KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Myrskylä

Huopakattoremontti Myrskylä – tee mitä parhain päätös, ja tilaa omasi meiltä! Huopakaton remontointi on aina sen verran suuritöinen savotta, että sen ei soisi menevän pieleen missään nimissä. Sen vuoksi huopakattoremontti Myrskylässä onkin paras luottaa vain kaltaisemme kattoalan kokeneen konkarin käsiin.

Huopakatemestareillamme on graniittiakin lujempi kokemuspohja kaikenlaisten huopa- ja bitumikattojen uusimisesta ja remontoinnista. Voitkin kääntyä puoleemme luottavaisin mielin, olipa kattosi sitten…

  • Tiivissaumakatto
  • Palahuopa- eli bitumilaatta- eli bitumipaanukatto
  • Kolmiorimakate

Tiimillämme on runsain mitoin kokemusta myös haastavista kattoremonttiprojekteista. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus yläpohjasta tai lumi- ja myrskyvaurioiden kunnostus harvoin on ihan ”helppo nakki”, mutta vankan kokemuksen siivittämänä selviydymme näistäkin tilanteista rutiinilla.

Vastaavia lupauksia ei moni muu Myrskylä-Askola-Porvoo-Pukkila-Lapinjärvi-Orimattila-Loviisa-alueella toimiva firma pysty tekemään, ja seisomaan sanojensa takana tukevasti kuin hirsimökki. Etevät huopakatemestareitamme tunteekin koko Uusimaa!

Mitä sanot, eikö kuulostakin hyvältä ajatukselta tilata huopakattoremontti Myrskylässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelustamme? Olemme valmiit palvelukseesi jopa saarikohteissa Myrskylän seudulla!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Myrskylässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Myrskylän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Myrskylä – joko startataan suunnittelu?

Palahuopakattoremontti Myrskylä, alkaa huolellisella suunnittelulla. Kuten vanha sanonta kuuluu: ”huolella suunniteltu on puoliksi tehty”.

Otamme suunnittelussa tarkoin huomioon sekä kohteesi yleisominaisuudet että kattosi tarpeet. Luonnollisesti kuuntelemme myös oman visiosi herkin korvin.

Kattosi kunnosta riippuen voimme esimerkiksi toteuttaa huopa- tai palahuopakattoremontin Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi uusimalla vain kattohuovat. Mikäli vesikaton alla olevat rakenteet ovat vielä kunnossa, emme tietenkään ryhdy suotta purkamaan koko kattoa eristevilloja ja kattotuoleja myöten.

Jos katon välistä kuitenkin löytyy vaikkapa kosteusvaurioita, tietysti vaihdamme lahot puurakenteet ja uusimme vettyneet eristeet ilman kysymysmerkkejä. Mitään huonokuntoista emme jätä kattosi väliin missään tilanteessa!

Huomaa, että halutessasi voimme tehdä katollesi remontin yhteydessä myös kaikenlaisia pieniä ja isompia muutostöitä. Esimerkiksi uusien kattotuotteiden asennus tai katon lisäeristys onnistuu meiltä helposti ja edullisesi kattoremontin yhteydessä.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään starttaamaan urakan suunnittelu kipin kapin! Tutustuttuamme hieman käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen yksilöllisesti räätälöidystä huopa- tai palahuopakattoremontista Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi.

Huopakaton uusiminen Myrskylä – työjärjestys suunnitteluvaiheen jälkeen

Huopakaton uusiminen Myrskylä, miten urakka etenee suunnitteluvaiheen jälkeen? Jokainen remonttiprojekti on tietysti omanlaisensa urakka, eikä huopakattoremontin täsmällistä työjärjestystä voikaan vielä tässä vaiheessa sanoa. Harvemmin edes kahden ulkoisesti suht’ samannäköisen omakotitalon huopakaton uusiminen Myrskylässä etenee ihan täysin samalla lailla.

Jotkin isommat työvaiheet on kuitenkin mahdollista nimetä jo nyt. Ne ovat suunnilleen samat projektista toiseen.

