KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Hausjärvi – Kattovuoto kuin kattovuoto tulee korjattua ammattilaistemme toimesta

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Hausjärvellä, kannattaa ottaa ensi tilassa yhteyttä meidän ammattilaisiimme. Korjaamme katon, jos kattoikkuna vuotaa, tai jos katto vuotaa harjalta. Meillä on selvät sävelet silloinkin, jos katto vuotaa piipun juuresta, tai jos kattoon on syntynyt vuotavia reikiä. Paikan päälle tekemämme alkutarkastuksen aikana meille valkenee se parhain tapa korjata vuotava katto. Alkutarkastuksen jälkeen kuulet myös mainion tarjouksemme vuotavan katon korjaamisesta avaimet käteen -pakettina. Omakotitalon ja mökin kattokorjauksista voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniltamme puolestaan rahoitusta eli remonttilainaa.

Olipa kyse vuotavasta kattoluukusta tai siitä, että katto vuotaa TV-antennin kohdalta, pitää katto korjata nopeasti. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon yllättävänkin pian. Kastuneet kattorakenteet alkavat lahota, ja villoihin voi ilmaantua hometta jo viikon kestäneen kosteuden seurauksena. Kosteusvaurioiden korjaaminen nostaa kattokorjauksen hintaa Hausjärvellä tai esimerkiksi Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ja Riihimäellä. Myös vanha katto, mikä on tarkoitus kohta uusia, kannattaa tiivistää, jos katon läpivienti (tai jokin muu kohta) vuotaa. Se, että katto vuotaa ilmanvaihtoputken kohdalta tai se, että katon viemärintuuletusputki vuotaa, vaikuttaa kattoremontin hintaan – tilaa siis katon vuotokorjaus tai aikaista kattoremonttia, niin säästät rahaa. Me korjaamme katon kuin katon niin, että sen alla on taas huoletonta asua!

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa – kattokorjaukseen monta eri tapaa

Jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto Hausjärvellä, on monta eri tapaa kunnostaa katto. Mikäli kosteus on pysynyt pois kattorakenteista, riittää vesikaton korjaus – esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto, reikäisten kattopeltien uusiminen tai huopakaton reikien paikkaus. Kyseeseen voi tulla myös saumojen tiivistys tai vuotavan läpiviennin korjaus – oikea kattokorjaus riippuu tietenkin täysin siitä, mikä omakotitalon tai vaikka rivitalon katossa on vikana.

Jos kosteus on päässyt katon alle, tulee katon korjaukseen Hausjärvellä yhdistää aluskatteen tiivistys tai osittainen vaihto sekä kosteusvaurioiden korjaus. Jos puurakenteet ovat yksinomaan märkiä, voidaan ne kuivattaa. Lahovaurioihin on puututtava puuosien vaihdolla (silloinkin, kun on kyse katon ulkopuuosista, kuten räystäslaudoituksista). Märät villat pitää uusia, eikä esimerkiksi ripustaa kuivumaan auringossa, voihan niihin syntyä hometta.

Kattoremontti voittaa katon osittaisen korjauksen, jos katto on kovin huonokuntoinen – silloin sitä ei saa enää kunnostettua luotettavan tiiviiksi. Myös mineriittikatto pitää vaihtaa, jos se vuotaa, sillä laki estää korjaamasta mineriittikattoja.

Katto vuotaa jiiristä tai läpiviennin kohdalta – näin estät vastaavan tulevaisuudessa Hausjärvellä

Katto voi vuotaa jiiristä eli sisätaitteesta esimerkiksi siksi, että lumi on kinostunut jiirin päälle talvella. Epätasaisesti jakautunut lumi kannattaa poistaa katolta, samoin kuin poikkeuksellisen runsaat lumikuormat. Jos katto vuotaa läpiviennistä, kyse voi olla väärästä asennustavasta tai tiivisteiden kulumisesta – siksi läpiviennit kannattaa asennuttaa ammattilaisilla, ja niiden kunto tarkastaa kahdesti vuodessa.

Puolivuosittainen kattotarkastus Hausjärvellä on yksi parhaista tavoista estää kattovuodot. Kattotarkastus kertoo, jos kattotarvikkeiden kiinnikkeitä pitäisi kiristää niiden irtoamisen estämiseksi, tai jos jokin jiiri, sauma tai läpivienti tulisi tiivistää. Katon kunnon tarkastus paljastaa myös mahdolliset kattoreiät ja muut ongelmat ajoissa.

Kattotarkastuksen perusteella tasakattoa, pulpettikattoa tai vaikka harjakattoa on mahdollista huoltaa niin, että sen tiiviys pysyy hyvällä tasolla. Peltikaton vaurioitumista ja vuotamista voi estää kattomaalauksilla, mitkä estävät ruostevaurioita, ja peltikattonaulojen vaihtamisella kateruuveiksi. Tiilikaton ja huopakaton ehjyyttä voi tukea esimerkiksi sammaleiden poistolla, sillä sammalet haurastuttavat tiili- ja bitumikattoja.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.