KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hartola

Huopakattoremontti Hartola, olisiko jo aika päästää vanha kattoparka eläkkeelle? Jos talosi, mökkisi tai vaikkapa pihasaunan vanha huopakatto repeilee liitoksistaan pahemman kerran, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme – toteutamme huopakattoremontit Hartolassa harjaantunein ottein ja kohtuu hinnoin!

Käänny puoleemme huolettomin mielin, olipa kyseessä sitten…

  • Tiivissaumakatto eli bitumikermikatto
  • Palahuopakatto (tunnetaan myös nimillä bitumipaanukatto tai bitumilaattakatto)
  • Kolmiorimakatto

Meillä on kahmalokaupalla kokemusta kaikista huopakattotyypeistä. Pitkän uramme varrella olemme asentaneet, uusineet ja saneeranneet kaikenlaisia huopa- ja bitumikatteita lukemattomat kerrat hyvää paremmalla menestyksellä.

Suoriudumme savotasta selkein askelmerkein, vaikka kattosi olisi kärsinyt vakaviakin vaurioita. Esimerkiksi kosteusvauriokorjaukset (lahojen puurakenteiden uusiminen ja kastuneiden eristeiden vaihto), myrskyvauriokorjaukset ja lumivauriokorjaukset (notkahtaneen katon oikaisu) ovat meille arkipäivää.

Laita siis rohkeasti viestiä tai soita, kun huopakattoremontti Hartolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee jostain syystä ajankohtaiseksi. Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa!

P.S. Hartolalaisten ohella palvelemme mielellämme myös Hartolan lähipaikkakuntien asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Esimerkiksi nämä pitäjät (ja muu Päijät-Häme) kuuluvat toimialueeseemme: Joutsa, Heinola, Luhanka, Pertunmaa ja Sysmä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hartolassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Hartolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hartola – kun katon tiivistys ja paikkaus on yhtä tyhjän kanssa…

Palahuopakattoremontti Hartola, voi kannattaa monesta syystä. Hyvin usein huopa- tai palahuopakaton uusimiseen motivoi kuitenkin se, että katon vedenpitävyydessä on isoja kysymysmerkkejä.

Yksittäinen vuoto tai vuotoriski – esimerkiksi vuotava sauma tai läpivienti – ei toki vielä ole peruste laittaa kattoa uusiksi. Tällöin huopakaton tiivistys ja paikkaus riittävät yleensä lääkkeeksi, eikä huopakattoremonttia tarvita välttämättä vielä vuosikymmeniin.

Jos kattosi on kuitenkin jo nähnyt useat tiivistys- ja paikkauskierrokset, etkä sittenkään voi olla 100-prosenttisen varma sen tiiviydestä, luultavasti huopa- tai palahuopakattoremontti Hartolassa sijaitsevassa kohteessasi olisi järkevä investointi.

Vaikka huopakattoremontti ei ole ihan ilmainen urakka, pitkässä juoksussa saat siihen investoidut rahat takuulla takaisin. Uusi huopakatto on huipputiivis, eikä sen korjaukseen tarvitse laittaa rahaa pitkiin aikoihin. Ja mikä parasta, voit jälleen nukkua yösi rauhassa kaikkein surkeimmallakin koiranilmalla!

Pyydä siis tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Hartolassa sijaitsevassa kohteessasi kipin kapin, jos kattosi vuotaa jo seulana. Riennämme hätiin hippulat vinkuen.

Huopakaton uusiminen Hartola – sammal on huopakaton arkkivihollinen nro. 1

Huopakaton uusiminen Hartola, häätää sammaleen katoltasi kerta laakista! Vaikka usein huopakaton uusiminen Hartolassa otetaankin työn alle vuotojen vuoksi, vehreällä seudulla myös sammal voi koitua huopakaton kohtaloksi.