Kun suunnitteluvaihe on pulkassa…

  1. Valmistelemme kohteesi käsillä olevaa rupeamaa varten. Esimerkiksi tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavia materiaaleja ja kalustoa.
  2. Irrotamme vanhat kattohuovat ja -tuotteet sekä puramme alempia kattorakenteita tarpeen mukaan.
  3. Teemme yläpohjan puolella tarvittavat korjaustyöt sekä muutostyöt sopimuksen mukaan.
  4. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit.
  5. Loppusiivous ja -tarkastus.

Valmista! Näin mutkattomasti huopakaton uusiminen Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi sujuu, kun tilaat urakan kattoremonttipalvelumme kautta. Todennäköisesti urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi paljon helpommin kuin olisit ikinä uskonut,

Ota kuitenkin alkajaisiksi yhteyttä, jotta saadaan hommat ylipäätään tulille. Laita viestiä tai soita vaikkapa jo tänään!

Palahuopakaton uusiminen Myrskylä – tiesitkö, että joskus se voi onnistua vanhaa kattoa purkamatta?

Palahuopakaton uusiminen Myrskylä, ei aina tarkoita katon kokonaisvaltaista ruoppausta eristeitä ja kattotuoleja myöten. Parhaassa tapauksessa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Myrskylässä voidaan toteuttaa purkamatta vanhaa kattoa ensinkään!

Tässä ratkaisussa vanha katto jätetään siis kokonaisuudessaan uuden alle. Huopa eli bitumi on verrattain kevyttä katemateriaalia, joten uuden katon asennus vanhan päälle ei aiheuta katon kantaville rakenteille yletöntä kuormitusta.

Jos vesikatto eli kattohuovat tai bitumilaatat ovat vielä kohtuullisessa kunnossa, voi uuden huopakaton asennus vanhan päälle tarjota erittäin toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun katon uusimiseksi. Näin säästytään paljolta purkamiselta, mikä näkyy suoraan urakan loppulaskussa.

Ole kuitenkin ajoissa liikenteessä. Mikäli kattosi ehtii kovin heikkoon kuntoon, luultavasti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää vanhan katon purkua uuden tieltä.

Jos vähääkään epäilet huopakattoremontin jo häämöttävän horisontissa, kannattaa ainakin kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan kohdettasi. Kunhan olemme nähneet katon omin silmin, osaamme kertoa täsmällisemmin sen uusimiseksi suosittelemistamme toimenpiteistä. Luvallasi voimme käydä kartoittamassa kattosi tarpeet poissa ollessasikin!

Myrskyläläinen, mietityttääkö huopakattoremontin hinta?

Hyvä myrskyläläinen omakotitalon omistaja tai vapaa-ajan asukas, mietityttääkö huopakattoremontin hinta? Älä stressaa, sillä kyseessä on mitä paras sijoitus!

Ajan kanssa huopakaton remontointi maksaa itsensä monin verroin takaisin, sillä tietyssä vaiheessa katon elinkaarta kevyemmillä kunnossapitotoimenpiteillä ei enää saavuteta pitkäkestoisia vaikutuksia. Saattaa hyvin olla, että esimerkiksi kymmenen vuoden aikajänteellä vanhan kattorähjän huolto ja korjaus tulisi maksamaan jopa enemmän kuin katon uusiminen. Ja sittenhän huopakattoremontti olisi joka tapauksessa otettava agendalle…

Ja sitä paitsi! Hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä, sillä rautaiset huopakatemestarimme hoitavat hommansa aina viimeisen päälle kustannustehokkaasti.

Lisäksi on tietysti hyvä pitää mielessä työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Myrskyläläisenä yksityishenkilönä voit saada kotitalousvähennystä sekä kotona että mökillä teetetystä huopakattoremontista. Vähennyksestä voi poikia huomattavaakin rahallista etua, vaikka sen tarkkaa määrää ei vielä tässä vaiheessa voikaan kuin arvailla.

Repäise siis laastari irti, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Myrskylässä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa tältä samalta istumalta! Mitä luultavimmin vastauksemme vetää suupielesi ylöspäin – ja ellei, niin ainahan voit maksaa urakan osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.