KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Humppila

Huopakattoremontti Humppila, kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina! Tämän helpommin ei huopakattoremontti Humppilassa sijaitsevassa kohteessasi hoidu pois päiväjärjestyksestäsi millään ilveellä.

”Avaimet käteen”-pakettimme sisältää…

  • Kaiken työn suunnittelusta rakennustelineiden pystytykseen, vanhan katon purkuun, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti.
  • Remonttimateriaalit kattohuovista ja kattotuotteista alkaen.
  • Kalusto (rakennustelineet, henkilönostimet, jätelavat ym.).

Mitään et joudu tekemään tai hankkimaan itse. Huolehdimme puolestasi jopa logistisista asioista, sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa, maaseudulla tai vaikka saaressa.

Kuin ruusukkeena jo ennestään muhkean paketin päällä komeilee tietysti takuu. Takuusta tiedät, että et tule heittäneeksi rahojasi Kankkulan kaivoon. Voit olla varma, että jäljiltämme uusi kattosi on tyylikäs, kestävä ja turvallinen.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja tilaa huopakattoremontti Humppilassa sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo tänään! Tarjouksen voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla – se vie vain pari minuuttia arvokasta aikaasi.

Meiltä voit tilata huopakattoremontit myös Humppilan lähipaikkakunnille. Koko Kanta-Häme (esim. Forssa, Ypäjä, Jokioinen, Tammela ja Hämeenlinna) kuuluu toimialueeseemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Humppilassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Humppilan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Humppila, meillä et maksa turhasta!

Palahuopakattoremontti Humppila, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarvittavan työn ja tykötarpeet. Mistään turhasta et kuitenkaan päädy maksamaan!

Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Humppilassa suunnitellaan täysin kohdekohtaisesti. Huomioimme herkin tuntosarvin sekä katon tarpeet että asiakkaan omat toiveet.

Aina huopa- tai palahuopakattoremontti Humppilassa ei esimerkiksi edellytä koko katon purkua. Useimmiten jo pelkästään kattohuopien ja kattotuotteiden vaihto riittää. Joissain tapauksissa voidaan harkita myös osittaista huopakattoremonttia tai jopa uuden huopakaton asennusta vanhan päälle.

Mitä omiin toiveisiisi tulee, halutessasi voimme tehdä kattoremontin yhteydessä monenlaisia muutoksia kattosi toiminnallisuuteen ja ulkonäköön. Esimerkiksi uusien kattotuotteiden asennus ja/tai katon lisäeristys onnistuu kattoa remontoitaessa harvinaisen helposti. Toisaalta voimme yhtä hyvin saneerata kattosi täysin ennalleen, jos olet sen ominaisuuksiin nykyisellään tyytyväinen.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjous, niin päästään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Humppilassa sijaitsevassa kohteessasi tuota pikaa. Tavoitat asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin joko soittamalla tai sähköisesti!

Huopakaton uusiminen Humppila – osittain vai kokonaan?

Huopakaton uusiminen Humppila, urakan laajuus riippuu kattosi tarpeista ja omista toiveistasi. Aina huopakaton uusiminen Humppilassa ei suinkaan vaadi koko katon ruoppausta ”Pohjanmaan kautta”.

Mikäli alemmat kattorakenteet ovat yhä täysin terveet, todennäköisesti huopakaton uusiminen Humppilassa sijaitsevassa kohteessasi voidaan toteuttaa vaihtamalla vain vanhat kattohuovat. Samalla kannattaa toki uusia myös aikansa eläneet kattotuotteet, sillä nekään eivät kestä ikuisuuksiin.

Jos kattosi on huonossa kunnossa vain yhden lappeen alalta tai yksittäisen läpiviennin (vaikkapa savupiipun tai kattoikkunan) tuntumasta, myös osittainen huopakattoremontti voi olla optio. Joissain tapauksissa huopakaton remontointi osittain voi olla erittäin toimiva ja samalla kustannustehokas tapa laittaa katto kuntoon.

