KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Aura

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön kattohuolto Aurassa ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa tai rahaa. Kattoa kannattaa huoltaa, sillä huoltamattomalla katolla olevat epäpuhtaudet ja sammalet rasittavat katetta ja heikentävät katteen kuntoa. Jos tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa ei pidetä puhtaana, voi sen kunto heikentyä niin paljon, että sen elinkaari lyhenee dramaattisesti. Kukapa haluaisi uusia kattonsa 10 tai 20 vuotta liian aikaisin, joten tilaa kaikki katon kuntoa ja ulkonäköä ylläpitävät kattohuollot meiltä!

Toiminta-alueeseemme kuuluvat Auran lisäksi muun muassa Lieto, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Pöytyä, Rusko ja Turku. Tällä alueella tekemämme yksityisasiakkaiden kattohuollot oikeuttavat kotitalousvähennykseen, ja rahoitusta niille voi hakea kotisivujemme kautta (niillä oleva linkki vie rahoitusalan yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen pariin).

Kattohuollot Aurassa keskittyvät katon puhdistukseen

Tiilikatto voidaan puhdistaa harjaamalla. Huopakaton puhdistuksessa Aurassa kannattaa käyttää ilmapuhallusta, jotta katteen sirotteet eivät vaurioituisi. Myös peltikatto voidaan ilmapuhaltaa puhtaaksi roskista. Jos tiilikaton harjaus tai roskien poisto muilta katoilta jää väliin, hidastuu katon kuivuminen sateen tai talven jälkeen. Jos katon kuivuminen hidastuu, nopeutuu katon kuluminen. Katon kulumisen kiihtyminen voi näkyä muun muassa kattovuotoina.

Jotta omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi maneesin katto pysyisi kunnossa vuosikymmenestä toiseen, kannattaa roskat poistaa katolta kaksi kertaa vuodessa. Samalla kun puhdistamme katon, teemme myös rännien puhdistuksen. Jos talvella joudutaan pudottamaan jääpuikkoja tai sulattamaan rännejä vesihöyryllä, viittaa se siihen, ettei sadevesikouruja ole puhdistettu syksyllä. Myös ruoste ja raidoittuminen kertovat siitä, ettei rännejä ole puhdistettu.

Sammaleenpoisto Aurassa tapahtuu sammaleenpoistoaineella

Sammaleentuhokäsittely on paras tapa päästä eroon katolla kasvavista sammaleista. Sammaleiden poisto tiilikatolta on monipuolinen kattohuolto, sillä ensin katto puhdistetaan ilmapuhaltimilla. Sitten se harjataan, ja ränneihin kertyneet roskat poistetaan. Lopuksi katolle levitetään sammaleenpoistoaine, mikä imeytyy tiilien sisään poistaen kaikki sammalkasvuston osat.

Huopakatot poistetaan sammaleista samaan tapaan, mutta harjausvaihe jätetään väliin, sillä bitumikate ei oikein kestä harjaamista. Peltikatoille sammaleita ei yleensä kasva, mutta katto tulee pitää puhtaana ruostumisvaaran takia.

Talvisia kattohuoltoja Aurassa ovat jään- ja lumenpudotukset

Lumenpudotus on yksi talvella tekemistämme kattohuolloista Aurassa. Samalla kertaa tai omana palvelunaan voimme suorittaa myös jääpuikkojen pudotuksen tai katon ja rännien sulatuksen vesihöyryllä. Lumen ja jään poistamisen takana on usein turvallisuustilanteen parantaminen – kattolumen putoaminen voi olla vaarallista.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.