KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hirvensalmi

Huopakattoremontti Hirvensalmi, huhuileeko huopakattosi jo eläkepäivien perään? Jos vastasit ”kyllä”, ota ihmeessä yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Hirvensalmella pitkällä kokemuksella ja kohtuullisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin!

Tartumme remonttituumasta toimeen ilomielin, olipa kohteesi sitten…

  • Omakotitalo
  • Mökki (kesämökki tai leikkimökki)
  • Varasto tai liiteri
  • Autotalli tai autokatos
  • Grillikota tai kesäkeittiö
  • Aitta
  • Huussi
  • Saunarakennus (pihasauna, rantasauna, savusauna…)

Suoriudumme jopa kaikkein vaativimmista huopakattoremonteista selkein askelmerkein. Käsittelemme tottunein ottein sekä simppeleitä pulpetti- ja tasakattoja että monilappeisia auma- ja mansardikattoja, eivätkä edes katon välissä piilottelevat kosteusvauriot, tuuletusongelmat, kylmät sillat tai muut viat laita meille kapuloita rattaisiin.

Huippuhyvän tarjouksen huopakattoremontista Hirvensalmella sijaitsevassa kohteessasi voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Palaamme pian asiaan!

Hirvensalmelaisten ohella palvelemme mielellämme myös lähialueiden asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Esimerkiksi Mikkeli, Pertunmaa, Mäntyharju, Kangasniemi ja Pieksämäki (sekä muu Etelä-Savo) kuuluvat toimialueeseemme – taajamista haja-asutusalueille ja aina saariin saakka.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hirvensalmella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Hausjärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hirvensalmi – vuotaako kattosi ”seulana”?

Palahuopakattoremontti Hirvensalmi, syitä on monia. Usein huopa- tai palahuopakattoremontti Hirvensalmella otetaan kuitenkin työn alle siksi, että katto vuotaa suorastaan kuin seula.

Pienen tihutuksen saamme tietenkin fiksattua tiivistämällä tai pakkaamalla. Joskus isompikin vuoto (esimerkiksi vuotava kattoikkuna, savupiippu tai kattotarkastusluukku) on järkevää korjata paikallisesti, eikä tarvetta kattoremontille välttämättä ole vielä vuosikausiin tapauksen jälkeen.

Lukuisat vuodot ja vuotoriskit kertovat kuitenkin kattosi olevan jo tulossa auttamatta tiensä päähän. Silloin katon uusiminen tai remontointi on fiksumpi ratkaisu kuin yrittää vielä tilkitä kattoa epätoivon vimmalla.

Jos kattosi ei siis enää tunnu pitävän vettä sitten millään, älä jää katselemaan kattorähjän oikuttelua enää hetkeksikään – ota sen sijaan yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Hirvensalmella sijaitsevassa kohteessasi!

Muista, että ripeällä toiminnalla voit säästää tällaisissa tilanteissa sievoisia summia. Jos katon tiiviydestä on epäilyksiä, yläpohjassa saattaa jo muhia kosteusvaurio. Mitä nopeammin päästät asiantuntijamme kattosi kimppuun, sen vähemmän kosteus ehtii tehdä katon välissä tuhojaan.

Huopakaton uusiminen Hirvensalmi – katon sammaloituminen on lopun alkua!

Huopakaton uusiminen Hirvensalmi, tunnetko kattosi periviholliset? Sammal on yksi niistä, ja (kattovuotojen ohella) katolle kertyvä sammalkasvusto onkin yleisimpiä syitä huopakaton uusimiseen Hirvensalmella.

Kattohuopien pintaan ilmaantuva vihreä nukka ei välttämättä näytä vaaralliselta, eikä siksi aiheuta välitöntä paniikkireaktiota. Aluksi tilanne saadaankin helposti haltuun puhdistuksen, kasvustontuhoaineen ja kattohuopien uudelleenpinnoituksen voimalla.

