KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Myrskylä – Vesikourujen tukoksia ei kannata painaa villaisella

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus on kattotyö, mikä voi pelastaa jopa talon rakenteiden kosteusvaurioilta. Jos ränneissä on tukoksia, asiaa ei kannata painaa villaisella – tukokset tuskin lähtevät itsestään, vaan tilanne voi ainoastaan pahentua. Ota yhteyttä meihin ja tilaa omakotitalon rännien puhdistus, tai vaikka jonkin korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus.

Samalla kun teemme omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen Myrskylässä, teemme ilmaisen kattotarkastuksen. Tuon kattotarkastuksen aikana selviää, tarvitaanko muitakin rännitöitä kuin sadevesijärjestelmien puhdistuksia. Tarvittaessa annamme hyvän tarjouksen rännien kaatojen oikaisemisesta oikeaan suuntaan antaviksi, tai vaikkapa alastuloputkien saumojen avaamisesta.

Katon tarkastus ulottuu myös katon saumoihin, läpivienteihin, aluskatteeseen ja muihin yksityiskohtiin. Mikään kattoreikä ei jää huomaamatta, ei myöskään vääntynyt suojapellitys, irtoamassa oleva kattoturvatuote tai vuotava kattoikkuna. Kaikki Myrskylässä, Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä tai Loviisassa tekemämme kattotyöt voi maksaa yhteistyökumppanimme kautta saatavalla rahoituksella. Kotitalousvähennyskin on käsiesi ulottuvilla, jos olet yksityisasiakas – hae kotitalousvähennystä Verohallinnon verkkopalvelussa omakotitalon tai kesämökin kattotöiden tultua tehdyiksi.

Rännien puhdistus Myrskylässä osa katon keväthuoltoa

Tilaa meiltä kattotöitä Myrskylään riippumatta siitä, miten suuria tai pieniä työkokonaisuuksia tarvitset. Pienimpiä kattotöitä ovat muun muassa rikkinäisten tiilten vaihdot ja rännikourujen puhdistukset. Teemme nekin huolellisesti, tarjoten kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen.

Rännien puhdistuksen voi myös yhdistää moniin muihin kattotöihin. Voimme poistaa tukoksiin johtavat roskat esimerkiksi katon pesun, katon maalauksen tai vaikka sammaleentuhokäsittelyn yhteydessä. Sadevesijärjestelmän puhdistuksen voi yhdistää myös aluskatteen tiivistykseen, kattovuodon korjaamiseen tai vaikkapa piipun pellittämiseen.

Rännien puhdistus kuuluu olennaisena osana katon kevät- ja syyshuoltoihin. Puolivuotishuoltojen aikana katto puhdistetaan kaikista roskista, ja koska osa roskista päätyy väistämättä vesikouruihin, puhdistamme myös sadevesijärjestelmän.

Mitä muita ongelmia rännien puhdistus Myrskylässä ehkäisee?

Sadevesikourujen ja alastuloputkien (eli syöksyputkien) puhdistus Myrskylässä ehkäisee myös muita ongelmia kuin vuotavista räystäistä johtuvat kosteusvauriot talon rakenteissa. Jos mietit, miten vuotavat räystäät voivat kastella talon rakenteet, on selitys seuraavanlainen: ränneistä tulviva vesi kastelee maaperän, ja kosteus nousee rakenteisiin liian märän maan kautta. Myös roiskevedet voivat kastella sokkelin ja ulkoseinät Myrskylässä.

Rännien puhtaanapito ehkäisee myös vesikourujen ja alastuloputkien ruostumista, mikä voisi lyhentää paritalon, omakotitalon, luhtitalon tai vaikka huvilan sadevesijärjestelmän käyttöikää.

Se, että kourut tyhjennetään roskista syksyllä, ehkäisee myös jäätymisvauriota. On totta, että syntyvä jää voi rikkoa kourut ja alastuloputket, mutta rännien jäätymisestä on muutakin haittaa. Jäiset kourut voivat pudota alas, samoin niistä roikkuvat jääpuikot. Jään putoaminen korkealta on vaarallista pihalla liikkuville ihmisille ja eläimille, mutta voi äkisti alas putoava jää aiheuttaa omaisuusvahinkojakin.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.