KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Pertunmaa – Uusi huopakatto tuo mittaamattomasti iloa

Uusi huopakatto on kauniin värinen, eikä sillä kasva sammaleita, jäkäliä tai muita kasvustoja aikapäiviin. Katto on joka kohdasta tiivis, sillä asiantuntemuksella asennettu katto ei vuoda saumoista tai piipun juuresta. Katto on pitkään miltei huoltovapaa – voi mennä jopa parikymmentä vuotta, ennen kuin tarvitaan mitään katon puhdistamista ja tarkastamista kummempaa kattohuoltoa. Talonomistaja voi olla iloisin ja huolettomin mielin, vaikka ulkona sataisi oikein olan takaa. Uusi bitumikatto pitää vettä – ja se kestää myös hellekesiä ja UV-säteitä sekä nopeita ulkolämpötilavaihteluita.

Kaunis tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto on katto, mitä on ilo huoltaa. Bitumikaton hyviin puoliin kuuluu se, että sen huoltamiseen riittää usein roskien poisto katolta. Teetä roskien poisto katolta meillä, niin voimme samalla puhdistaa huopakaton sadevesijärjestelmän (eli rännit tai kattokaivot) sekä tarjota ilmaisen kattotarkastuksen. Kattotarkastuksen avulla huomaisimme esimerkiksi kattohuopaan syntyneet ilmakuplat, joiden korjaamisesta antaisimme reilun tarjouksen. Ajoissa tehdyt kattopaikkaukset ja oikeaan aikaan toteutetut huopakattohuollot lykkäävät omakotitalon, kesämökin, saunamökin tai paritalon kattoremonttia aina vain tuonnemmas. Viimeistään huopakatto on uusittava Pertunmaalla, Hartolassa, Heinolassa, Hirvensalmella, Mäntyharjulla ja Joutsassa neljän vuosikymmenen kulutta huopakaton asentamisesta.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattoremontin voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Remonttilainaa saa tarpeeksi isompaankin kattosaneeraukseen, kuten sellaiseen, minkä aikana kattoa korotetaan. Omakotitalon ja kesämökin huopakattoremontti on kotitalousvähennykseen oikeuttava työ, joten muistathan hakea itsellesi tätä verovähennystä!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Pertunmaalla – hinta lasketaan paikan päällä

Saunarakennuksen huopakattoremontti on sieltä edullisemmasta päästä, sillä huopakattoremontin hintaan vaikuttaa katon pinta-ala. Saunamökin huopakaton koko voi olla vain muutamia neliöitä, joten katon uusiminen onnistuu suorastaan pikkurahalla. Myös mökin huopakattoremontti tai autotallin huopakattoremontti saa varsin kohtuullisen hintalapun. Pyydä tarjous myös isomman kesämökin huopakattoremontista tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontista – saatat yllättyä, miten edullisesti huopakatot Pertunmaalla uusimme! Meille on tärkeää tarjota laadukkaita kattotöitä, joihin on varaa ihan tavallisella suomalaiskuluttajalla. Vaikka hinnat pidetään tarkoituksella maltillisina, voi asiakas luottaa saavansa meiltä parasta asiantuntemusta, huolellisesti tehtyjä kattourakoita ja tasokkaita materiaaleja. Myös katoille asentamamme kattovarusteet ovat parasta A-luokkaa – korroosionkestäviä, CE-merkittyjä ja pitkillä takuilla varustettuja.

Se, mitä huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Pertunmaalla maksaa, selviää paikan päällä. Katon pinta-ala ei suinkaan ole ainoa ratkaiseva tekijä katon uusimisen hintaa laskettaessa. Myös katemateriaalin neliöhinnalla, katon kaltevuudella, katon yksityiskohtien lukumäärällä, talon kerroslukumäärällä ja talon sijainnilla on merkitystä. Erityisen paljon huopakaton uusimisen hintaan vaikuttaa kattorakenteiden kunto.

