KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Hausjärvi – Toimintaohjeet lumivaurioiden estämiseksi

Omakotitalon, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus on yksi tapa estää lumivauriot Hausjärvellä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ja Riihimäellä. Tilaa lumenpudotus meiltä, jos sellaista tarvitset – me teemme turvalliset ja kattoystävälliset lumenpudotukset niin huopakatolta, tiilikatolta kuin peltikatoltakin. Jos tarvitset lumenpudotusta korkean talon katolta, teemme lumenpudotuksen (ja vaikka jääpuikkojen poiston) nosturiautolla – me selviydymme loistavasti urakasta kuin urakasta! Kun otat yhteyttä, tulemme paikan päälle laskemaan hinnan kattolumitöille – hinnan, mikä on sekä varsin kohtuullinen että kotitalousvähennyskelpoinen. Kun tarkastus on tehty, aloitamme hommat mahdollisimman nopeasti, onhan kattolumitöillä miltei poikkeuksetta kiire. Yhteistyökumppanimme järjestää mahdollisesti tarvitun rahoituksen nopeasti, joten urakan aloitusaikataulu ei veny senkään takia.

Kun katolta pudotetaan liiat lumet, ei tarvitse pelätä sitä, että katto alkaisi vuotaa jiiristä tai esimerkiksi kattoikkunan kohdalta. Lumi voi myös painaa katon notkolle, jos sitä on katolla huomattavan paljon. Erityisen haitallista kattorakenteille on epätasaisesti jakautunut lumitaakka. Muistathan tarkkailla erityisesti tasakaton lumenpudotustarpeita, sillä tasakatolla voi olla lunta enemmän kuin kaltevammilla katoilla.

Lumenpudottajiimme kannattaa olla yhteydessä silloinkin, jos lumi uhkaa pudota katolta niin, että se voisi aiheuttaa henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Lunta voi tulla alas iso lasti, minkä seassa saattaa olla jäätä. Kun ottaa huomioon myös sen vauhdin, millä lumet saattavat tulla alas katolta Hausjärvellä, ymmärtää lumenpudotuksien merkityksen pihamaan turvallisuuden kannalta. Lumen vapaa alastulo Hausjärvellä voi rikkoa myös kattoa, voihan lumi repiä mukaansa kattoturvatuotteita tai vaikka räystäskourut.

Toinen tapaa kantaa talonomistajan ja taloyhtiön vastuu katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamien vaurioiden ehkäisemisestä on hankkia lumiesteet katolle. Lumiesteet ovat pakolliset, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän – ota yhteyttä meihin niin lumiesteiden asentamisen, huoltamisen kuin korjaamisenkin tiimoilta.

Jäänsulatus katolta ja ränneistä Hausjärvi – mistä kattojää kertoo?

Tämä kattopalvelu tekee Hausjärvellä myös kattojään poistoon liittyvät toimenpiteet. Jos ränneistä tai räystäiltä roikkuu jääpuikkoja, tilaa meiltä jääpuikkojen poistaminen – teemme urakan niin, ettei jää aiheuta vahinkoja ihmisille tai irtaimistolle. Katolta ja ränneistä jää sulatetaan kuumalla vesihöyryllä, sillä vesihöyry on luonnonmukainen, turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa kaikenlainen jää. Rännien sulatus vesihöyryllä ei riko räystäskouruja, ei edes niiden pinnoitetta. Myös huopakatto kestää mainiosti höyryttämällä tehtävän jäänsulatuksen.

Katolla ei kuuluisi olla jäätä, joten jää kertoo aina joistain ongelmista. Ränneissä oleva jää kertoo joko siitä, että kouruissa on veden poistumista estäviä roskia tai siitä, että rännien kaadot antavat väärään suuntaan (jolloin kaikki vesi ei poistu). Katon reunoilla olevat jäävallit ja jääpuikot kertovat usein siitä, että yläpohjan ja vesikaton läpi karkaa lämpöä – tilaa tarvittaessa katon lisälämmöneristys.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.