KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Hirvensalmi – Kattovuodon korjaus tehtävä kokonaisuus huomioiden

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa, on monia tapoja korjata kattovuoto. Ota yhteyttä meihin, niin ammattilaisemme tulevat selvittämään, mitä katto kaipaa tullakseen jälleen tiiviiksi ja ehjäksi. Tämä selviää alkutarkastuksen perusteella. Sen aikana tarkastamme koko kattokokonaisuuden, arvioimme sattuneet vahingot ja laskemme tarjouksen katon korjaamiselle avaimet käteen -pakettina. Jos kattokokonaisuus on oikein huonossa kunnossa, teemme tarjouksen katon purkamisesta ja uusimisesta. Jos vain mahdollista, teemme tarjouksen katon osittaisesta korjauksesta Hirvensalmella, tuleehan katon korjaus kattoremonttia edullisemmaksi.

Luota meihin myös Hirvensalmen naapurikunnissa eli Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla tarvitsemissasi kattokorjauksissa. Omakotitalon ja kesämökin katon korjaamisesta saa kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniltamme voi hakea urakalle rahoitusta. Me lupaamme tehdä tasokkaan kattokorjauksen kilpailukykyisellä hinnalla, ja tarjota kaupan päälle kattotarkastuksen, minkä aikana paljastuisivat kaikki katon paikkaus- tai huoltotarpeet.

Läpivientivuoto on tyypillinen syy sille, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Se, että katto vuotaa antennin juuresta, on melko tavallinen syy kattovuodolle Hirvensalmella. Katto voi vuotaa myös piipun juuresta tai katon ilmanvaihtoputken kohdalta – ellei sitten satu olemaan kyse siitä, että kattoikkuna vuotaa. Kattoluukku voi vuotaa sen takia, että sen tiivisteet ovat vuosien tai vuosikymmenien saatossa kuluneet. Katon läpiviennit voivat vuotaa myös sen takia, että tuuli tai katolta valuva lumi on irrottanut katosta erilaisia tarvikkeita. Juuri tästä voi olla kyse, jos katon viemärintuuletusputki vuotaa.

Olipa kyse kattoikkunan vuotamisesta tai vaikka kattovuodosta harjatiilen kohdalta, lähde liikkeelle siitä, että otat yhteyttä meidän kattopalveluumme. Me korjaamme vuotavat kattoläpiviennit, ja meiltä löytyy paras apu myös silloin, jos tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa katteen ikääntymisen ja haurastumisen takia. Tiilikaton ikääntyminen ja haurastuminen näkyvät rikki menevinä kattotiilinä. Peltikatto ruostuu, kun se ikääntyy. Huopakatolla kuluneet vuosikymmenet näkyvät kuivumisena ja sen aiheuttamana halkeiluna. Niin rikkinäiset tiilet, ruostevauriot kuin katteen kuivumisesta johtuvat halkeamatkin voivat saada katon vuotamaan, ja kaikki kattovuodot voivat johtaa kattorakenteiden kastumiseen. Jotta katon vesivahinkoa ei pääsisi sattumaan, kannattaa katon aluskatteen kuntoa tarkkailla yhtä usein kuin vesikatteen ja sen läpivientien tiiviyttäkin.

Kattohuollot voivat estää tiilikatto-, peltikatto- tai huopakattovuodon Hirvensalmella

Katon huoltaminen voi estää tiilikatto-, peltikatto- ja huopakattovuodon Hirvensalmella. Koska omakotitalon, rivitalon tai vaikka mökin tiilikatto voi vuotaa rikkinäisten tiilien takia, kannattaa tiilien kuntoa tukea puhdistamalla ja pinnoittamalla ne uudestaan. Roskien poisto kannattaa tehdä kahdesti vuodessa, ja sammaleiden poisto aina tarpeen mukaan.

Koska peltikatto voi vuotaa sen takia, että ruoste ohentaa ja vääntää kattopeltejä, on olennaista estää katon ruostuminen ja pysäyttää jo alkaneet ruostevauriot. Katon harjaukset ja kattomaalaukset estävät aaltopeltikattoa, lukkosaumakattoa tai esimerkiksi tiilikuvioista peltikattoa ruostumasta. Jo alkaneeseen ruosteeseen kannattaa puuttua tilaamalla meiltä ruosteenpoisto ja katon paikka- tai huoltomaalaus. Myös naulojen korvaaminen kateruuveilla edesauttaa peltikaton tiiviyttä ja ennaltaehkäisee myrskyvaurioita.

Huopakattovuodot, mitkä johtuvat katteen kuivumisesta ja halkeilemisesta, voidaan estää pinnoittamalla keski-ikäinen kate uudestaan. Sammaleista johtuvia saumavuotoja ja kattoreikiä voidaan estää poistamalla katolle ilmaantuneet sammaleet.

Mikä tahansa katto voi vuotaa jiiristä, eli sisätaitteesta. Syynä on toisinaan se, että jiirin päälle on kinostunut talvella lunta. Epätasaisesti jakautunut lumitaakka voi aiheuttaa pahempia vahinkoja Hirvensalmella kuin tasaisesti kattoa rasittava lumi. Meiltä saatte myös turvallisesti ja tehokkaasti etenevät kattolumityöt, joilla lunta estetään vaurioittamasta kattoa tai sen yksityiskohtia.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.