KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hirvensalmi – Ammattitaitoisia kattotöitä yhdellä yhteydenotolla

Yhteydenotto meihin päin on helppo tapa saada kaikki omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ja kattotyöt hoidettua Hirvensalmella. Kun otat yhteyttä tähän kattourakoitsijaan, teemme kaikki kattourakan työvaiheet puolestasi, ja vieläpä mitä erinomaisimmalla hinta-laatusuhteella. Sinun ei tarvitse kuin soittaa tai laittaa verkkoviestiä, niin me hoidamme kaiken muun katon uusimiseen, huoltamiseen, korjaamiseen tai varustelemiseen liittyvän. Tällaista avaimet käteen -palvelua saa meiltä paitsi Hirvensalmella, myös Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla. Verohallinto myöntää yksityisasiakkaille kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme vastaa kattoremontin ja muiden kattotöiden rahoituksen järjestämisestä.

Katon uusiminen on se viimeinen keino laittaa huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kuntoon. Niin kauan kuin katon kunnostaminen on mahdollista, teemme tarjouksen katon huoltamisesta tai esimerkiksi katon paikkaamisesta. Huollettu katto on pitkäikäinen, ja se kestää hyvin erilaisia rasituksia (kuten kosteutta ja nopeita ulkolämpötilan muutoksia). Satunnaiset korjaukset on helppo tehdä, kunhan asiaan puututaan pian tiilen haljettua tai esimerkiksi kattotikkaiden irrottua katosta.

Meiltä sujuu myös katon varustelu – voimme asentaa katollesi vaikka pieneläinesteitä. Asennamme myös kaikki erilaiset kattoturvatuotteet, eli lumiesteet, kattosillat ja kattotikkaat. Tilaa meiltä myös katon läpivientien asennus, huolto ja uusiminen, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen.

Kattoremontti on yksi esimerkki kattotöistämme Hirvensalmella

Kattoremontti eli katon uusiminen on vain yksi esimerkki kattotöistämme Hirvensalmella. Katon vaihto ei ole meillä päällimmäisenä mielessä, kun tulemme tarkastamaan vuotavaa tai esimerkiksi maalausta kaipaavaa kattoa. Jos katon yleiskunto on todella heikko, tarjoamme katon vaihtoa. Myös silloin tarjoamme kattosaneerausta, jos vaurioitunut katto on mineriittikatto, sillä niitä ei lain mukaan saa enää korjata. Kaikissa muissa tapauksissa selvitämme ensisijaisesti mahdollisuudet korjata katto ja lisätä sen rasituksensietokykyä erilaisilla kattohuolloilla.

Jos päädymme kattoremonttiin, selvitämme ensiksi sen, voidaanko se tehdä vain osittain. Osittainen katon vaihto tarkoittaa pelkän vesikatteen eli kattopeltien tai -tiilien uusimista. Huopakattoja ei voida uusia osittain, mutta joissain tapauksissa on mahdollista säästää aikaa ja rahaa asentamalla uusi katto suoraan vanhan päälle.

Normaali kattoremontti Hirvensalmella tarkoittaa sekä vesi- että aluskatteen uusimista, ja katon alla olevien rakenteiden kunnostamista. Katto on samalla mahdollista korottaa, ja katon alle voidaan tuoda lisää eristeitä. Uudelle katolle voidaan asentaa uusia läpivientejä, ja kokonaisuus voidaan viimeistellä peltisepäntöillä. Niitä ovat muun muassa kattoikkunan ja piipun pellittäminen, mikä suojaa kattoläpivientejä kosteudelta, sekä piipunhatun asentaminen. Piipunhattu pitää kosteuden pois hormista, mikä parantaa sen paloturvallisuutta.

Palahuopakatot ja huopakatot rakentuvat erityisosaamisella – luota laatuun muissakin huopakattotöissä

Huopakatot ja palahuopakatot ovat kestäviä, tyylikkäitä ja helppohoitoisia kattoja, jos ne on asennettu oikein. Pitkäikäisyyden, upean ulkonäön ja rasituksensietokyvyn säilyttäminen vaatii joitain huopakattohuoltoja ja satunnaisia korjaustöitä. Ei ole samantekevää, kuka huopakattoa huoltaa tai korjaa, sillä huopakattotöissä voi mennä metsään. Liian kovakouraiset otteet voivat vaurioittaa kattoa, mikä voi johtaa isompiin korjaustarpeisiin. Anna kesämökin, autotallin, paritalon tai vaikka omakotitalon huopakaton huollot meidän käsiimme – me teemme kevät- ja syyshuollot, lumenpudotukset, sammaleiden poistot ja muut huopakattohuollot asianmukaisella tavalla.

Luota laatuun ja erityisosaamiseemme myös huopakaton korjauksissa ja huopakattoremontissa, mikä on edessä kenties vasta 40 vuoden kuluttua huopa- eli bitumikaton asennuksesta. Tavallisia huopakattokorjauksia, joilla lykätään katon uusimista, ovat kattoreikien paikkaukset, läpivientien tiivistykset ja saumojen kunnostukset. Koska teemme kaikkien kattotöidemme yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen Hirvensalmella, olet aina kartalla siitä, pitääkö bitumikattoasi paikata, tai tarvitseeko se kenties vuotoalttiutta vähentävää sammaleidenpoistoa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.