KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Humppila – Huollot tarkoittavat pitkäikäistä kattoa

Lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja muut kattohuollot Humppilassa pidentävät katon ikää. Tämä selittyy sillä, että kattohuollot joko poistavat katolta sitä kuormittavia tekijöitä (kuten sammaleita) tai lisäävät katon kykyä vastustaa erilaisia rasituksia (kuten auringon porotusta ja nopeita ulkolämpötilavaihteluita).

Tilaa kaikki omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot Humppilassa meiltä, sillä me osaamme huoltaa asianmukaisella tavalla niin tiilikatot, peltikatot kuin huopakatotkin. Katemateriaalin mukaisella tavalla tehdyt kattohuollot eivät vaurioita kattoa, vaan lisäävät sen rasituksensietokykyä ja elinvoimaisuutta.

Huollamme eri kokoiset katot niin Humppilassa, Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkalaitumella kuin Urjalassakin. Kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanillamme on tarjota niille sopiva rahoitus.

Katon puhdistus lukeutuu suosituimpiin kattohuoltoihin Humppilassa

Katon puhdistus (kuten tiilikaton harjaus tai bitumikaton ilmapuhallus) lukeutuu suosituimpiin kattohuoltoihin Humppilassa – siitä yksinkertaisesta syystä, että tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa. Monet muut kattohuollot tehdään vain tarvittaessa (kuten jäänpudotus), mutta roskien poisto katolta on edessä joka kevät ja syksy. Roskien poistolla ehkäistään katon sammaloitumista ja ruostumista, mitkä ovat kattoa ”syöviä” ja sen elinvoimaisuutta leikkaavia ilmiöitä. Tiilikaton harjaukseen tai muun katon puhdistukseen liittyy aina sadevesikourujen puhdistus, päätyyhän iso osa roskista ränneihin, ja jos ne jäätyvät, tarvitaan rännien sulatusta vesihöyryllä.

Sammaleenpoistomme Humppilassa sopii niin taloyhtiön kuin mökin katolle

Ikääntyminen heikentää katon suojapinnoitteen tehoa, ja katto voi päästä sammaloitumaan. Sammaleista kannattaa hankkiutua eroon, ennen kuin katto kuluu liikaa niiden takia. Meidän tekemämme sammaleentuhokäsittely poistaa kaikki sammaleet juurineen niin rivitalon, kerrostalon kuin vapaa-ajan asunnonkin katolta. Perusteelliseen kattopuhdistukseen kuuluu roskien poisto katolta sekä rännien puhdistus, ja kaupan päälle tulee koko katon kunnon tarkastus. Peltikatolta tuskin joudutaan poistamaan sammaleita, mutta palveluvalikoimaamme Humppilassa kuuluu myös peltikaton ruosteenpoisto.

Lumenpudotus Humppilassa vapauttaa katon taakastaan

Katot kannattaa huoltaa joka kevät ja syksy puhdistamalla ne roskista. Samalla tehty kattotarkastus kertoo, onko aika jollekin epäsäännöllisemmälle kattohuollolle. Lumenpudotus on kattohuolto, minkä tarpeellisuutta ei voi ennustaa etukäteen. Tarkkaile kattoa talvisin Humppilassa, niin saat tilattua lumenpudotuksen ja esimerkiksi jääpuikkojen pudotuksen ajoissa. Lumenpudotus vapauttaa tiilikaton, peltikaton tai huopakaton liian painavan taakan alta – taakan, mikä olisi voinut vaurioittaa kattorakenteita peruuttamattomasti. Lumenpudotusta voidaan tarvita myös pihan turvallisuuden takaamiseen, sillä katolta putoava lumi- ja jääkuorma voi aiheuttaa pahoja vahinkoja.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.