KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Hartolassa – Kattovuodot korjaaviin ammattilaisiimme turvallista luottaa

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto voi vuotaa niin Hartolassa, Heinolassa, Joutsassa, Luhangalla, Pertunmaalla kuin Sysmässäkin. Katto voi vuotaa piipun juuresta, harjatiilen kohdalta tai vaikka jostain saumasta. Huopakatto, tiilikatto tai peltikatto voi vuotaa, vaikka se olisi hyvin huollettu ja/tai kohtalaisen uusi, sillä pohjoiset olosuhteemme aiheuttavat katoille ankaria rasituksia. Läheskään aina ei ole kyse rakenteiden ikääntymisestä ja siitä johtuvista kattovuodoista, vaan katto voi vuotaa myös myrsky- tai lumivaurioiden takia.

Jos harjakatto, tasakatto tai vaikka pulpettikatto vuotaa Hartolassa, tulee se laittaa pian kuntoon. Vuotavan katon korjaus kannattaa tilata ammattilaisiltamme, joilla on takataskussaan kaikki se tietotaito, mitä kattovuotojen korjaamisessa tarvitaan. Lisäksi meillä on aito halu laittaa kattosi kuntoon. Tämä näkyy muun muassa siinä, että tarjoamme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, minkä tarkoitus on selvittää, voidaanko katon kuntoa ja tiiviyttä tukea vielä jollain kattotyöllä (kuten sammaleiden poistolla, millä on iso rooli tiili- ja huopakattovuotojen ehkäisemisessä).

Aloita ottamalla yhteyttä meihin, jos kattoikkuna vuotaa, tai jos katto vuotaa tv-antennin kohdalta. Kattokorjaukselle voi saada yhteistyökumppaniltamme kätevän rahoituksen, ja omakotitalon sekä kesämökin kattotöistä kannattaa muistaa hakea kotitalousvähennystä.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa – miten katto korjataan?

On monta tapaa korjata vuotava tiilikatto, peltikatto tai huopakatto Hartolassa. Siksi tulemme paikan päälle selvittämään, miten katto kannattaa kunnostaa. Jos kyse on siitä, että kattoluukku vuotaa, voi riittää pelkkä katon korjaus läpiviennin kohdalta. Kun katon läpivienti vuotaa, syy löytyy usein kuluneista tiivisteistä, mitkä eivät enää pidä vettä. Näin on asianlaita usein silloinkin, kun katon viemärintuuletusputki vuotaa, tai jos katon IV-putki vuotaa.

Jos katto vuotaa rikkinäisen tiilen kohdalta, voi rikkinäisen kattotiilen vaihto riittää. Mikäli on kyse katossa olevista rei’istä, voidaan katto tiivistää sopivalla tiivistysaineella tai vaihtamalla huonokuntoinen kattopelti/huopavuota.

Omakotitalon, rivitalon tai vaikkapa autokatoksen katto vaatii hieman isompaa korjausurakkaa, jos aluskatekin on mennyt rikki. Aluskatteen tarkoitus on estää kosteuden pääsy kattorakenteisiin, jos katto jonain päivänä alkaisi vuotaa. Mikäli aluskate on esimerkiksi revennyt, liittyy vuotavan katon korjaamiseen Hartolassa myös kastuneiden kattorakenteiden kuivatus sekä märkien villojen vaihto. Jos katon puurakenteissa on jo lahoa, pitää puurakenteet uusia vaurioituneilta osiltaan, sillä lahoa ei voi estää leviämistä. Kattoremonttia tarjoamme siinä tapauksessa, että katon yleiskunto on niin heikko, ettei katosta saa riittävän tiivistä ammattitaitoisimmallakaan kattokorjauksella.

Katto vuotaa sisätaitteesta – olisiko sen voinut ehkäistä Hartolassa?

Jos katto vuotaa jiiristä eli sisätaitteesta, voi kyse olla siitä, että jiirille on kasautunut talvella lunta. Runsasluminen talvi ja etenkin kattolumen epätasainen jakautuminen voivat saada katon vuotamaan jiirin kohdalta. Tällaisia kattovuotoja voi ehkäistä tarkkailemalla katon lumitilannetta ja tilaamalla lumenpudotuksen.

Läpivientivuotoja voi ehkäistä asennuttamalla kaikki läpiviennit ammattilaisilla ja tarkastamalla niiden tiiviyden säännöllisesti. Myös vesikaton muiden kohtien, kuten saumausten, tiiviyttä on syytä seurata. Se, että tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä, on jälleen yksi hyvä syy tulla asiakkaaksemme Hartolassa.

Kattotarkastuksen aikana kiinnitämme huomiota paitsi katon vaurioihin, myös tapoihin ehkäistä niitä. Peltikatto voi vuotaa ruostumisen takia – siksi annamme tarvittaessa tarjouksen ruostevaurioita ehkäisevästä kattomaalauksesta. Tiilikatto voi vuotaa, jos sillä on rikkinäisiä tiiliä, mutta tiilien hajoamista voi ehkäistä poistamalla sammalet ja uusimalla tiilien suojapinnoitteen. Huopakattovuotoja voi ehkäistä ylläpitämällä katteen elastisuutta, ja siinä auttaa kattomaalaus.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.