KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Myrskylä – Lumenpudottajamme työskentelevät tarkasti ja turvallisesti

Meidän lumenpudottajamme ovat nappivalinta kaikkiin omakotitalojen, taloyhtiöiden (paritalojen, rivitalojen tai kerrostalojen), autotallien, kesämökkien tai joidenkin muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotuksiin Myrskylässä. Meidän konkarimme liikkuvat katolla harkitusti, tehden varmaotteisia ja käytännössä testattuja liikkeitä. Lapio tai lumentyönnin ei raavi kattoa, joten lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta onnistuu katetta tai sen yksityiskohtia rikkomatta.

Olemme tarkkoja myös turvallisuuden suhteen. Pidämme huolen siitä, etteivät kattotyöt Myrskylässä – tai Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä tai Loviisassa – saata ohikulkijoita vaaraan. Kannamme vastuun myös omasta turvallisuudestamme, muun muassa käyttämällä turvavaljaita myös tasakattojen lumenpudotuksissa. Kattava ja laadukas välinearsenaalimme saa myös korkean katon lumenpudotuksen onnistumaan tuossa tuokiossa. Lumenpudotuksissa ja jääpuikkojen poistossa voimme hyödyntää nosturiautoa. Jääpuikkojen poistaminen tehdään käsin katkoen, mutta mahdollisesti umpeen jäätyneet rännit sulatetaan kuumalla vesihöyryllä. Höyry ja höyrytyslaitteemme sopivat täydellisesti jäänsulatukseen sekä katolta että ränneistä.

Koska palveluvalikoimaamme kuuluvat yksinkertaisesti kaikki erilaiset kattotyöt, kysy tarjous myös lumiesteiden asentamisesta, huoltamisesta ja korjaamisesta. Lumiesteet ovat pakolliset, jos tiilikaton, konesaumakaton tai vaikka palahuopakaton kaltevuus on joko 1:8 tai sen yli.

Kaikenlaiset kattotyöt voi maksaa verkkopalvelumme kautta haettavissa olevalla rahoituksella, ja tuo rahoitus hoituu pikaisesti. Nopeus onkin tärkeää, kun on kyse lumenpudotuksesta tai jään poistosta katolta – nämä kattotyöt eivät useinkaan voi odottaa, onhan katon kunto ja ohikulkijoiden turvallisuus vaakalaudalla.

Huomaathan myös sen, että kattolumityöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, jos kyseessä on omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön katon lumenpudotus. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta saa – mistäpäs muualtakaan – kuin Verohallinnon verkkopalvelusta.

Kaksi syytä kattolumitöille Myrskylässä

On kaksi tärkeää syytä, miksi kattolumitöitä voidaan tarvita Myrskylässä. Kaikkina talvina lunta ei tarvitse pudottaa katolta, mutta jos kattolumen määrä on saanut huolestuttavat mittasuhteet (tai lumet meinaavat pudota katolta hallitsemattomasti ja vaaratilanteisiin johtaen), ota yhteyttä lumenpudotuspalveluumme.

Ensimmäinen syy pudottaa lumet katolta on talon asukkaiden ja ohikulkijoiden turvallisuus. Alas putoava lumimassa voi painaa satoja kiloja, ja sen seassa saattaa olla sekä jäätä että katolta irronneita varusteita. Lumen alle jääminen voi olla kohtalokasta. Lumimassa voi rikkoa myös autoja, terassirakennelmia ynnä muuta omaisuutta.

Toinen syy pudottaa lumimassat katolta kesken (kevät)talven on katon kunto, sillä alas äkisti putoavat lumimassat voivat rikkoa kattoa esimerkiksi irrottamalla kattovarusteita. Lumen paino voi aiheuttaa myös sauma- ja läpivientivuotoja omakotitalon, kerrostalon, mökin, ulkorakennuksen tai esimerkiksi rivitalon katolla. Myös jiirivuotoja voi esiintyä – esimerkiksi silloin, jos epätasaisesti jakaantunut lumimassa särkee kattotiiliä.

Pahimmillaan kattolumi voi saada katon painumaan luokalle, joten tiilikatolla, peltikatolla tai huopakatolla olevan lumen määrää, koostumusta ja jakaantumista kannattaa seurata. Meiltä saat edullisen ja ammattitaitoisesti toteutetun lumenpudotuksen silloin, kun sitä tarvitset – laita siis nimi mieleen!

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.