisesta. Se, miten tasakatto, aumakatto tai vaikkapa mansardikatto kuuluu korjata, selviää paikan päällä. Teemmekin aina alkukatselmuksen, minkä aikana laadimme työsuunnitelman ja laskemme hyvän tarjouksen kattourakasta.

Kattohuollot pidentävät omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi autotallin katon ikää omalta osaltaan. Kattohuoltoja ovat muun muassa katon huoltomaalaukset sekä sammaleentuhokäsittelyt. Hyvä huolenpito saa katon kestämään säitä ja kosteutta, mutta jossain vaiheessa katto on uusittava.

Pahat myrsky- tai lumivauriot voivat saada katon uusimiskuntoon jo ennen sen teknisen käyttöiän päättymistä. Jos toteamme katon niin haurastuneeksi ja huonokuntoiseksi, ettei sen korjaaminen ole enää kannattavaa, laadimme parhaan tarjouksen katon uusimisesta. Kattoremonttiin Myrskylässä voidaan yhdistää vaikka katon korotus, katon lisälämmöneristys tai uusien läpivientien asentaminen.

Bitumikatto ihanteellinen valinta pohjoiseen

Huopakatto eli bitumikatto on kerrassaan ihanteellinen valinta pohjoisiin olosuhteisiimme ja ankariin säihimme. Huopakattoja on valmistettu Suomessa jo pitkään. Vuosikymmenten aikana bitumikatteet ovat hioutuneet huippuunsa, ja tänä päivänä ne kestävät erinomaisesti niin sateita, aurinkoa kuin esimerkiksi nopeatempoisia ulkolämpötilavaihteluitakin.

Tervaan kastelluista ja tervan sekä hiekan sekoituksella pinnoitetuista paperiarkeista on tultu pitkä matka. Viime vuosisadan alussa huopakattojen materiaalina käytettiin raakahuopaa, mikä vaihdettiin sittemmin lasikuituhuovaksi. 1970-luvulla keksittiin alkaa käyttää kumibitumia. Pinnoitteetkin ovat ehtineet kehittyä sellaisiksi, että ne voivat pitää katteen joustavana ja rasituksensietokykyisenä todella hyvin.

Asennuta kesämökin, paritalon, omakotitalon tai jonkin piharakennuksen huopakatto meidän ammattilaisillamme, jotka tietävät yksityiskohtaisen tarkasti, miten katto kuuluu asentaa. Valitsemme katolle parhaita huopia, kattoturvatuotteita ja läpivientitiivisteitä, joten kokonaisuus on moitteeton. Meiltä saatte Myrskylään myös kaikki ne kattohuollot ja -korjaukset, joiden avulla huopakate voi kestää jopa 40 vuotta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.