KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Myrskylä – Kattovuotoon saa apua pikaisesta kattokorjauksesta

Katto, mikä vuotaa esimerkiksi piipun juuresta, on syytä kunnostaa mahdollisimman pian. Kattovuoto voi johtaa kattorakenteiden tummumiseen, lahoamiseen ja niiden kantokyvyn pettämiseen. Kosteusvauriot vain jatkavat leviämistään, jos vuotavaan kattoikkunaan tai esimerkiksi vuotavaan kattoluukkuun ei ajoissa puututa. Vuotava kattoläpivienti Myrskylässä voi johtaa myös yläpohjan homevaurioon. Jos katto vuotaa antennin juuresta, kastuvat yläpohjan lämmöneristeet, ja kosteus voi saada ne kasvamaan hometta. Katon alla kasvavalla homeella on usein vaikutusta rakennuksen sisäilman laatuun, joten oma terveys on yksi niistä syistä, miksi kattovuodon korjausta kannattaa kiirehtiä.

Jos siis autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Myrskylässä, ota joutuin yhteyttä. Me olemme kattofirma, joka tulee korjaamaan vuotavat katon viemärintuuletusputket ja esimerkiksi vuotamaan ruvenneet katon IV-putket niin pian kuin suinkin. Nopea ja asiantuntemuksella toteutettu katonkorjaus palauttaa katon kunnon, eikä kosteusvaurioista tarvitse enää kantaa huoltaa.

Toimimme myös Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä ja Loviisassa, ja mainittakoon myös yksityisasiakkaiden mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä. Avaimet käteen -periaatteella toteutetuille kattokorjauksille voi hakea kauttamme myös rahoitusta. Kyseinen remonttilaina mahdollistaa toimeen tarttumisen heti kun havaitaan, että katto vuotaa.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa? Tällöin tarvitset kattoremonttia

Jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa Myrskylässä, saatat saada tarjouksen kattoremontista. Katon uusiminen on paras tapa puuttua kattovuotoon, jos kattokokonaisuus on päässyt hyvin huonoon kuntoon. Esimerkiksi pitkään jatkunut kattovuoto, mikä on jo synnyttänyt pahoja laho- ja homevaurioita katon alle, saattaa edellyttää katon vaihtoa.

Myös silloin tarjoamme kattoremonttia eli kattosaneerausta, jos katto on kovin kulunut. Kulunut katto tarkoittaa usein samaa kuin iäkäs katto, mutta esimerkiksi sammaloituminen voi jouduttaa katon kulumista. Sammaleinen katto voi olla jo kolme–nelikymppisenä uusimiskunnossa, vaikka katon olisi ollut tarkoitus kestää noin 70 vuotta.

Katon uusiminen on paikallaan myös silloin, jos kyseessä on varttikatto. Varttikatto eli mineriittikatto, mikä sisältää asbestia, pitää lain puitteissa uusia. Kattoa ei tarvitse purkaa ja uusia niin kauan kuin se on ehjä, mutta katon korjaaminen on kielletty. Niinpä esimerkiksi kattoreikä johtaa katon purkamiseen. Mineriittikaton tilalle voimme asentaa vaikka tiilikuvioisen peltikaton tai betonitiilikaton.

Aina kun mahdollista, tarjoamme katon osittaista korjausta kattoremontin sijaan – tarvittaessa myös katon elinkaarta pidentäviä kattohuoltoja. Näistä kattohuolloista lisää seuraavaksi.

Vuotavia jiirejä ja muita kattovuotoja Myrskylässä ehkäisevät kattohuollot

Huollettu katto vuotaa vähemmän todennäköisesti kuin katto, minkä kunto on alkanut heiketä turhan varhain tekemättä jääneiden kattohuoltojen takia. Jokaisella katemateriaalilla on oma huolto-ohjelmansa. Esimerkiksi peltikattovuodot johtuvat usein ruosteesta, ja ruostetta voidaan ehkäistä muun muassa huoltomaalauksilla. Huopakaton vuotoja voidaan torjua huolehtimalla siitä, ettei katolla kasva sammaleita, mitkä tuppaavat availemaan katon saumoja. Tiilikattovuoto voi johtua tiilien haurastumisesta, siksi kuluneet ja huokoisiksi muuttuneet tiilet on hyvä pinnoittaa uudestaan.

Myrskyvauriot ja lumivauriot tarkoittavat usein samaa kuin katon varusteiden irtoaminen katosta. Kattotarvikkeiden kiinnikkeet kannattaakin tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta ne pysyisivät paremmin paikoillaan. Myös kaikkien läpivientien tiivisteet kannattaa tarkastaa yhtä usein. Samalla kannattaa kiinnittää huomiota peltikaton nauloihin tai ruuveihin, sillä katto voi vuotaa kiinnikkeiden kohdalta – esimerkiksi siksi, että vanhan ruuvin tiivisteet ovat kuluneet, eivätkä enää suojaa ruuvin läpivientiä kunnolla.

Myös lumenpudotus on kattovuotoja Myrskylässä ehkäisevä kattohuolto. Lumen pudottaminen katolta vähentää esimerkiksi katon sisätaitteessa sijaitsevien tiilien alttiutta vaurioitua. Lumen pudottaminen vähentää myös kattovarusteiden kattolumen mukana irtoamisen todennäköisyyttä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.