KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Hartola – Puhtaan katon alla vuodet vierivät huolettomasti

Kattohuollot Hartolassa ja sen naapurikunnissa Heinolassa, Joutsassa, Luhangalla, Pertunmaalla sekä Sysmässä pitävät katon puhtaana ja siistinä. Huollettua kattoa on siis mukava katsella, olipa talon omistaja tai satunnainen ohikulkija. Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuoltojen teettämiselle on toki muitakin syitä. Säännöllisesti (harjaamalla) puhdistettu tiilikatto tai huopakatto, mikä on ilmapuhallettu puhtaaksi kahdesti vuodessa, kestää paremmin aikaa. Miksi roskien poisto katolta tekee katosta hyväkuntoisemman ja pitkäikäisemmän? Siksi, että roskat sitovat kattoon kosteutta, ja katto alkaa siksi ruostua tai sammaloitua. Sekä ruoste että sammalet altistavat katon vesivuodoille, ja katon alle pääsevä vesi voi aiheuttaa mittavia vahinkoja. Jos katolla jo on sammaleita tai ruostetta, ota yhteyttä, niin teemme sammaleentuhokäsittelyn tai ruosteenpoiston – näiden kattohuoltojen jälkeen katon alla asuminen on taas huoletonta.

Kaikki kattohuoltomme voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja yksityisasiakas voi olla Verohallintoon yhteydessä kotitalousvähennyksen tiimoilta. Ota kuitenkin ensiksi yhteyttä meihin, niin suunnittelemme ja toteutamme kattohuollon, mikä laittaa kattosi priimakuntoon Hartolassa!

Katon puhdistus Hartola – kattohuolto, mikä on fiksua teettää kahdesti vuodessa

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus ehkäisee katon liian nopeaa kulumista ja muun muassa kattovuotoja. Paras hyöty tiilikaton harjauksista ja muista katon puhdistuksista Hartolassa saadaan, kun ne teetetään kaksi kertaa vuodessa. Kun poistamme lehtiä ja muita roskia katolta, puhdistamme myös sadevesikourut, jotta ne vetäisivät läpi vuoden – muuten edessä voi olla jääpuikkojen pudotus ja rännien sulatus vesihöyryllä.

Sammaleenpoisto Hartolassa alkaa katon puhdistuksesta

Jos omakotitalon, mökin, rivitalon tai vaikka kerrostalon katolla kasvaa sammaleita, teemme sille sammaleentuhokäsittelyn Hartolassa. Urakka alkaa katon harjauksella ja/tai ilmapuhalluksella. Sitten levitämme katolle biohajoavan sammaleenpoistoaineen, mikä voi poistaa myös sammaleiden juuret ja katteen sisällä oleva itiöt (toisin kuin pelkkä katon harjaus, mikä poistaa vain sammalten näkyvät osat).

Lumenpudotus Hartolassa hyvällä hinnalla

Teemme Hartolassa myös lumenpudotuksen ja jäänpudotuksen. Jää ja lumi kannattaa poistaa katolta ensinnäkin siksi, että ne voivat alas pudotessaan aiheuttaa vahinkoja. Toinen syy jään ja lumen poistamiselle katolta on se, että ne voivat rikkoa kattoa. Lumen liikkeet voivat irrottaa kattotarvikkeita, ja jää voi estää sulamisvesien poistumisen katolta. Ota yhteyttä, niin tarkastamme, onko lumet aika poistaa katolta – samalla laskemme hyvän tarjouksen kattolumitöille ja mahdolliselle jään poistolle.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.