KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hirvensalmi – Puolivuosittainen puhdistushuolto tukee sadevesijärjestelmän toimintaa

Rännit eivät aina toimi moitteettomasti, vaan ne voivat aiheuttaa monenlaisia harmeja taloyhtiölle tai talonomistajalle. Rännien aiheuttamat harmit Hirvensalmella liittyvät rännien raidoittumiseen, ruostumiseen, jäätymiseen, vääntymiseen, tulvimiseen tai putoamiseen katon reunalta. On harmillista, jos rännejä joutuu korjaamaan poikkeuksellisen paljon, tai jos ne pitää sulattaa jäästä käytännössä joka vuosi. Sekin harmittaa, jos rännit pitää uusia ennen aikojaan.

Mitä voi tehdä sen eteen, että rännit toimisivat läpi vuoden ja vuodesta toiseen ilman harmillisia selkkauksia? Neuvo numero yksi on omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus. Vesikouruissa olevat roskat ovat kaiken pahan alku ja juuri, joten vesikourujen puhdistus on se tehokkain tapa pitää sadevesijärjestelmä kunnossa Hirvensalmella, Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla. Tilaa tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus meiltä, kuten kaikki muutkin sadevesijärjestelmän huollot, korjaukset ja asennustyöt. Meille ei tuota tuskaa puhdistaa korkeankaan rakennuksen vesikouruja, onhan meillä tarvittaessa nosturiauto käytössämme. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus kotitalousvähennykseen, ja yhteistyökumppaniltamme voi hakea tällekin kattotyölle rahoitusta.

Riittääkö kerran vuodessa tehtävä rännien puhdistus Hirvensalmella?

Rännien puhdistus Hirvensalmella on paras hoitaa kaksi kertaa vuodessa, eli yhden kerran vuodessa tehdyt sadevesijärjestelmien puhdistukset eivät vielä riitä sadevesijärjestelmän moitteettoman ja ympärivuotisen toiminnan takaamiseksi. Kevätpuhdistuksen aikana ränneistä saadaan pois kaikki roskat, mitkä voisivat saada räystään vuotamaan kesällä – jos rännissä on roskia, voivat sade- ja sulamisvedet vuotaa rännien reunojen yli. Ränneissä pitkäaikaisesti olevat roskat ja niiden taakse patoutunut vesi aiheuttavat myös omakotitalon, kerrostalon ja esimerkiksi rivitalon rännien ruostumista, ja ruoste voi johtaa erilaisiin korjaus- ja uusimistarpeisiin hyvin nopeasti.

Syksyllä tehtävä rännien puhdistus on yhtä tärkeä toimenpide, sillä muussa tapauksessa roskia ja vettä täynnä olevat rännit jäätyvät talvella. Jää voi vääntää rännejä tai vaikka pudottaa kourut alas katolta. Kannattaa muistaa myös jäätyneistä ränneistä riippuvat jääpuikot ja niiden aiheuttamat uhat turvallisuudelle.

Oikea tapa tehdä vesikourujen puhdistus Hirvensalmella

Sadevesijärjestelmien puhdistusta ei kannata tehdä maasta käsin, sillä pitkävartisilla puhdistimilla ei ehkä saa kaikkia roskia pois kouruista, joutuuhan huoltotyöntekijä toimimaan sokkona. Lisäksi, eräs toinen tärkeä työvaihe jää välistä, ja se on rännien kuntotarkastus. Jotta kourut voitaisiin puhdistaa kunnolla joka kevät ja syksy (kourujen, niiden kaatojen ja niiden kiinnikkeiden kuntotarkastusta unohtamatta), on paras nousta katolle. Katolta käsin operoiminen on turvallisempaa kuin tikkailla kiipeileminen. Jos ajatus katolla liikkumisesta ei houkuta tai sinulla ei ole tarvittavia työturvallisuustuotteita, ota yhteyttä – meillä on välineet, ammattitaitoa ja innokkuutta työn suorittamiseen niin Hirvensalmella kuin muuallakin Suomella. Rännien lisäksi voimme puhdistaa myös vesikatteen, jolloin työkokonaisuutta kutsutaan katon kevät- tai syyshuolloksi. Kattotarkastus tulee aina kaupan päälle.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.