Pian ongelma kuitenkin eskaloituu käsiin, jos vihreille vandaaleille ei laiteta heti luuta kurkkuun. Nöyhtä muuttuu turpeaksi mättääksi, jonka kitkeminen ei enää noin vain onnistukaan. Kaiken kukkuraksi sammal syö katemateriaalia juurillaan, aiheuttaen kattohuopiin jopa suoranaisia reikiä.

Edellä mainitusta syystä kannattaakin kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan tilannetta, jos huomaat sammaleen saaneen katoltasi turhan jämäkän jalansijan. Kunhan olemme nähneet katon omin silmin, voimme antaa tarvittaessa loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Hirvensalmella sijaitsevassa kohteessasi!

Pidä mielessä, että kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaustyöt. Turhaan emme siis tuputa kattoremonttia, jos kattosi saataisiin vielä pelastettua kasvuston kourista kevyemmillä kunnossapitotöillä.

Palahuopakaton uusiminen Hirvensalmi, ota agendalle viimeistään kattosi 40-vuotispäivän kynnyksellä!

Palahuopakaton uusiminen Hirvensalmi, joskus jo pelkästään katon korkea ikäkin voi olla riittävä peruste ottaa urakka työn alle. Nykypäivän huopakatot eli bitumikatot kestävät kyllä Hirvensalmella vallitsevia sää- ja ilmasto-olosuhteita erinomaisen sinnikkäästi, mutta ennen pitkää jokainen huopa- ja palahuopakatto tulee tiensä päähän.

Yleensä tämä tapahtuu viimeistään siinä vaiheessa, kun katon ikä lähentelee neljääkymmentä vuotta. Neljäkymmentä vuotta on jopa laadukkaalle, täysin oikein asennetulle ja hyvin huolletulle huopakatolle varsin kunnioitettava saavutus.

Huomaa, että vanha huopakatto voi joskus näyttää päällisin puolin täysin siistiltä ja ehjältä – ja olla silti remontin tarpeessa. Vuosien vieriessä sekä katemateriaali että kattoläpivientien tiivisteet haurastuvat ja katon eristeet (etenkin puhallusvilla) painuvat.

Kun kattosi 40-vuosispäivä lähestyy, kannattaakin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hirvensalmella sijaitsevassa kohteessasi ottaa vähintäänkin vakavaan harkintaan. Älä varro liian pitkään, sillä vanhan huopakaton kunto voi joskus heiketä dramaattisesti ihan äkkiarvaamatta!

Ethän lykkää kattosi remontointia aina vain ”ensi kesään” edes taloudellisilla perusteilla? Maksa lasku ennemmin vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Saunan huopakattoremontti – mitä pitää huomioida?

Meiltä voit tilata huopakattoremontit Hirvensalmella ja lähipaikkakunnilla kaikille rakennuksille ja katetuille rakennelmille – niin kotona kuin mökillä. Otamme mielellämme käsittelyymme myös saunarakennukset, kuten piha- ja rantasaunat.

Saunan huopakattoremontti on monessa mielessä tavanomaista vaativampi urakka, eikä siitä suoriudu ihan kuka tahansa remontti-Reiska. Sen lisäksi, että saunan katto joutuu kestämään ulkoisia rasitteita (kuten vesisadetta, lunta, sammalta ja auringon paistetta), se saa osakseen kosteutta ja lämpöä myös alapuolelta. Tämä on osattava ottaa huomioon kattoa remontoidessa.

Meiltä saunan huopakattoremontti sujuu kuitenkin selkein askelmerkein. Voit luottaa siihen, että jäljiltämme saunan uusi katto on takuulla sekä siisti, kestävä että paloturvallinen!

Laita korvan taa, että huopakattoremontin yhteydessä on hyvä tilaisuus myös päivittää katon ominaisuuksia. Esimerkiksi katon eristyksen parantaminen voi olla fiksua etenkin kyseen ollessa lämpimästä (tai lämmitettävästä) rakennuksesta. Tämän tyyppiset muutostyöt onnistuvat poikkeuksellisen helposti ja edulliseen hintaan, kun huopakattoremontti Hirvensalmella sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla.