KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Hirvensalmi – Huollettu katto kohtaa rasitukset pystypäin

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) ja kaikkien muidenkin kiinteistöjen kattohuollot tehdään ennen kaikkea siksi, että katto kestäisi hyvin ajan hammasta. Kattohuollot saavat tiilikaton, peltikaton tai huopakaton kohtaamaan vuosikymmenten varrella eteen tulevat rasitukset pystypäin, ilman pelkoa vaurioitumisesta ja vuotamisesta. Kaikki kattohuollot tiilikaton harjauksesta jäänpudotukseen ja rännien puhdistuksesta sammaleenpoistoon kannattaa tilata meiltä. Me huollamme kaikki katot Hirvensalmella, Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla, ja yksityisasiakkaalle kattohuoltomme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Hirvensalmella ja sen ympäristössä tekemiin kattohuoltoihin saa kauttamme myös rahoituksen.

Eniten tarvittu kattohuolto Hirvensalmella? No sehän on katon puhdistus!

Se kattohuolto, mitä tarvitaan kaikista eniten niin Hirvensalmella kuin muuallakin, on katon puhdistus. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, sillä mitä pidempään roskat ovat poistamatta katolta, sitä enemmän katto alkaa ruostua tai sammaloitua. Tiilikatot puhdistetaan harjaamalla, mutta huopakatot kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla, mikä on herkälle huopakatolle paljon hellävaraisempi keino. Samalla kun puhdistamme katon siihen kosteutta sitovista roskista, puhdistamme myös sadevesikourut. Ilmaisen kattotarkastuksen saa kaupan päälle kaikkien omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi kerrostalon kattohuoltojen yhteydessä.

Sammaleenpoisto Hirvensalmi – sammalet pois mahdollisimman kätevästi

Meillä on konstimme, joilla saamme katot huippukuntoon mahdollisimman vähällä vaivalla, mutta silti pitkäkestoisella lopputuloksella ja kattoystävällisellä tavalla. Kun tarvitset sammaleenpoistoa katolta Hirvensalmella, teemme sen sammaleenpoistoaineella – näin kaikki sammalet saadaan lähtemään aina itiöitä ja juuria myöten. Tämä on todella kätevä ja luotettava tapa sammaleiden poistamiseen katolta. Homma menee niin, että ensin puhdistamme katon roskista harjoilla ja/tai ilmapuhaltimilla, ja sitten levitämme katteelle sammaleenpoistoaineen. Lopputulos on siisti katto, mikä ei kärsi sammaleiden sille sitomasta kosteudesta, ja minkä saumat eivät ala repsottaa sammaleiden juurien takia. Peltikatolle ei sammaleita kasva, vaikka se olisi likainenkin, mutta ruostetta voi syntyä – tilaa silloin ruosteenpoisto katolta.

Lumenpudotus Hirvensalmella rakenteita rikkomatta

Ota tähän kattofirmaan yhteyttä myös silloin, kun tarvitset jotain talvista kattohuoltoa, kuten lumenpudotusta tai rännien sulatusta vesihöyryllä. Olipa kyse vaikka jääpuikkojen pudotuksesta, teemme työn osoittaen kiitettävää asiantuntemusta ja suurta huolellisuutta. Olemme huolellisia myös turvallisuusasioiden suhteen, onhan jäisellä katolla liikkuminen vaarallista, ja katolta pudotettava jää tai lumi voi saada aikaan vahinkoa.

Lumen pudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta voi rikkoa myös katetta tai sen rakenteita, siksi(kin) kannattaa luottaa kattolumitöissä kokeneisiin ammattilaisiimme.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.