KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Humppila – Lumivahingot ja kaksi konstia niiden ennaltaehkäisyyn

Taloyhtiön on huolehdittava siitä, ettei katolta pääse putoamaan jäätä ja lunta niin, että joku voisi jäädä alle ja loukkaantua. Katolta putoava lumi voi aiheuttaa myös omaisuusvahinkoja, sillä lumella voi olla runsaasti painoa. Myös talonomistajan on huolehdittava Humppilassa siitä, että talon lähellä on turvallista liikkua. Vakuutusyhtiötkin tapaavat linjata, että lumet on pudotettava katolta aikoinaan, eivätkä siksi ole kovin hanakoita korvaamaan lumen painon tai lumimassojen liikkeiden aiheuttamia vahinkoja.

On kaksi tapaa estää katolla olevaa lunta aiheuttamasta vahinkoja Humppilassa, Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkalaitumella ja Urjalassa. Ensimmäinen on omakotitalon, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus. Me pudotamme lumet turvallisesti myös korkealta katolta. Luota meihin myös jään poistossa katolta: jääpuikkojen poistaminen ja katon sekä rännien jään sulattaminen ehkäisee jäästä aiheutuvat henkilö- ja omaisuusvahingot. Teemme jääpuikkojen poiston käsityönä, hyödyntäen tarvittaessa nosturiautoa. Katon ja rännien jää sulatetaan vesihöyryllä, mikä on sekä ympäristöystävällinen, tehokas että katolle hellävarainen keino jään poistamiseen.

Koska lumenpudottajillamme on pitkä kokemus kattolumitöistä, onnistuvat kaikki huopakattojen, peltikattojen ja tiilikattojen lumenpudotukset ilman vaurioita – vaurioita, mitkä voisivat saada katon vuotamaan. Jos lumenpudotus tasakatolta tai satulakatolta tehdään tottumattoman henkilön toimesta, voi katto vaurioitua jopa pahemmin kuin lumen painon ja sen liikkeiden takia. Ota siis yhteyttä, ja tilaa kilpailukykyisen hintainen ja kotitalousvähennyskelpoinen lumenpudotus! Työlle saa kauttamme halutessaan myös rahoituksen.

Toinen vinkki lumivahinkojen torjuntaan Humppilassa: lumiesteiden asentaminen

Miksi se lumenpudottaminen olikaan niin tärkeää Humppilassa ja muualla Suomessa? Kahdesta syystä, ja ne ovat katon kunto sekä pihan turvallisuus. Suojalumi voi painaa jopa yli 400 kiloa kuutiolta, joten lumen paino voi vaurioittaa kattorakenteita peruuttamattomalla tavalla. Erityisen tarkasti kannattaa seurata tasakaton ja tiilikaton lumimäärää – ja sitä, onko lumi jakautunut tasaisesti vai ei.

Lumen putoaminen alas voi rikkoa kattoa monin tavoin. On mahdollista selvitä pelkillä naarmuilla, mutta voi olla, että lumen mukaan lähtee kattotiiliä, vesikouruja tai kattoturvatuotteita, ja silloin katto voi alkaa vuotaa. Kattolumen putoaminen on vaarallista myös pihalla liikkuvien ihmisten kannalta. Lumen, jään ja katolta irronneiden kattotarvikkeiden alle on vaarallista jäädä.

Lumenpudotus on keino numero yksi lumen putoamisesta aiheutuvien vahinkojen ehkäisemiseen, ja konsti numero kaksi on lumiesteiden asentaminen katolle. Lumiesteet ovat pakolliset, jos tiilikaton, lukkosaumakaton tai vaikka palahuopakaton kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Tilaa meiltä niin lumiesteiden asentaminen, huoltaminen kuin korjaaminenkin. Lumiesteiden kunto on hyvä tarkastaa joka talven jälkeen ja vielä uudemman kerran ennen seuraavan talven alkamista, jotta ne olisivat kiinnikkeitään myöten aina todella hyvässä kunnossa. Jos kiinnikkeet löystyvät, voi tuulikin irrottaa lumiesteet paikoiltaan.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.