KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hartola – Kattotyö kuin kattotyö vaatii huolellisuutta

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattoremonteissa ynnä muissa kattotöissä tarvitaan kolmea asiaa: asiantuntemusta, kokemusta ja huolellisuutta. Pelkkä kirjaviisaus ei riitä, kun ollaan uusimassa huopakattoa, palahuopakattoa tai jotain muuta kattoa. Katon asentajan pitää tietää, mitä tekee, ja lisäksi hänen täytyy suhtautua kattourakan joka vaiheeseen huolellisesti. Sama pätee katon korjauksiin, kattohuoltoihin, katon varusteluun ja muihin kattotöihin Hartolassa. Kun tarvitset katon uusimista, kattovuodon korjausta tai vaikkapa sammaleiden poistoa Hartolassa tai sen naapurikunnissa Heinolassa, Joutsassa, Luhangalla, Pertunmaalla tai Sysmässä, ota yhteyttä! Meidän ammattilaisemme tekevät kaikki kattotyöt erinomaisella hinta-laatusuhteella. Lopputulos on aikaa ja rasituksia kestävä katto, minkä alla asuminen on huoletonta.

Voit luottaa kattopalveluumme Hartolassa ja sen lähialueilla myös silloin, kun tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto tarvitsee varustelua. Kattovarusteita ovat niin sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet kuin esimerkiksi pieneläinesteetkin. Sadevesijärjestelmä tarkoittaa usein vesikouruja ja alastuloputkia. Niiden tulee olla ehjät, puhtaat ja oikein mitoitetut, jotta kaikki kattovedet saadaan tarpeellisen välimatkan päähän rakennuksesta. Asennamme kaikille katoille asianmukaiset ja tutkitusti turvalliset kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat. Pieneläinesteitä, joita asennamme eri kokoisiin rakennuksiin, ovat esimerkiksi lintuverkot. Pyydä tarjous myös kattoikkunoiden ja esimerkiksi kattoluukkujen uusimisesta tai asentamisesta! Asennamme, huollamme ja uusimme muutkin kattoläpiviennit. Mainittakoon vielä, että kattofirmaltamme saa tasokasta palvelua myös peltisepäntöissä, kuten piipunpellityksessä ja piipunhatun asentamisessa.

Kattotöihin saa kauttamme rahoituksen – sen myöntämisestä vastaa yhteistyökumppanimme. Omakotitalon ja mökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja kotitalousvähennystähän haetaan Verohallinnolta, kuten muitakin verovähennyksiä.

Kattotöitä tehdään Hartolassa niin kauan kuin katto on vielä kunnostettavissa

Palahuopakatto, huopakatto, tiilikatto ja peltikatto – ne ovat kaikki varsin pitkäikäisiä kattoja. Katon pitkäikäisyyden salaisuus on asiantuntevasti tehdyissä kattotöissä ja säännöllisissä kattotarkastuksissa, joiden perusteella katon paikkaukset ja esimerkiksi sammaleiden poistot on osattu tehdä aina oikeaan aikaan.

Kun viimein ollaan siinä pisteessä, että katto on niin kulunut ja haurastunut, ettei sitä kannata enää kunnostaa, saat meiltä hyvän tarjouksen kattoremontista. Normaali kattoremontti Hartolassa tarkoittaa vesi- ja aluskatteen uusimista. Samalla korjataan katon alla mahdollisesti olevat kosteusvauriot, ja myös katon ilmanvaihtoratkaisuja voidaan muokata. Vanhojen kattojen alla on usein vain vähän eristeitä, joten myös katon lisälämmöneristys voi olla paikallaan. Kattoremontin loppupuolen puuhiin kuuluvat katon varusteiden ja läpivientien asentaminen, läpivientien suojapellitys ja muun muassa sadevesijärjestelmän asentaminen. Koska teemme katon vaihdotkin avaimet käteen -urakoina, kuuluu viimeisiin työvaiheisiin loppusiivous.

Erityisosaaja huopakattotöihin löytyy meiltä

Kun etsit tekijää huopakattotöille Hartolassa, ota yhteyttä tähän kattofirmaan. Meidän kauttamme tavoitat useita erityisosaajia kaikkiin huopakattotöihin aina katon asentamisesta huopakaton huoltamiseen. Huopakattohuoltoja ovat katon kevät- ja syyshuollot, mitkä pitää tehdä huomioiden bitumikatteen pinnoitteen herkkyys – ronskin harjauksen sijaan puhdistamme omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien huopakatot ilmapuhaltimilla. Aina kun teemme jonkin kattotyön Hartolassa, tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle, ja näin ollen osaamme laatia sinulle tarjouksen katon mahdollisesti tarvitsemista muista kattotöistä.

Muita kattotöitä, joiden avulla huopakaton tai palahuopakaton on mahdollista saavuttaa maksimikäyttöikänsä, ovat sammaleiden poistot, katon pinnoitus, saumojen tiivistys ja muun muassa kattoreikien paikkaus. Mikä sitten on bitumikaton maksimikäyttöikä? Se on 40 vuotta! Kun katto on aika uusia, voidaan kattoremontti ehkä toteuttaa asentamalla uusi katto suoraan vanhan katon päälle. Paikan päällä selviää, mikä on paras tapa toteuttaa kattoremontti, siksi laskemme tarjouksemme katon uusimisesta ja muistakin kattotöistä vasta kattokokonaisuuteen tutustuttuamme.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.