KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Pertunmaa – Korjaamme katon uudenveroiseen kuntoon

Huopakaton ja palahuopakaton omistajilla on katto, mikä kestää mainiosti erilaisia rasituksia Pertunmaalla. Vaikka sataisi viikon putkeen, pitävät huopakaton saumat vedet katon ulkopuolella. Huopakattojen talven- ja myrskynkestävyyskin on suorastaan erinomainen. Emme kuitenkaan voi taata, etteikö huopakattoa tai palahuopakattoa joskus tarvitsisi korjata. Kattoon voi tulla reikä (esimerkiksi silloin, jos kova tuuli repii antennin mukaansa). Jos sammaleet saavat jalansijaa katolla, voi katto alkaa vuotaa saumoistaan. Tilaa omakotitalon, kesämökin, autotallin tai saunarakennuksen huopakaton tai palahuopakaton korjaus sekä paikkaus meiltä, niin katto on pian kerrassaan uudenveroisessa kunnossa. Mökin, paritalon, saunamökin tai esimerkiksi jonkin muun ulkorakennuksen huopa- tai palahuopakaton korjaus voi sisältää myös jonkin kattohuollon. Kattohuolto voi palauttaa katon värin, rasituksensietokyvyn ja elastisuuden.

Niin kauan kuin tasakatto, pulpettikatto, aumakatto, harjakatto tai esimerkiksi taitekatto voidaan korjata ja huoltaa, teemme tarjouksen katon kunnostamisesta. Teemme Pertunmaalla, Hartolassa, Heinolassa, Hirvensalmella, Mäntyharjulla ja Joutsassa tietenkin myös huopakattoremontteja, mutta katon vaihto on aina kalliimpaa kuin katon osittainen korjaus. Ajatellemme aina asiakkaan parasta, joten tarjoamme huopakaton korjaamista ja paikkaamista niin pitkään, kuin se vain on kannattavaa.

Saumojen tiivistyksen, vuotavan kattoikkunan korjauksen, jiirin paikkauksen, katon oikaisun ja rännien korjauksen voi maksaa kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella. Huopakaton korjaamisesta, huoltamisesta ja uusimisesta voi hakea kotitalousvähennystäkin, jos siis sattuu olemaan yksityisasiakas.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus jatkaa huopakaton käyttöikää

Olipa omakotitalossasi, kesämökissäsi tai ulkorakennuksessasi sitten huopa- tai vaikka konesaumakatto, suosittelemme lämpimästi, että sen kuntoa seurattaisiin säännöllisesti. Katon kunto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, sillä puolen vuoden aikana ehtii tapahtua vaikka mitä. Puoli vuotta tarkoittaa kuutta kuukautta ja 26 viikkoa. Päiviä on puolessa vuodessa noin 183 kappaletta. Tuona aikana ehtii olla monta myrskyä tai hellepäivää. Talven aikana katolle kertyy paljon lunta, mikä voi painaa ja rasittaa katon liitoskohtia. Lumimassojen liikkeet pitkin kattoa voivat irrottaa katon varusteita ja saada katon vuotamaan jiiristä.

Kaikkiin tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton ja palahuopakaton (toiselta nimeltään bitumipaanukaton) kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin kannattaa suhtautua vakavasti. Pienten vaurioiden korjaaminen pian niiden ilmestymisen jälkeen on nopeampaa ja edullisempaa kuin katon korjaaminen vasta sitten, kun vauriot ovat pahentuneet ja levinneet. Huopakaton korjaaminen maksaa enemmän Pertunmaalla, jos katon alta löytyy kosteutta ja lahovaurioita.

Pieniä vaurioita, joita huopakaton kevät- tai syystarkastus voi paljastaa Pertunmaalla, ovat esimerkiksi kuprut, rypyt ja ilmataskut. Kattoon syntyy kuplia, jos kermien väliin hiipii kosteutta. Kuprut on syytä tasoittaa ja tiivistää taitavien ammattilaistemme toimesta.

Halkeamat ovat hieman isompia vaurioita. Korjaamme luotettavalla tavalla niin huopakaton halkeamat kuin repsottavat saumatkin, eikä katon alle enää uhkaa päästä kosteutta. Meidän on selvitettävä, miksi katossa on halkeamia ja miksi sen saumat repsottavat, jotta voisimme ehkäistä uudet vauriot. Seuraavaksi kerromme siitä, miten katon vaurioitumista voi estää.

Huopakaton ja palahuopakaton korjauksia Pertunmaalla ehkäistään ammattitaidolla tehtävillä kattohuolloilla

Monet huopakattokorjaukset ja palahuopakaton paikkaukset ovat ehkäistävissä. Halkeamat kertovat katon kovettumisesta, mitä voidaan ehkäistä katon pinnoituksella. Saumat repsottavat sammaleiden juurien takia, joten tilaa sammaleiden poisto ajoissa. Jos huopakatto vuotaa piipun juuresta tai TV-antennin kohdalta, voi kyse olla haurastuneista tiivisteistä. Kuluneet tiivisteet huomaa säännöllisten kattotarkastusten ansiosta. Mikäli huopakaton kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa Pertunmaalla, voi syy olla liian painavaksi äityneessä kattolumessa. Lumenpudotuksilla voi ehkäistä huopakaton läpivientivuodot sekä katon sisätaitteesta (eli jiiristä) alkavan huopakattovuodon. Kaikkia huopakattovuotoja ei voida ehkäistä, mutta säännöllisyys ja tarkkaavaisuus ovat suureksi avuksi huopakaton kunnossapidossa.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.