KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hausjärvi

Huopakattoremontti Hausjärvi – tilaa meiltä, ja keskity itse paljon hauskempiin asioihin elämässäsi! Toteutamme huopakattoremontit Hausjärvellä kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina.

Tilatessasi huopakattoremontin Hausjärvellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä ”avaimet käteen”-pakettina, et joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen. Me teemme puolestasi kaikki työt suunnittelusta vanhan katon purkuun, lahovaurioiden korjaukseen, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.

Myös remonttimateriaalit kuuluvat pakettiimme ilman muuta. Hankimme puolestasi tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia ja -tuotteita ynnä muita tykötarpeita.

Asiakkaanamme et joudu vaivaamaan päätäsi edes logistisilla asioilla! Me pidämme huolen, että remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kalusto löytävät tiensä perille ajallaan – sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa, haja-asutusalueilla tai vaikka saaressa.

Jos tällainen diili ei kuulosta mielestäsi yhtään hassummalta, ota yhteyttä vaikkapa jo tänään. Tarjouksen talosi, mökkisi tai piharakennuksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista voit pyytää meiltä helposti esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Pian koko Kanta-Häme jo ihasteleekin upouutta kattoasi silmät selällään!

Huomaa, että myös Hausjärven lähipaikkakunnat (esimerkiksi Hyvinkää, Hämeenlinna, Hollola, Janakkala, Kärkölä, Mäntsälä ja Riihimäki) kuuluvat palveluverkostoomme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hausjärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Hausjärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hausjärvi – 1, 2, 3… valmista!

Palahuopakattoremontti Hausjärvi, hoidamme hommat puolestasi rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun. Mutta mitä se käytännössä tarkoittaa eli kuinka huopa- tai palahuopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee etenemään?

Yhteydenottosi jälkeen…

  1. Eksperttimme käväisevät tutustumassa remonttikohteeseen ja arvioimassa vanhan kattosi kunnon. Suunnitteluvaiheessa kartoitamme myös omat toiveesi esimerkiksi uuden katon ominaisuuksien ja urakan aikataulun suhteen.
  2. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston, puramme pois vanhan katon kattotuotteineen (tarvittavilta osin), teemme mahdollisesti vaadittavat korjaustyöt sekä sopimuksen mukaiset muutostyöt (esim. katon eristys tai lisäeristys) yläpohjan puolella sekä asennamme uuden katon varusteineen.
  3. Siivoamme paikat remontin jäljiltä sekä viemme purku- ja rakennusjätteen asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme jättämään tonttisi täsmälleen samaan kuntoon kuin missä se oli ennen urakan alkua. Näin pääset nauttimaan elämästä uuden kattosi alla heti täysin siemauksin!

Pidä mielessä, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Muista siis hakea työstämme kotitalousvähennystä, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi on päätöksessään.

Huopakaton uusiminen Hausjärvi, hyvästit vanhalle kattorähjälle!

Huopakaton uusiminen Hausjärvi, heitä hyvästit vanhalle kattorähjälle! Urakan yhteydessä annamme kylmää kyytiä sammaleen syömille, halkeilleille ja haalistuneille kattohuoville sekä aikansa eläneille kattotuotteille. Kun huopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, kaikki vanhan kattosi viat ja vaivat ovat enää vain ikävä muisto!

Uusi huopakatto on:

  • Tiivissaumakate on (konesaumatun peltikaton ohella) markkinoiden tiivein kateratkaisu, ja myös palahuopa- ja kolmiorimakatteet pitävät vettä erinomaisen hyvin.
  • Helppo huoltaa. Uusi huopakatto pitää pintansa monet vuodet pelkkien perushuoltojen (kausipuhdistusten ja lumenpudotusten) voimalla. Tuoreet kattohuovat vastustavat sinnikkäästi jopa sammalta, sillä tehtaalla ne saavat ylleen kaikkea likaa ja kasvustoa hylkivän pinnoitteen.
  • Ilo silmälle. Uuden huopakaton väri on tasainen ja täyteläinen, eikä halkeamista ole tietoakaan. Nykyaikaiset ja katon tyyliin sointuvat kattotuotteet viimeistelevät komean kokonaisuuden kuin rusetti lahjapaketin.

Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Ota yhteyttä, niin huopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi päästään pian aloittamaan!

Palahuopakaton uusiminen Hausjärvi, vanhaa kattoa purkamatta?

Palahuopakaton uusiminen Hausjärvi, onnistuuko vanhaa kattoa purkamatta? Siis voidaanko uusi huopa- tai palahuopakatto asentaa vanhan päälle?

Periaatteessa on kyllä mahdollista toteuttaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi vanhaa kattoa purkamatta. Huopa on katemateriaalina verrattain kevyttä, joten uuden (huopa)katon asennus vanhan päälle ei aiheuta katon kantaville rakenteille liian raskasta kuormitusta.

Käytännössä ratkaisu ei kuitenkaan ole aina kannattava. Joissain tapauksissa se olisi suoranainen emämoka!

Jos kattosi välissä on esimerkiksi kosteutta, pikku eläinten tekemiä tuhoja, lumitaakan alla notkahtaneita kattopalkkeja, tuuletusongelmia, kylmiä onkaloita tai mitä tahansa muita vikoja tai puutteita, emme valitettavasti voi suositella uuden huopakaton asennusta vanhan päälle kovinkaan lämpimin mielin. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää yläpohjaan mitään mätää, sillä muuten emme voisi olla täysin varmoja uuden kattosi kestävyydestä ja turvallisuudesta.

Siksi kannattaakin kutsua asiantuntijamme paikan päälle vilkaisemaan kattoasi ja arvioimaan toimenpiteet, joita sen remontointi vaatii. Käynnin jälkeen annamme mielellämme mitä parhaan tarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi – tarvittavassa laajuudessaan.

Huopakaton remontointi itse? Näin asiantuntijamme vastaavat!

Monella hausjärveläisellä vasara ja naulat pysyvät hyvin käsissä. Siksi huopakaton uusiminen tai remontointi itse voi tuntua houkuttelevalta ajatukselta.

Mutta onko huopakaton remontointi itse hyvä ajatus? Kannattaako esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin tai liiterin vanhaa huopakattoa ryhtyä remontoimaan Hausjärvellä omin voimin tai talkooporukalla?

Ikävä kyllä emme voi suositella huopakaton uusimista tai remontointia Hausjärvellä tee-se-itse-henkeen – edes pienempien piharakennusten osalta. Jos haluat olla täysin varma uuden kattosi kestävyydestä ja tiiviydestä, kannattaa tilata huopakattoremontti Hausjärvellä sijaitsevaan kohteeseesi ennemmin kattoremonttipalvelumme kautta.

Me hoidamme hommat puolestasi myös turvallisesti. Vaikka kyseessä olisi vain matala varastorakennus tai puuvaja, katolta tippuminen voi aiheuttaa vakavia henkilövahinkoja. Amatööreille kommelluksia sattuu aivan liian usein.

Älä tartu remonttituumasta toimeen omin päinesi edes akuutissa rahapulassa. Mikäli tarjouksemme loppusumma ylittää budjettisi (hintojemme kilpailukykyisyydestä huolimatta), maksa lasku ennemmin vaikkapa osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella. Takaamme, että pitkässä juoksussa ammattimainen työnjälki maksaa itsensä takaisin monin verroin!