KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Humppila – Katto kestää rasituksia, kun sen kunnosta vastaavat ammattilaiset

Jätä omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ja kattotyöt meille, niin katto kestää mainiosti erilaisia rasituksia. Kattoa uhkaavia rasituksia ovat muun muassa sammalet, kosteus, nopeat ulkolämpötilavaihtelut ja ilmansaasteet. Jos kattoa ei säännöllisesti huolleta ja sen kuntoa ei seurata, voivat nämä rasitukset johtaa katon vaurioitumiseen ja jopa ennenaikaiseen kattoremonttiin. Me tiedämme, miten tasakatot, harjakatot ja muut katot saadaan kestämään vuosikymmenestä toiseen, joten ota yhteyttä, ja tilaa seuraava huopakatto-, palahuopakatto-, tiilikatto- tai peltikattotyö meiltä. Seuraava kattotyö Humppilassa saattaa olla katon puolivuotishuolto, eli roskien poisto katolta ja ränneistä. Olipa kyse mistä tahansa kattotyöstä (vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta tai joidenkin muiden kattoläpivientien uusimisesta, asennuksesta ja huoltamisesta), tarjoamme kaupan päälle ilmaisen kattotarkastuksen. Sen avulla osaamme tarjota räätälöityjä tarjouksia ja vinkkejä katon kunnossapitoon.

Kaikki kattotyöt, kuten pieneläinesteiden asennukset ja peltisepäntyöt (esimerkiksi piipun pellitykset tai piipunhatun asennukset), voi maksaa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella. Yksityisasiakkaalle avautuu myös mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, kun teettää kattotyönsä Humppilassa, Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkalaitumella ja Urjalassa meillä.

Kattotyömme Humppilassa tehdään katemateriaalin mukaan

Aina kun tilaat meiltä joitain kattotöitä Humppilaan, teemme ne katemateriaalin ja katon muiden erityispiirteiden perusteella. Tulemme paikan päälle tarkastamaan katon ja selvittämään, millaisilla paikkauksilla ja/tai kattohuolloilla se voitaisiin laittaa jälleen loistokuntoon. Eri katot korjataan eri tavoin – esimerkiksi tiilikaton paikkaus tarkoittaa usein rikkinäisten tiilien uusimista, kun taas huopakaton paikkaus tarkoittaa monesti paikkapalan liimaamista kattoon syntyneen reiän päälle. Katot myös huolletaan eri tavoin. Peltikatto kuuluu maalata noin 10–15 vuoden välein, jotta se ei ruostu, kun taas huopakaton pinnoite uusitaan vain kerran (eikä silloinkaan syynä ole ruosteen torjuminen, vaan huopakatteen elastisuuden säilyttäminen ja kattoreikien ehkäiseminen).

Kattohuolloilla ja kattopaikkauksilla katon saa kestämään todella pitkään, mutta jossain tulee raja vastaan. Esimerkiksi peltikattojen ei ole tarkoitus kestää kuin korkeintaan 50 vuotta, minkä jälkeen katto on aika uusia. Vain konesaumakatot kestävät pidempään – nuo kattopeltisepän työnä asennettavat katot ovatkin aivan oma lukunsa.

Kun katto on aika uusia, kannattaa työ tilata hetimmiten, sillä ikääntynyt ja haurastunut katto voi alkaa vuotaa. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, minkä korjaaminen nostaisi kohta koittavan kattoremontin kustannuksia Humppilassa. Ota yhteyttä, vaikka katon alla jo olisi lahoa ja hometta – me löydämme parhaat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kouliintuneita otteita huopakattotöissä – luota ammattitaitoomme

Palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat kattoja, mitkä toimivat pitkään asiantuntevasti huollettuina. Jotta sinunkin kattosi pysyisi tiiviinä, siistinä ja helppohoitoisena vuosikymmenien kulumisesta huolimatta, tilaa huopakattohuollot tältä kattopalvelulta. Me tiedämme, miten katto pitää puhdistaa roskista, sammaleista ja lumista niin, ettei työstä jää siihen jälkiä ja vaurioita.

Tilaa meiltä myös satunnaiset bitumikaton paikkaukset, kuten piipun juuren tiivistys, kattoreikien paikkaus, irronneiden huopalaattojen kiinnitys tai saumojen paikkaus. Meiltä sujuu myös tasakaton, harjakaton, aumakaton tai vaikka pulpettikaton varustelu, esimerkiksi kattoturvatuotteiden asentaminen huopakatolle. Tunnemme rakennusmääräykset, joten osaamme valita katolle sopivan valikoiman kattotikkaita, kattosiltoja ja lumiesteitä.

Jossain vaiheessa katto on aika uusia, ja silloinkin me olemme se kattofirma, johon kannattaa ottaa ensimmäisenä yhteyttä. Luvassa on hyvä tarjous huopakaton purkamisesta ja vaihtamisesta, ja urakka tehdään – tietenkin – avaimet käteen -toteutuksena. Kannattaa olla yhteydessä, vaikka sinulla olisi mielessäsi jotain tavallisuudesta poikkeavaa, kuten tasakaton muokkaaminen harjakatoksi tai katon korotus Humppilassa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.