KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hausjärvi – Säännöllisesti puhdistetut rännit toimivat

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon taikka kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä päältä avoimiin räystäskouruihin kerääntyy koko ajan roskia. Jo vähäinen määrä roskia heikentää sadevesijärjestelmän vetoa. Mitä enemmän roskia, sitä huonommin tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmä vetää. Lopulta veto lakkaa kokonaan. Jos rännit ovat olleet kauan puhdistamatta, voi niissä olla sammaleita ja jopa puuntaimia – siinä vaiheessa on turha odottaa, etteivät räystäät vuotaisi sateella.

Rännit toimivat parhaiten siinä tapauksessa, että kaikki roskat on poistettu säännöllisesti. Tarpeeksi säännöllinen sadevesijärjestelmien puhdistus tarkoittaa roskien poistoa puolen vuoden välein. Vesikourujen puhdistus kannattaa tehdä yhtä aikaa katon jokakeväisen ja -syksyisen puhdistuksen kanssa, sillä katon harjaus tai ilmapuhallus ajaa ison osan roskista räystäskouruihin. Kun tilaat katon puhdistuksen ja tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksen yhtä aikaa Hausjärvelle, kutsumme huoltokokonaisuutta katon syys- tai keväthuolloksi.

Teemme myös rännien korjaukset, jäätyneiden rännien höyrysulatukset ja muut sadevesijärjestelmään liittyvät työt. Tilaa töitämme Hausjärven ohella myös Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan, Hollolaan, Janakkalaan, Kärkölään, Mäntsälään ja Riihimäelle, ja hae yhteistyökumppaniltamme niille rahoitusta. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä pääsee hakemaan myös kotitalousvähennystä, mikä on merkittävä etu.

Rännien puhdistus Hausjärvi – miten käy sen jäädessä väliin?

Jos sadevesijärjestelmien puhdistus Hausjärvellä unohtuu, alkavat rännit tulvia. Veden on jatkettava matkaansa, ja jos se ei roskatukosten takia pääse alastuloputkiin, on sen valuttava rännien reunojen yli. Likavesi sotkee rännit, ja talon ulkoseinäkin voi kastua räystäiden vuotaessa. On otettava huomioon myös se, että katolta voi tulla alas tuhansia litroja vettä, ja ne voivat kastella taloa ympäröivän maaperän niin, että rakenteet pääsevät kastumaan. Juuri tämän estämiseksi rännit on alun perin asennettu talon räystäille!

Rännien puhdistamisen väliin jääminen näkyy myös rännien ruostumisena, sillä kouruissa seisova vesi saa aikaan ruostevaurioita. Talvella roskaiset, vettä täynnä olevat kourut jäätyvät. Jää voi rikkoa talon sadevesijärjestelmää monin tavoin, ja jääpuikot tuovat kuvaan mukaan omat haasteensa.

Rännien puhdistus Hausjärvi – urakassa muistettava monta seikkaa

Sadevesijärjestelmien puhdistaminen ei ole aivan yksinkertaista. Jotta työ sujuisi turvallisesti ja antaisi parhaan mahdollisen lopputuloksen, on muistettava monta seikkaa. Turvallisuuden takia rännien puhdistus Hausjärvellä kannattaa tehdä katolta käsin – tai nosturiautolla, jos on kyse korkean talon vesikourujen puhdistamisesta. Kaikki roskat on syytä poistaa, ja lisäksi kattohuoltajan tulee tehdä sadevesijärjestelmän kuntotarkastus. Puhtainkaan kouru ei vedä kunnolla, jos jää on saanut sen kaadot antamaan väärään suuntaan. Rännit voi olla aika myös huoltomaalata. Helpointa on teettää joka talon sadevesijärjestelmien puhdistaminen meillä, sillä meiltä työt sujuvat kokemuksen tuomalla varmuudella, ja tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.