Jos huopakaton rakenteet ovat täysin kuivat ja terveet, saatamme ehdottaa sinulle jotain poikkeuksellista. Uusi huopakatto tai peltikatto voidaan asentaa suoraan vanhan katon päälle, jolloin säästät paljon purku- ja jätekuluissa! Aina kattoja ei voida rakentaa toistensa päälle, ja silloin puramme ensin vanhan katon pois tieltä. Tarvittaessa teemme kosteusvaurioiden korjauksia tai parannamme katon tuuletusratkaisuja. Asiantuntijoiltamme onnistuu myös katon korotus tai tasakaton vaihto kaltevaksi katoksi, joten kerro kaikki toiveesi uuden katon suhteen.

Kun olemme tarkastaneet palahuopakaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimahuopakaton omin silmin, tiedämme, mitä kaikkia työvaiheita kattosaneeraukseen on liitettävä. Osaamme arvioida työtuntien määrän ja uusien materiaalien menekin, jätekulut ja kaikki muut katon uusimiseen liittyvät kustannukset. Sitten annamme sinulle tiukan tarjouksen huopakaton tai bitumipaanukaton uusimisesta. Tarjoukseen merkitty töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontti päättyy uuden katon varusteluun

Omakotitalon huopakattoremontissa on monia työvaiheita. Kun omakotitalon tai esimerkiksi autotallin huopakattoremontti on loppupuolella, siirrymme katon varusteluun. Katon varustelu ei ole paritalon huopakattoremontin viimeinen työvaihe. Olipa kyseessä paritalon tai vaikkapa saunamökin huopakattoremontti, päättyy se loppusiivoukseen ja lopputarkastukseen. Olennainen osa loppusiivousta on roskien kerääminen ja vieminen pois. Kun teemme mökin, asuinrakennuksen  tai ulkorakennuksen huopakattoremonttia Pertunmaalla, syntyy siitä suhteellisen paljon jätettä. Merkittävä osa tästä jätteestä osataan nykyään kierrättää. Me teemme oman osuutemme viemällä jätteet jäteasemalle, mistä ne päätyvät hyötykäyttöön ennemmin tai myöhemmin. Jos mietit, mitä vanhoista huopavuodista voi tehdä, on meillä vastaus valmiina. Tällainen mökin huopakattoremontista syntyvä jäte saa uuden elämän asfaltin raaka-aineena.

Kaikille katoille tarvitaan kattoturvatuotteita, joiden avulla varmistetaan nuohoojien, LVI-asentajien ja esimerkiksi antennin korjaajien työturvallisuus. Rakennusmääräyksistä selviää, mitä muita kattoturvatuotteita bitumikatto tarvitsee kattotikkaiden ja talotikkaiden lisäksi. Riippuu muun muassa kattokaltevuudesta, tarvitaanko Pertunmaalla myös kattosiltoja ja lumiesteitä.

Sadevesijärjestelmäkin tulee hankkia ja asentaa paikoilleen. Tasakatoilta sadevedet ohjataan pois kattokaivojen avulla, mutta kalteville katoille asennamme usein vesikourut ja alastuloputket, mitkä voidaan halutessa viimeistellä sulanapitojärjestelmällä. Muita vapaaehtoisia bitumikaton varusteita ovat muun muassa aurinkopaneelit ja kattoikkunat.

Lienet kuullut konmarituksesta, eli marittamisesta. Ideana on laittaa kaapit ja laatikot järjestykseen. Kaikki turha pitää siivota, kuten ex kumppaneilta saadut lahjat, tavoitemekot ja varavasarat. Jäljelle saa jättää vain aidosti tarpeelliset tuotteet sekä ne asiat, mitkä tuovat iloa. Ihannetapauksessa myös aidosti tarpeelliset asiat (kuten aterimet, talvikengät ja siivoustarvikkeet) tuottavat iloa. Kun esine tuottaa iloa, on sitä mukava käyttää. Esineeseen syntyy side, mikä kannustaa pitämään siitä huolta. Nahkakengät, leikkuulaudat ja esimerkiksi puutarhakalusteet kestävät paremmin, kun niitä huoltaa. Monen esineen elinkaarta voi pidentää entisestään korjaamalla ja paikkaamalla siihen syntyneet vauriot. Asiantuntijoidemme Pertunmaalla uusima huopakatto on varmasti iloa tuottava asia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin saamme ilon kiertämään.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.