KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Aurassa auttaa kosteuden ohjaamisessa

Aurassa ja muualla Suomessa voi sataa koska tahansa. Vettä voi tulla talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä, ja sitä voi tulla alas tuntikaupalla yhteen menoon. Katolle satavat vedet päätyisivät maahan aivan rakennuksen viereen, jos rakennusta ei olisi varusteltu sadevesijärjestelmällä. Olipa kyseessä Aura, Lieto, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Pöytyä, Rusko tai Turku, voit tilata rännien asennuksen ja sadevesijärjestelmien puhdistuksen meiltä. Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen yhteydessä ilmenee, että kouruissa tai alastuloputkissa on jotain korjattavaa, saat teetettyä senkin meillä.

Rännien asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen löytyy kauttamme rahoitus – siitä vastaa luotettu yhteistyökumppanimme. Kotitalousvähennystä pääset hakemaan, kun teetät meillä omakotitalon tai mökin tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avauksen (tai jonkin muun omakotitalon tai mökin kattotyön). Kattotarkastus on kaupanpäällinen, mistä on oikeasti hyötyä ja iloa asiakkaalle – siksi sellaisen sinulle tarjoamme.

Rännien puhdistaminen Aurassa pitää huolta rakenteista

Matalan ja korkean talon vesikourujen puhdistus Aurassa on yhtä tärkeää. Jos vesikouruissa on sinne kuukausien tai jopa vuosien aikana kertynyttä likaa, ei se vedä kunnolla. Veto voi olla lähes olematon, jolloin valtaosa katolta alas valuvista vesistä päätyy kastelemaan taloa ympäröivän maaperän. Tämä ei ole ongelmatonta – päin vastoin, sillä kosteus saattaa siirtyä maaperästä talon rakenteisiin aiheuttaen kosteusvaurioita. Vesi, mikä tulvii yli roskien täyttämistä kouruista, voi sotkea sekä kourut että julkisivut likaisiksi. Julkisivujen kastuminen voi johtaa myös niiden lahoamiseen tai rapautumiseen.

Roskien poisto tiilikaton, peltikaton tai huopakaton ränneistä pitää huolta myös rännien kunnosta, sillä roskien täyttämät kourut ovat aina vähän kosteat. Alituinen kosteus voi saada aikaan ruostevaurioita. Talvella kosteus jäätyy, joten rännit menevät viimeistään silloin täysin tukkoon. Jää voi myös pilata rännien kaadot tai painaa kourujen kiinnikkeitä niin, että ne pettävät. Tuolloin kouru tipahtaa maahan, mikä voi olla hyvin vaarallista. Vaarallisia ovat myös jäätyneistä kouruista riippuvat jääpuikot, sillä ne voivat pudota jonkun pahaa-aavistamattoman ohikulkijan päälle.

Teetä rännien puhdistus Aurassa kaksi kertaa joka vuosi, eli kaikkina keväinä ja jokaisena syksynä. Rännit voi periaatteessa puhdistaa itse, mutta työssä piilee vaaroja ja sudenkuoppia. Alan ammattilainen puhdistaa korkeankin rakennuksen sadevesijärjestelmän nopeasti, asianmukaisesti ja turvallisesti. Kaikista korkeimmissa rakennuksissa käytämme henkilönostimia tai nostinkoriautoja – niillä työ luistaa!

Sadevesijärjestelmien puhdistukseen Aurassa voi yhdistää muita kattotöitä

Vesikourujen puhdistukseen Aurassa voi liittää monia muitakin kattotöitä. On yleistä tilata rännien puhdistus yhtä aikaa katon puhdistuksen kanssa, sillä molempia kattotöitä tarvitaan samoihin aikoihin joka vuosi. Ensin harjaamme tai ilmapuhallamme katon, ja sitten poistamme ränneistä sinne katon puhdistuksen ja sitä edeltäneiden kuukausien aikana kertyneet lehdet ynnä muut roskat.

Rännien puhdistukseen voidaan liittää myös muita sadevesijärjestelmää, muita kattotarvikkeita tai muuta kattokokonaisuutta koskevia töitä. Kun sadevesijärjestelmä on puhdistettu, voidaan se huoltomaalata ruosteen ehkäisemiseksi. Sadevesikouruihin voidaan myös asentaa sulanapitojärjestelmä, mikä ehkäisee talviaikaista jäätymistä ja jäänsulatuksia kuumalla vesihöyryllä. Tarvittaessa korjaamme sadevesijärjestelmän, tai uusimme sen joko kokonaan tai osittain.

Samalla kun teemme rännien puhdistuksen Aurassa, voimme myös tiivistää piipun juuren, asentaa lumiesteet, vaihtaa rikkinäiset tiilet, pestä katon tai vaikkapa pellittää savupiipun. Kattotöiden yhdistäminen säästää rahaa, ja asiakkaan kannalta on pelkästään mukavaa, että katto saadaan kerralla kuntoon. ”Kerralla kuntoon” on meillekin tärkeä tavoite. Siksi tarkastamme katon ilmaiseksi joka kerta, kun teemme jonkin kattourakan.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.