KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Aura – katon ongelmat ratkeavat käsissämme

Ei ole sellaista kattotyötä Aurassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa tai Turussa, mitä emme osaisi tehdä kerrassaan loistavalla otteella. Meidät tunnetaan tasokkaista, mutta silti varsin kilpailukykyisen hintaisista omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremonteista ja kattotöistä. Laitamme kuntoon niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin, sillä meidän joukostamme löytyy ammattiosaajia aivan kaikenlaisille katoille.

Katon uusiminen tulee kysymykseen siinä vaiheessa, kun katto on kirjaimellisesti loppuun kulunut. Katot on usein mahdollista korjata tai huoltaa, mutta kaikilla katteilla on oma, teoreettinen käyttöikänsä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun saavutetaan tuon käyttöiän päätepiste, on aika aloittaa kattoremontti. Uuden katon asentamisen yhteydessä uusitaan usein myös kattoikkunat ja kattoluukku, paitsi jos ne ovat hyväkuntoisia ja siksi asennettavissa myös uudelle katolle Aurassa. Kattoremontin loppuvaiheessa tehdään joko uusien tai uusiokäytettävien kattoturvatuotteiden (lumiesteiden, kattotikkaiden ja esimerkiksi kattosiltojen) asennus, pieneläinesteiden asentaminen ja peltisepäntöitä. Kokonaisuus on aina huippulaadukas, tiivis, toimiva ja hyvännäköinen.

Omakotitalon ja kesämökin kattoremontit sekä kattotyöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä. Jos etsit rahoitusta, voit saada sellaisen varsin näppärästi kotisivujemme kautta. Tuota kattoremontille ja kattotöille sopivaa rahoitusta on helppo hakea, joten luvassa on taas yksi stressinaihe vähemmän. Koska me teemme kaiken luotettavan ammattitaitoisena avaimet käteen -pakettina, ei lopuistakaan työvaiheista tarvitse stressata pätkääkään.

Kattotyöt Aura – katto voidaan usein korjata uusimisen sijaan

Monet kattotyöt Aurassa voivat korvata katon purkamisen ja uuden katon asentamisen. Peltikatto kestää säännöllisesti huollettuna ja aina tarvittaessa korjattuna jopa 50 vuotta. Huopakatot ja palahuopakatot voivat yltää 40 vuoden mittaiseen elinkaareen, kun taas tiilikatto voi kestää käyttöä ja ajan hammasta jopa 70 vuotta. On toki tilanteita, jolloin katto on mennyt niin huonoon kuntoon, ettei sitä voi tai kannata enää kunnostaa. Silloin tarjoamme katon uusimista. Jos katto kuitenkin on mahdollista laittaa kuntoon tekemällä jokin kattohuolto tai kattokorjaus tai toteuttamalla muita kattotöitä, teemme tarjouksen niistä. Peltikatosta voi tulla aivan uudenveroinen, kun se puhdistetaan ja maalataan. Kuiva ja kulunut huopakate voi kestää vielä yli kymmenen vuotta, kun se pinnoitetaan – uusi huopakattopinnoite palauttaa katteen elastisuuden, upean ulkonäön ja ihanteellisen rasituksensietokyvyn. Koska teemme kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, osaamme suositella juuri sinun tasakattosi, pulpettikattosi tai vaikkapa mansardikattosi tarvitsemia huoltoja tai paikkauksia – sekä suositella kattoremonttia tarpeeksi ajoissa (katto kannattaa uusia jo silloin, kun se pitää vielä vettä kuluneisuudestaan huolimatta).

Huopakatot ja palahuopakatot – ykkösosaaminen johtaa parhaaseen lopputulokseen

Huopakatot ja palahuopakatot ovat upeita kattoja, joiden valinnalle on lukuisia perusteita. Hyvännäköiset, ajattomat, erittäin vesitiiviit, elastiset ja helppohoitoiset huopakatot sopivat käytännössä kaikenlaisiin rakennuksiin. Tiivissaumakatto voidaan asentaa myös tasakatolle, ja palahuopakatot sekä kolmiorimahuopakatot sopivat moniin erilaisiin, kaltevakattoisiin taloihin. Meidän kauttamme saat ykkösosaamista kaikkiin huopakattotöihin aina katon asentamisesta sen säännöllisiin huoltoihin, satunnaisiin korjauksiin ja vuosikymmenien päässä häämöttävään uusimiseen. Ykkösosaaminen ja tarkkaan valittujen materiaalien sekä kattotuotteiden käyttäminen johtavat parhaaseen lopputulokseen niin Aurassa kuin muuallakin.

Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen ovat hyviä esimerkkejä huopakattotöistä, joissa voimme osoittaa ykkösosaamistamme. Asennamme huopakatolle kaikki ilmanvaihtohormit, viemärintuuletusputket, kattoluukut ja vaikka kattoikkunat. Teemme myös puolivuosittaiset puhdistushuollot, sammaleenpoistot ja katon pinnoitushuollot – kattoreikien paikkaamisesta, saumojen tiivistämisestä ja kourusaneerauksista puhumattakaan. Jos kyseessä on tasakatto, ei sillä ole vesikouruja vaan kattokaivot. Me puhdistamme ja uusimme myös kattokaivot, joten hoidossamme oleva sadevesijärjestelmä pelittää läpi vuoden mallistaan riippumatta.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.