KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Iitti

Huopakattoremontti Iitti, monta hyvää syytä! Huopakattoremontti Iitissä voidaan ottaa agendalle hyvin monenlaisista lähtökohdista – niin käytännöllisistä kuin esteettisistä.

Jos olet esimerkiksi kyllästynyt katon tiivistykseen ja paikkaukseen, huopakattoremontti Iitissä sijaitsevassa kohteessasi on todennäköisesti hyvä ajatus. Huopakattoremontti taklaa kaikki epäilykset katon vedenpitävyydestä kerta laakista!

Tai jos et enää jaksa jatkuvaa taistelua sammalta ja jäkälää vastaan, on huopakaton uusiminen niin ikään fiksu peliliike. Uudet kattohuovat vastustavat vihreitä vandaaleita tehokkaasti kuin mustikkatahra pesuainetta.

Vai oletko vain yksinkertaisesti tympääntynyt kattosi vanhanaikaiseen ilmeeseen? Huopakattoremontilla tämäkin epäkohta korjaantuu kuin taikaiskusta!

Kun huopakattoremontti Iitissä sijaitsevassa kohteessasi alkaa syystä tai toisesta tuntua aiheelliselta, älä kuitenkaan ryhdy ”soitellen sotimaan”. Urakoitsijavalinta on paras tehdä huolella, jos mielit uuden kattosi olevan kestävä ja hyvän näköinen.

Esimerkiksi kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Iitissä luotettavalla ammattitaidolla ja kilpailukykyisin hinnoin. Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Laita korvan taa, että myös muu Päijät-Häme kuuluu toimialueeseemme. Riennämme mielellämme avuksesi muun muassa näille paikkakunnille: Lahti, Heinola, Orimattila, Asikkala ja Kärkölä – jopa saariin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Iitissä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Iiitin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Iitti, raudanlujalla ammattitaidolla!

Palahuopakattoremontti Iitti – teetä meillä, niin uusi kattosi ei takuulla ole pettymys! Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Iitissä ja lähiseudulla raudanlujalla ammattitaidolla.

Tiimillämme on erilaisten huopa- ja bitumikattojen uusimisesta ja saneerauksesta huikaisevan pitkä ja vankka kokemus jo ennestään. Näin ollen urakointi sujuu rutiinilla alusta loppuun, eikä lopputuloksen laatua tarvitse jännittää.

Vaikka kattosi välistä pulpahtaisi esiin se pahamaineinen kosteusvaurio, lumitaakan alla notkahtaneita kattorakenteita, kylmiä onkaloita tai pieneläinten tekemiä eristevaurioita, meillä ei mene sormi suuhun. Etevillä huopakate-eksperteillämme on rahkeet myös yläpohjan kunnostustöihin.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Iitissä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, käänny siis meidän puoleemme huolettomin mielin. Lupaamme täyden kympin palvelua suunnittelusta loppusiivoukseen!

Vinkki: huopakattoremontin yhteydessä voimme tehdä katollesi myös paljon muutos- ja parannustöitä niin halutessasi. Meillä on tarvittava tietotaito ja välineet esimerkiksi katon lisäeristykseen ja katon korotukseen, ja jopa kylmän ullakon muuttaminen asuinkelpoiseksi onnistuu meiltä selkein askelmerkein. Tilaamalla huopakattoremontin Iitissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, ei unelmiesi katto jää taidoistamme kiinni.

Huopakaton uusiminen Iitti, elämäsi sijoitus! Mutta minkä suuruinen?

Huopakaton uusiminen Iitti, sijoitus siitä parhaasta päästä. Mutta paljonko huopakaton uusiminen Iitissä vaatii pääomaa eli mikä on huopakattoremontin hinta?

Periaatteessa huopakattoremontin hinta (kokonais- ja neliöhinta) voi olla mitä vain. Kustannusarviota on mahdotonta tehdä kohdetta ja kattoa tuntematta.

Esimerkiksi vanhan katon kunto vaikuttaa huopakattoremontin hintaan hyvin olennaisesti. Mitä paremmassa kunnossa katto on h-hetken koittaessa, sen helpommin ja edullisemmin urakasta luonnollisestikin selvitään.

Toisaalta myös katon pinta-ala, muoto ja varusteet vaikuttavat huopakattoremontin kustannuksiin jossain määrin. Samoin kohteen korkeus ja sijainti (esim. saarikohteissa matka- ja kuljetuskustannukset kipuavat tyypillisesti hieman korkeammalle kuin taajamissa).

Edellä mainituista syistä kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää rohkeasti tarjous, kun huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa. Todennäköisesti vastauksemme on iloinen yllätys!

Huom. jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme myös kotitalousvähennystä. Tavallisesti huopakaton uusiminen Iitissä sisältää paljon kotitalousvähennyskelpoisia askareita, joten verovähennyksistä voi olla joskus tuntuvaakin rahallista etua.

Palahuopakaton uusiminen Iitti – tilaa meiltä, ja köllähdä itse riippumattoon!

Palahuopakaton uusiminen Iitti, me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta urakan alkumetreiltä viimeisiin silauksiin. Tilaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Iitissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin et joudu tekemään itse yhtikäs mitään!

  1. Arvioimme vanhan kattosi kunnon, ja kuuntelemme omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen.
  2. Annamme loistotarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Iitissä sijaitsevassa kohteessasi.
  3. Hankimme tarvittavat materiaalit, ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
  4. Puramme pois vanhan katon sekä kattotuotteet (niiltä osin kuin on tarpeen).
  5. Kunnostamme mahdolliset lahovauriot, notkahtaneet kattorakenteet ym. yläpohjan puolelta.
  6. Asennamme uudet, valintasi mukaiset kattohuovat tai -laatat.
  7. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit toiveidesi mukaisesti.
  8. Siivoamme paikat, ja toivotamme uudelle katollesi pitkää ikää!

Näin leppoisasti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Iitissä sijaitsevassa kohteessasi siis hoituu pois päiväjärjestyksestäsi, kun annat urakan meidän tehtäväksemme. Meidän huhkiessamme voit itse ottaa vain rennosti – köllähdä vaikkapa riippumattoon katselemaan huopakatemestareidemme riuskaa rehkimistä!

Tiesitkö, että uusi huopakatto voi palvella jopa liki puoli vuosisataa?

Usein kuulee sanottavan, että huopakatto olisi lyhytikäinen kateratkaisu. Tämä on kuitenkin harhaluulo, joka juontaa juurensa kauas menneisyyteen. Aktiivisen ja uraauurtavan tuotekehityksen ansiosta nykypäivän huopa- eli bitumikatto voi palvella jopa liki puoli vuosisataa!

Esimerkiksi UV-säteily ei rasita kattohuopia lainkaan entiseen malliin. Niitä suojaa vahva pinnoite, joka ehkäisee UV-säteiden pääsyä katemateriaalin kimppuun.

Modernit kattohuovat sietävät paremmin myös lämpötilan muutoksia, katolla kävelyä, puhdistusta, ilmansaasteita ja muita vastaavia rasitteita. Vaikka katemateriaali on edelleen herkempi vaurioitumaan kuin vaikkapa pelti tai tiili, on tämän päivän bitumikate kuitenkin erittäin kestävä kateratkaisu.

Pidä silti mielessä, että oman onnensa nojassa ei uusikaan huopakate kestä kuin murto-osan siltä odotetusta ajasta. Uusikin huopakatto kaipaa säännöllistä huoltoa voidakseen saavuttaa tavoitteellisen maksimi-ikänsä.

Onneksi kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot Iitin seudulla ammattitaitoisesti ja kohtuullisin hinnoin. Huopakattoremontin jälkeen jatkamme mielellämme palveluksessasi esimerkiksi kausipuhdistusten ja lumenpudotusten merkeissä!

Kattotöiden ohella kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta. Se skaalautuu niin pieniin kuin suuriinkin rahoitustarpeisiin.