KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Aura – kattolumitöillä vastustetaan vahinkoja

Lumenpudotus Aurassa on kattotyö, mitä tuskin tarvitsee tilata joka vuosi. Silloin, kun lumenpudotusta omakotitalon, kesämökin, paritalon, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta tarvitaan, on asialla usein kova kiire. Siksi on hyvä tietää, mistä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattolumityöt kannattaa tilata Aurassa tai sen naapurikunnissa Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa tai Turussa.

Olipa kyse lumenpudotuksesta tasakatolta tai lumenpudotuksesta niin korkean talon katolta, että työssä tarvitaan nosturiautoa, kannattaa olla asian tiimoilta yhteydessä meihin päin. Me teemme lumenpudotukset huopakatoilta, peltikatoilta ja tiilikatoilta harkitusti ja huolellisesti. Selvitämme jo etukäteen yksityiskohdat, kuten sen, tarvitaanko lumenpudotuksessa nosturiautoa, lumen poiskuljetusta tai liikenteenohjausta. Mietimme myös turvallisuuskysymykset valmiiksi. Lumenpudotuksessa piilee riskinsä (myös silloin, kun pudotamme lunta tasakatolta), ja ne on osattava ottaa huomioon urakan kaikissa vaiheissa. Meidän kokeneet lumenpudottajamme suoriutuvat erinomaisin arvosanoin kaikenlaisista kattolumitöistä.

Kattoa rikkomatta ja talon asukkaiden tai ohikulkijoiden turvallisuutta uhkaamatta tehdyt kattolumityöt vastustavat erilaisia vahinkoja. Ensimmäisenä tulevat mieleen katolla olevan lumen ja jään putoamisesta ihmisille ja eläimille mahdollisesti koituvat vahingot. Jos katolta putoaa lunta tai jäätä, voi syttyä kohtalokkaitakin vahinkoja. Lumen putoaminen voi rikkoa myös kattoa, ja matkalla lumi voi repiä katosta irti esimerkiksi kattoturvatuotteita. Ajoissa ja ammattitaitoisesti tehdyillä kattolumitöillä voidaan ehkäistä myös katon vaurioitumista talvella, sillä liian painavaksi äitynyt lumitaakka voi saada katon vuotamaan saumoista (tai jopa painaa katon luokalle).

Erilaisia vauriota, vahinkoja ja vaaratilanteita ehkäisevälle lumenpudotukselle saa kauttamme rahoituksen. Yhteistyökumppanimme hoitaa hommat nopeasti, jotta kattolumityöt päästään aloittamaan asianmukaisella kiireellä. Kotitalousvähennystäkin voi hakea, jos tilaa omakotitalon tai kesämökin lumenpudotuksen Auraan. Kotitalousvähennystä saa myös vesikourujen sulattamisesta vesihöyryllä, jääpuikkojen poistamisesta ja lumiesteiden korjaamisesta.

Muista myös lumiesteet ja jään poisto katolta Aurassa

Jotta talvi sujuisi mahdollisimman turvallisissa ja ongelmattomissa olosuhteissa Aurassa, kannattaa muistaa myös lumiesteiden asennus, korjaus ja huolto. Rännien puhdistus syksyllä riittää yleensä estämään rännien jäätymisen, mutta jos sadevesijärjestelmä syystä tai toisesta jäätyy, saat meiltä vesikourujen sulatuksen vesihöyryllä. Jääpuikkojen poistaminen tehdään yleensä samalla kertaa, sillä jääpuikkoja alkaa roikkua nimenomaan umpeen jäätyneistä ränneistä. Jos jäänsulatusta tarvitaan rännien sijasta tai lisäksi myös katolta, kannattaa selvittää, johtuuko kattojää lämpövuodosta. Jää pitää poistaa turvallissyistä, kuten lumikin. Jään poistamisen taustalla on myös rännien ja katon kunnon suojaaminen, sillä jää voi aiheuttaa vaurioita.

Lumiesteet ovat pakolliset kattokaltevuuden ollessa 1:8, sillä noin kaltevalta katolta lumi voi tulla alas kovalla vauhdilla. Vauhti tekee lumen putoamisesta entistä vaarallisempaa maan pinnalla liikkuville ihmisille ja eläimille, ja vauhti lisää myös katon mahdollisuuksia vaurioitua. Esimerkiksi kattotikkaat irtoavat lumen mukaan helpommin, jos lumella on sekä painoa että vauhtia.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.