KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Aura

Huopakattoremontti Aura – vapauttaa kattosi kurjasta korjaustöiden kierteestä kerta heitolla! Kun huopakattoremontti Aurassa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, eivät kattoasi vaivaa enää halkeamat, vettä tihuttavat läpiviennit tai irvistelevät saumat pitkiin, pitkiin aikoihin.

Myös katon huolto on jatkossa lasten leikkiä. Esimerkiksi sammal karttaa tuoreita kattohuopia kuin toimistotyöläinen syysflunssaa, ja uusien kattoturvatuotteiden ansiosta katolla on sujuvaa liikkuakin huoltotöiden merkeissä.

Samalla pankkitilisikin voi huokaista helpotuksesta. Mammonaa säästyy moniin muihin, paljon mieluisampiin hankintoihin ja elämyksiin, kun katon kunnossapitoon ei tarvitse syytää rahaa jatkuvalla syötöllä.

Ja mikä parasta, uusi katto on tietenkin myös ilo silmälle! Katon väri hehkuu tasaisen kirkkaana, ja nykyaikaiset kattotuotteet viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

Miksi ihmeessä siis lykkäisit huopakattoremonttia Aurassa sijaitsevassa kohteessasi enää kuukauttakaan, kun siitä seuraa näin paljon mukavia asioita? Ota meihin yhteyttä, niin otetaan urakka työn alle mitä pikimmiten!

Huomaa, että kattoremonttipalvelumme rautaiset huopakatemestarit ovat käytettävissäsi myös Auran lähikunnissa. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (ja muu Varsinais-Suomi) ovat osa toimialuettamme: Lieto, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Pöytyä, Rusko ja Turku.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Aurassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Auran alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Aura, huippukätevästi ”avaimet käteen”-palveluna!

Palahuopakattoremontti Aura, kattoremonttipalvelumme kautta urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi käden käänteessä! Me pidämme pallon tukevasti hallussamme projektin alusta loppuun, etkä joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen.

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Aurassa nimittäin ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Tämä paljon kehuttu palvelukonsepti ei jätä mitään arvailujen varaan, vaan pakettiin kuuluu kaikki huopakaton remontointiin tarvittava työ, materiaalit ja kalusto.

  • Työ: suunnittelu, remonttikohteen valmistelu, vanhan katon ja kattotuotteiden purku, (korjaustyöt ja muutostyöt alempiin kattorakenteisiin tarpeen ja sopimuksen mukaan), uuden huopakaton ja kattotuotteiden asennus, loppusiivous.
  • Materiaalit: kattohuovat tai bitumilaatat, varusteet lapetikkaista piipunhattuun ja kattovalokupuihin, eristeet, puutavara jne. tarpeen ja toiveidesi mukaan.
  • Kalusto: rakennustelineet, henkilönostimet, jätelavat ym.

Väitämme, että tämän helpommaksi ei huopa- tai palahuopakattoremontti Aurassa enää muutu. Ota yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan urakan suunnittelu! Eipä aikaakaan, niin kiinteistösi lakea komistaakin jo uusi, entistäkin komeampi ja kestävämpi bitumikruunu.

Huopakaton uusiminen Aura – millainen uusi huopakatto vanhan tilalle?

Huopakaton uusiminen Aura, räätälöimme urakan aina yksilöllisesti. Kun tilaat huopakaton uusimisen Aurassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, otamme urakan suunnittelussa tarkoin huomioon sekä kattosi tarpeet että omat toiveesi.

Millainen uusi huopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Haluatko meidän remontoivan kattosi täysin ennalleen vai kaipaisiko se kenties pientä päivitystä teknisten ominaisuuksiensa tai ulkonäkönsä suhteen?

Esimerkiksi uusien kattotuotteiden asennus on huopakattoremontin yhteydessä täysin mahdollista. Huopakatemestarimme asentavat kokenein käsin niin kattoturvatuotteet, kattotarkastusluukut, sadevesijärjestelmät, piipunhatut, kattoikkunat ja -kuvut kuin aurinkopaneelitkin.

Jos olet jo pitkään miettinyt katon energiaremonttia, ei tämäkään ole meille minkäänasteinen ongelma. Katon eristys- ja lisäeristystyöt ovat meille arkipäivää, ja samalla voimme eristää myös katon välissä risteilevät IV-putket.

Älä jätä mitään takaraivoon kummittelemaan, sillä huopakattoremontin yhteydessä kaikki parannustyöt onnistuvat harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan. Jos budjettisi on rajallinen, meillä voit maksaa huopakaton uusimisen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi (mahdollisine muutostöineen) myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla reilulla rahoituksella!

Palahuopakaton uusiminen Aura – mitä se maksaa?

Palahuopakaton uusiminen Aura, mitä se mahtaa maksaa? Kuten sanottu, meillä huopa- ja palahuopakaton uusiminen Aurassa suunnitellaan aina täysin projektikohtaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että urakan hintalappukin on aina yksilöllinen.

Huopakattoremontin hinta määräytyy karkeasti kolmen tekijän perusteella. Tarjouksemme loppusumma perustuu täysin siihen, paljonko (ja millaista) työtä, materiaaleja ja kalustoa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi vaatii.

Tarkemmalla tasolla huopakattoremontin hintaan vaikuttaa esimerkiksi kattosi koko, kunto ja muoto sekä kattotuotteet ja -läpiviennit. Myös kohteen korkeus on otettava laskukaavassa huomioon omalla painoarvollaan.

Joissain tapauksissa remonttikohteen sijaintikin saattaa hieman vaikuttaa siihen, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Auran seudulla maksaa. Vaikka olemmekin käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Aurassa ja lähikunnissa, hyvien kulkuyhteyksien päähän niin työvoima, materiaalit kuin kalustokin on luonnollisesti helpompi kuljettaa kuin vaikkapa saareen.

Jos haluat saada tietoosi huopakattoremontin tarkan hinnan kohteessasi, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Todennäköisesti summa viivan alla yllättää iloisesti.

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea työstämme kotitalousvähennystä.

Uusimme mielellämme myös piharakennusten huopa- ja bitumikatot Auran seudulla!

Kun Aurassa sijaitsevan omakotitalosi tai vapaa-ajan asuntosi huopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi, kannattaa samalla vilkaista muitakin tontilla olevia rakennuksia ja rakennelmia kriittisin silmin. Voi hyvinkin olla, että myös yksi tai useampi piharakennus olisi huopakattoremontin tarpeessa…

Mitä kuuluu esimerkiksi autotallin, varaston tai liiterin huopakatolle? Entä mikä on katon tilanne pihasaunan tai aitan osalta? Ehkä leikkimökki ja huussikin kaipaisivat jo uutta huopaa suojakseen?

Jos huopakaton uusiminen Aurassa sijaitsevassa kohteessasi olisi aiheellista myös piha- tai ulkorakennusten osalta, älä epäröi mainita asiasta huopakatemestareillemme. Otamme mielellämme käsittelyymme pienemmätkin kattopinta-alat!

Pidä mielessä, että kaikki tontilla olevat huopa- ja bitumikatot kannattaa ehdottomasti uusia samalla sykkeellä. Niputtamalla säästyy paljon aikaa ja rahaa. Lisäksi tontin kattomaisema säilyy kauniin yhtenäisenä, kun katot remontoidaan sarjassa.

Joko pian aloitetaan? Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai sähköisesti, niin polkaistaan urakka käyntiin! Tavoitat meidät Aurasta ja Auran lähikunnista kaikkina vuodenaikoina.