Olkoonkin, että kattohuopien pinnalle kertyvä hentoinen nukka ei näytä kovin vaaralliselta, sammal on itse asiassa huopa- ja bitumikatteiden arkkivihollinen nro. 1. Kun mätäs kasvaa ja juurtuu katolle kunnolla, se syö kattohuopia kuin kevätaurinko Jääsjärven jäätä. Jos kasvusto saa majailla katolla vuosikausia, ennen pitkää kattohuovat muuttuvat reikäjuustoksi.

Älä kuitenkaan panikoi, jos olet havainnut talosi, mökkisi tai piharakennuksen katolla hieman sammalta, jäkälää tai muuta kasvustoa. Todennäköisesti saamme tilanteen pelastettua kasvustontuhoaineen ja uudelleenpinnoituksen voimalla, ja katto palvelee moitteetta vielä monet vuodet.

Kannattaa silti kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan kattosi tilannetta, jos katto puskee sammalta säännöllisistä kevät- ja syyspuhdistuksista huolimatta. Mikäli ongelmaa ei saada hallintaan muilla keinoin, voimme antaa huipputarjouksen huopakaton uusimisesta Hartolassa sijaitsevassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Hartola, hinta?

Palahuopakaton uusiminen Hartola, mitä se maksaa? Paljonko kustantaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin, varaston tai pihasaunan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hartolassa?

Huopakattoremontin hinta on kuluttajan vinkkelistä tietysti yksi olennaisimpia urakkaan liittyviä kysymyksiä. Hintatietoja meiltä tiedustellaankin hyvin usein.

Vastauksemme on kuitenkin aina sama. Kerromme, että ennen kuin voimme antaa realistisen hinta-arvion, meidän on tutustuttava remonttikohteeseen ja arvioitava vanhan katon kunto. Lisäksi keskustelemme asiakkaan omista toiveista uuden katon suhteen, sillä nekin voivat vaikuttaa tarjouksemme loppusummaan.

Kun siis haluat tietää, mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hartolassa sijaitsevassa kohteessasi maksaa, ota rohkeasti yhteyttä. Kunhan olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, voimme antaa kattosi saneerauksesta huipputarjouksen!

Pidä mielessä, että urakan päätyttyä voit hakea työstämme niin sanottua kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voi saada monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvistä töistä.

Pahan päivän varalta kannattaa laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Rahoituksen ansiosta et joudu jättämään kattoasi heitteille niukassakaan taloustilanteessa.

Hartolalainen, poimi talteen asiantuntijan vinkit huopakattoremonttia varten!

Monella hartolalaisella on hyvin tiedossa, että huopakaton uusiminen tai saneeraus ei välttämättä ole ihan helppo nakki. Vanhaa kattoa ei kuitenkaan auta jäädä huoltamaan ja korjaamaan ikuisiksi ajoiksi, joten ennen pitkää huopakattoremontti on pakko ottaa agendalle.

Kun katto saavuttaa tämän pisteen elinkaaressaan, kannattaa kattoremontti kuitenkin suunnitella huolella. Pienillä asioilla on nimittäin suuri merkitys sen kannalta, kuinka nopeasti huopakattoremontti Hartolassa sijaitsevassa kohteessasi maksaa itsensä takaisin.

Esimerkiksi katon eristyksen parantaminen voi olla erittäin kannattavaa huopakattoremontin yhteydessä. Varsinkin vanhemmissa hartolalaisissa kohteissa katon lisäeristys voi poikia selviä säästöjä kiinteistön lämmityskuluihin, ja kattoa remontoidessa toimenpide onnistuu poikkeuksellisen helposti ja huokeaan hintaan.

Myös piipunhatun asennus on järki-investointi, jos savupiipulla ei ole hattua vielä ensinkään. Piipunhattu ehkäisee hormivuotoja ja savuhormin rapautumista, joten tämän pienen ja edullisen kapistuksen ansiosta voit säästää muhkeita summia savupiipun korjauskuluissa.

Lisää hyviä vinkkejä saat asiantuntijoiltamme kattoremontin suunnitteluvaiheessa. Ota yhteyttä, niin lähdetään visioimaan uutta kattoasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!