Kattoa remontoidessa ei kuitenkaan kannata pihistellä liikaa. Jos kattosi on kauttaaltaan rapakunnossa, ei ”pienessä pintaremontissa” ole mitään järkeä. Se olisi hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Saadaksesi selville asiantuntijoidemme tarkemmat toimenpidesuositukset, ota yhteyttä ja kutsu meidät käymään. Jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kattoasi ja arvioimassa sen kunnostustarpeet myös poissa ollessasi!

Palahuopakaton uusiminen Humppila, hyvä tilaisuus asennuttaa uusia kattotuotteita!

Palahuopakaton uusiminen Humppila, loistotilaisuus asennuttaa katolle uusia varusteita. Huopakattoremontin yhteydessä uusien kattotuotteiden asennus käy vaivattomasti ja on siksi myös normaalia edullisempaa.

Saisiko olla esimerkiksi…

  • Uusia kattoturvatuotteita? Toisin kuin moni luulee, huopa- ja palahuopakatoillekin voi olla järkevää asennuttaa lumiesteitä, kattosiltoja, lapetikkaita ym. kattoturvatuotteita.
  • Piipunhattu? Piipunhattu ehkäisee piippuvuotoja ja savuhormin rapautumista.
  • Kattotarkastusluukku? Kattotarkastusluukun kautta voidaan käydä arvioimassa yläpohjan kuntoa kattoa purkamatta.
  • Kattoikkuna tai -kupu? Nämä trendikkäät ja käytännölliset läpiviennit ovat tätä nykyä monen humppilalaisen ostoslistalla.
  • Muutama aurinkopaneeli? Varsinkin aukealla tontilla paneeleista voi saada huikeat määrät edullista ekosähköä.

Edellä jo mainittujen kattotuotteiden ohella asennamme valokatoksetkin kokenein käsin. Valokatoksesta on paljon iloa niin kotona kuin mökilläkin, ja kauttamme järjestyvät jopa täysin yksilölliset mittatilausmallit!

Huom. kauttamme on saatavilla myös reilua remonttirahoitusta huopa- ja palahuopakaton uusimiseen Humppilassa. Älä siis jätä kattosi varustusta vaillinaiseksi edes taloudellisilla perusteilla, vaan maksa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Humppilassa sijaitsevassa kohteessasi tarvittaessa vaikka osissa.

Kiinnostaisiko katon lisäeristys huopakattoremontin yhteydessä?

Humppilalainen, haluaisitko parantaa kattosi eristystä? Varsinkin monessa vanhemmassa kohteessa katon lisäeristys on fiksu veto, ja kattoa remontoidessa toimenpide onnistuu varsin näppärästi.

Katon lisäeristys tarkoittaa käytännössä samaa kuin katon energiaremontti. Tarkoituksena on parantaa katon energiatehokkuutta eli minimoida katon kautta tapahtuva lämmönhukka.

Katon lisäeristys voidaan toteuttaa kahdella tavalla:

  1. Lisäämällä katon väliin uusia eristeitä vanhojen kaveriksi. Ajan kanssa katon välissä käytettävät eristemateriaalit saattavat painua ja muodostaa katon väliin näin kylmiä onkaloita. Uusilla eristeillä kylmät onkalot saadaan täytettyä tehokkaasti ja katon lämmöneristys paranee kohisten.
  2. Vaihtamalla vanhat eristeet kokonaan uusiin. Aktiivisen tuotekehityksen seurauksena eristeiden lämmöneristyskyky on nykypäivänä ihan eri luokkaa kuin vielä joitakin vuosikymmeniä sitten. (Bonuksena tämän päivän eristemateriaalit ovat myös huomattavasti paloturvallisempia!)

Jos katon lisäeristys kiinnostaa, mainitse asiasta rohkeasti pyytäessäsi meiltä tarjousta huopakattosi remontoinnista. Tiimimme taipuu myös katon eristys- ja lisäeristystöihin muitta mutkitta!

Muistathan, että kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vähennystä voit saada Humppilassa monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja ”perusparannukseen” liittyvistä toimenpiteistä.