KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Hausjärvi – Puhtaus tekee hyvää katolle

Voidaan sanoa, että puhtaus tekee hyvää katolle, koska lika ja sammalet tekevät sille huonoa. Puhdas katto kestää paremmin erilaisia rasituksia, mikä näkyy kattokorjaustarpeiden vähyytenä ja kattoremontin siirtymisellä aina vain kauemmas tulevaisuuteen. Likainen katto vuotaa herkemmin, ja syy sille on likaiselle katolle ilmaantuvissa sammaleissa tai ruostevaurioissa.

Ei siis ihme, että kattohuollot Hausjärvellä liittyvät usein katon puhdistamiseen. Tiilikaton harjaus ja esimerkiksi huopakaton puhdistaminen ilmapuhaltimilla ovat niin tärkeitä kattohuoltoja, että ne tulisi tehdä kaksi kertaa joka vuosi. Koska tiilikaton tekninen käyttöikä on noin 70 vuotta, tarkoittaa se aika montaa tiilikaton harjausta, mutta ilman niitä katon elinkaari voisi jäädä kymmeniäkin vuosia lyhyemmäksi.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuolto voi tarkoittaa myös sammaleiden poistoa katolta tai vaikka jäänpudotusta. Mitä kattohuoltoa tarvitsetkaan, aloita ottamalla yhteyttä meihin Hausjärvellä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ja Riihimäellä! Teemme kaikki kattohuollot erinomaisella hinta-laatusuhteella ja avaimet käteen -toteutuksina. Rahoitus järjestyy yhteistyökumppanimme avustuksella, ja omakotitalon sekä kesämökin kattohuolloista Hausjärvellä saa kotitalousvähennystä.

Katon puhdistus – fiksuinta teettää tämä kattohuolto Hausjärvellä säännöllisesti

Fiksuinta on teettää tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus säännöllisesti. Mikä sitten on tarpeeksi säännöllistä, kun puhutaan roskien poistosta katolta? Suosittelemme, että katto puhdistetaan Hausjärvellä kaksi kertaa vuodessa. Me teemme omakotitalojen, kesämökkien, korkeiden kerrostalojen ja esimerkiksi piharakennuksien kattojen kevät- ja syyshuollot asianmukaisella ja ammattitaitoisella tavalla. Katon puhdistukseen kuuluu myös rännien puhdistus ja ilmainen kattotarkastus.

Sammaleenpoisto Hausjärvi – roskat ja sammalet pois samalla kertaa

Asiantuntijamme tekevät sammaleenpoiston katolta biohajoavilla sammaleenpoistoaineilla, mitkä pitävät huolen siitä, että tasakatto tai esimerkiksi harjakatto pysyy pitkään siistinä ja hyväkuntoisena. Aivan ensimmäiseksi poistamme katolta roskat. Sammaleenpoistoaine levitetään vasta sitten, ja lopuksi poistamme roskat myös sadevesijärjestelmistä. Kuten aina, saat kaupanpäällisiksi kattotarkastuksen.

Lumenpudotus Hausjärvelle heti, kun sitä tarvitset

Jääpuikkojen poistoa, rännien sulatusta vesihöyryllä tai lumenpudotusta ei tarvita joka vuosi, mutta kun näille kattohuolloille on tarvetta Hausjärvellä, ota yhteyttä. Teemme talviset kattohuollot turvallisesti ja tehokkaasti. Lumenpudotus estää kattoa vaurioitumasta, samalla kun se ehkäisee turvallisuusuhkia, mitä äkisti alas putoava lumi voisi aiheuttaa. Myös jään poistoa voi perustella katon kunnolla ja pihamaan turvallisuudella. Jääpuikot eivät tee hallaa katolle, mutta ohikulkijoille ne voivat olla hyvin vaarallisia, joten ne kannattaa poistaa.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.