KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Myrskylä – Hyvin huollettu katto omistajansa ylpeys

Hyvin huollettu katto on omistajansa ylpeys, onhan se siisti, kauniin värinen ja joka kohdasta ehjä. Teemme myös taloyhtiöiden kattohuollot, kuten kerrostalojen lumenpudotukset ja rivitalojen sammaleentuhokäsittelyt, joten meiltä kannattaa tilata kaikki omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Myrskylässä. Jääpuikkojen pudotuksista ja muista yksityisasiakkaiden kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoituskin järjestyy Myrskylässä, Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä tai Loviisassa tarvituille kattohuolloille. Tiilikaton harjaukset ja muut kattohuollot voi nimittäin maksaa kotisivujemme kautta (helposti) haettavissa olevalla rahoituksella.

Katon puhdistamisen, yhden tärkeimmän kattohuollon eteneminen Myrskylässä

Jos meiltä kysytään, on katon puhdistaminen (eli tiilikaton harjaus, peltikaton harjaus tai huopakaton ilmapuhallus) yksi tärkeimmistä kattohuolloista Myrskylässä. Tilaa tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton puhdistus meiltä, niin saat sen asiaankuuluvalla huolellisuudella tehtynä. Puhdistamme katon kahdesti vuodessa katemateriaalille sopivalla tavalla, tehden lopuksi myös sadevesikourujen puhdistuksen. Roskien poisto katolta nopeuttaa katon kuivumista sateiden jälkeen, mikä on olennaisen tärkeää haluttaessa pidentää katon elinkaarta. Kosteat olosuhteet nopeuttavat katon kulumista, eli toisin sanoen ne aikaistavat kattoremonttia.

Katon sammaleiden poisto Myrskylässä ei saa olla liian kovakouraista

Jos kattoa ei ole säännöllisesti puhdistettu, voi se alkaa sammaloitua. Myös katon ikääntyminen ja sen suojapinnoitteen kuluminen altistavat talon katon sammaloitumiselle. Sammalet pitää saada pois katolta, ennen kuin ne johtavat erilaisiin ongelmiin, kuten kattovuotoihin. Sammaleiden poisto katolta ei kuitenkaan saa olla liian väkivaltaista. Esimerkiksi painepesuri kannattaa unohtaa, vaikka kuinka tahtoisi päästä sammaleista eroon nopeasti ja pitkäaikaisesti. Ota yhteyttä, niin tulemme tekemään sammaleiden poiston Myrskylään sammaleentuhoaineillamme – aineet tappavat sammaleet aina juuria myöten, mutta edes bitumikatto ei pistä pahakseen käsittelystä.

Jotkut taloyhtiöiden ja pientalojen kattohuollot Myrskylässä liittyvät jäänpudotukseen

Jotkin kattohuoltomme Myrskylässä liittyvät jäänpudotukseen tai jäänsulatukseen. Teemme toki myös taloyhtiöiden ja pientalojen lumenpudotukset – pudotamme lumet turvallisesti niin tasakatolta, kaltevalta katolta kuin korkeankin rakennuksen katolta. Jäänpudotus tarkoittaa usein samaa kuin jääpuikkojen pudotus. Jääpuikkoja voi kasvaa siksi, että rakennuksesta karkaa lämpöä tai siksi, että sadevesikouruja ei ole puhdistettu syksyllä. Jääpuikot tulee katkoa pois, ennen kuin ne putoavat itsekseen. Jääpuikkojen putoamiseen liittyy aina turvallisuusriskejä. Jos rännit ovat päässeet jäätymään umpeen, teemme rännien sulatuksen vesihöyryllä. Vesihöyry sulattaa kätevästi myös katon reunoille syntyneet jäävallit – kattoa vaurioittamatta ja ympäristöä kemikaaleilla kuormittamatta!

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.