KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hausjärvi – Laitamme kuntoon niin tiilikatot, peltikatot kuin huopakatotkin

Me laitamme kaikki huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot Hausjärvellä priimakuntoon. Älä jätä mitään arvailujen varaan, kun on kyse omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi autotallin kattoremontista – tai muista kattotöistä. Vain joka kohdasta tiivis ja oikein asennettu katto säilyttää rakennuksen arvon ja allaan olevien rakenteiden kuivuuden. Meidän toimestamme katosta tulee tiivis ja toimiva, ja sellaisena se myös pysyy.

Katon uusiminen on se viimeinen vaihtoehto palauttaa katon tiiviys ja toimivuus. Niin kauan kuin se vain on mahdollista, laitamme katon kuntoon korjaamalla sen osittain ja tekemällä ne kattohuollot, joilla katon rasituksensietokykyä voidaan parantaa. Huopakaton tapauksessa tämä voi tarkoittaa sammaleiden poistoa katolta, kun taas lukkosaumakatto tai jokin muu peltikatto voi olla huoltomaalauksen tarpeessa. Tiedämme, mitä katto Hausjärvellä tarvitsee, sillä teemme jokaisen kattourakan yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen.

Kattotarkastus voi kertoa vaikkapa kattovuodosta ja katon vesivahingosta. Tällöin on luvassa aluskatteen korjaus, lahovaurioiden kunnostus ja märkien villojen vaihto. Isompaankin kattourakkaan on helppo ryhtyä asianmukaisella nopeudella, sillä yhteistyökumppaniltamme voi hakea näppärää rahoitusta. Verohallinto tarjoaa yksityisasiakkaiden haettavaksi kotitalousvähennystä.

Pyydä hyvä tarjous mistä tahansa kattotyöstä – vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta tai muiden läpivientien uusimisesta, asentamisesta ja huoltamisesta – myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ja Riihimäellä!

Kattotöitä Hausjärvellä ovat muun muassa osittaiset kattoremontit

Palahuopakatot ja muut huopakatot, tiilikatot ja peltikatot ovat todella kestäviä kattoja, mutta niiden pitkäikäisyys riippuu siitä, onko niitä huollettu ja paikkailtu tarvittaessa. Ota Hausjärvellä yhteyttä meihin kaikkien kattotöiden, myös peltisepäntöiden tiimoilta. Peltisepäntöitä ovat muun muassa kattoikkunan ja piipun pellitys, piipunhatun asennus sekä konesaumakaton korjaus ja uusiminen.

Jos katon yleiskunto on todella huono, on katon uusiminen paras ratkaisu. Katto voidaan tietyissä tapauksissa uusia vain osittain. Tiilikaton tai peltikaton osittainen vaihto tarkoittaa pelkän vesikaton uusimista, ja se on mahdollista vain siinä tapauksessa, että aluskate on elinvoimainen ja kattorakenteet terveitä.

Tavallinen kattoremontti tarkoittaa sekä vesi- että aluskatteen uusimista, ja siihen kuuluu usein myös kattorakenteiden kunnostamista sekä pieneläinesteiden asentamista. Katon vaihdon viimeisiä työvaiheita on kattoturvatuotteiden asentaminen. Kattoturvatuotteita ovat lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat, ja oikea varustelutaso selviää rakennusmääräyksistä. Aivan viimeisimpiä työvaiheita omakotitalon, autotallin, paritalon tai vapaa-ajan kiinteistön kattoremontissa ovat loppusiivous ja lopputarkastus.

Erityisosaaja huopa- ja palahuopakaton asentamista varten

Jos suunnittelet huopa- tai palahuopakaton asentamista Hausjärvellä, ota yhteyttä tähän kattopalveluun, sillä meillä on takataskussamme kaikki se tietotaitoa, mitä urakassa tarvitaan. Kilauta meille myös silloin, kun huopakattosi tarvitsee jotain huoltoa, korjausta tai remontointia – varustelusta puhumattakaan. Laitamme kaikenlaiset bitumikatot kuntoon osoittaen erityistä ammattitaitoa ja -osaamista.

Huopakatto voi kestää neljäkin vuosikymmentä, jos kattoa huolletaan säännöllisesti. Eniten tarvitut huopakattohuollot niin Hausjärvellä kuin muuallakin Suomessa ovat huopakaton puhdistus ja tarkastus. Huopakatot tulee puhdistaa ilmapuhalluksella, jotta niiden pinnoite ei suotta kärsisi. Roskien poisto katolta kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, jotta katto pääsisi kuivumaan nopeasti sateiden jälkeen, eikä lika pinttyisi kiinni. Näin vältetään muun muassa katon sammaloituminen, saumojen vuotaminen ja katteen liian nopea kuluminen.

Kattotarkastuksesta ei tarvitse maksaa mitään, jos teettää samalla jonkin muun huopakattotyön – esimerkiksi juuri katon puhdistuksen. Kattotarkastuksemme ovat niin perusteellisia, ettei mikään huonokuntoinen sauma tai liitoskohta jää huomaamatta. Katon paikkaaminen pian vaurion synnyttyä on helppo nakki verrattuna siihen, että katon alapuoliset osat olisivat jo ehtineet kastua ja vaurioitua.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.