KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Humppila – Sadevesijärjestelmä pidetään kunnossa säännöllisillä huolloilla

Niin vesikatto kuin sadevesijärjestelmäkin pidetään kunnossa säännöllisillä huolloilla. Jotkin katon ja sadevesijärjestelmän huollot kannattaa suorittaa yhtä aikaa. Esimerkiksi, omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourut kannattaa puhdistaa yhtä aikaa vesikaton kanssa. Roskien poisto katolta ohjaa ison osan lehdistä, neulasista ja muista roskista vesikouruihin, joten ne kannattaa puhdistaa katon kevät- ja syyspuhdistuksen päätteeksi.

Sadevesijärjestelmien puhdistus säännöllisin väliajoin saa sadevesijärjestelmän toimimaan Humppilassa ilman ongelmia – ongelmia, joita ovat esimerkiksi ruostuminen, raidoittuminen, vuotaminen, jäätyminen ja jääpuikkojen kasvattaminen sekä erilaiset vauriot ja katon reunalta putoamiset. Vesikourujen puhdistus on kattohuolto, minkä tekemiselle ei aina ole aikaa, ja minkä tekeminen saattaa jännittää – varsinkin korkean talon vesikourujen puhdistus. Tilaa siis tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus meiltä. Teemme työn yhtä asiantuntevasti ja huolellisesti kuin kaikki muutkin kattotyöt Humppilassa, Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkalaitumella ja Urjalassa. Yksityisasiakas saa rännien puhdistuksesta, korjaamisesta ja uusimisesta kotitalousvähennystä, ja rahoituskin on aivan kulman takana – sitä voi hakea yhteistyökumppaniltamme.

Rännien puhdistus Humppilassa torjuu muun muassa korroosiota

Rännien toiminta, minkä rännien puhdistus Humppilassa varmistaa, on tärkeä asia koko rakennuksen kannalta. Jos rännit eivät toimi, tarkoittaa se suomeksi sanottuna sitä, että rännit tulvivat yli reunojen ja räystäs vuotaa. Jos kaikki katolta valuvat sade- ja sulamisvedet valuvat rännien yli, on vaarana, että kosteus päätyy alakautta talon rakenteisiin. Myös julkisivu voi kastua roiskevesien takana.

Ränneistä valuva vesi voi raidoittaa ja ruostuttaa rännit. Ruoste aiheuttaa korjaus- ja uusimistarpeita, mutta niin tekee myös roskaisiin ja vettä täynnä oleviin ränneihin talvella muodostava jää. Jää voi rikkoa niin savuhormin laastia, betoni- ja savikattotiiliä kuin vesikouruja ja alastuloputkiakin. Jää voi saada kourut vääntymään ja niiden saumat aukeamaan. Sekin on mahdollista, että rännit putoavat kiinnikkeiltään, koska jää lisää niiden painoa tuntuvasti. Jäisten rännien putoamisen lisäksi talon asukkaiden ja muiden talon liepeillä liikkuvien on varottava myös

alas putoavia jääpuikkoja.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Humppilassa – tuleeko kuntotarkastus kaupan päälle?

Aina kun tilaat meiltä jonkin kattotyön Humppilassa, tulet saamaan katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Tämä lupaus koskee myös vesikourujen ja tasakaton sadevesijärjestelmän eli kattokaivojen puhdistusta. Kattokaivotkin voivat mennä tukkoon, mikä voi johtaa kosteusvaurioihin, joten ne tulee puhdistaa yhtä usein kuin rännitkin (siis kahdesti vuodessa).

Kuntotarkastuksen aikana kartoitamme sadevesijärjestelmän kunnon, voihan jokin kaato antaa väärään suuntaan, tai jokin sauma vuotaa. Annamme tarjouksen mahdollisesti tarvitusta rännien korjauksesta (tai uusimisesta). Kuntotarkastamme myös kaikki läpiviennit, saumat, jiirit ja katteen pinnoitteen kunnon voidaksemme tarvittaessa tarjoa asianmukaisia kattotiivistyksiä tai kattohuoltoja. Mahdollisuuksien mukaan käymme kuntotarkastamassa myös katon alapuoliset osat.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.