KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Iitti – Korjauta kattovuoto meillä

Kannattaa olla yhteydessä tähän kattokorjauspalveluun, jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Iitissä. Me korjaamme katot, mitkä vuotavat piipun juuresta ja katot, joiden kattoikkuna vuotaa. Meiltä tietää saavansa nopeasti asiantuntevaa palvelua silloinkin, kun tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuotaa myrskyn tekemien tuhojen takia – tai silloin, kun on kyse ajan hampaan aiheuttamasta kulumisesta. Kattokorjaukset tehdään aina yhtä erinomaisella hinta-laatusuhteella, ja yksityisasiakas voi hakea niistä kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme auttaa rahoituksen järjestämisessä – tuolla remonttilainalla voit maksaa kaikki kattokorjauksemme Iitissä, Heinolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lapinjärvellä tai Orimattilassa.

Aina kun korjaamme vuotavan kattoluukun tai esimerkiksi vuotavan sauman, teemme katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastus tehdään siksi, että voisimme antaa tarvittaessa vinkkejä tai tarjouksia katon tiiviyden ja rasituksensietokyvyn ylläpitämiseksi.

Ensin etsimme kohdan ja syyn huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuotamiselle

Kattovuodon korjaus Iitissä alkaa aina samalla tavalla. Ensin asiakas ottaa yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjauksen, ja sitten me tulemme paikan päälle paikallistamaan kattovuotoa ja arvioimaan sattuneita vahinkoja. Samalla selvitämme syyn katon vuotamiselle, ja laskemme hinnan katon korjaamiselle avaimet käteen -pakettina.

Kun katto vuotaa Iitissä, voi kyse olla katon läpiviennin vuotamisesta. Katto voi vuotaa antennin juuresta esimerkiksi siksi, että kattoläpiviennin tiivisteet ovat vuosien myötä kuluneet ja pettäneet. Jos katto vuotaa vaikka viemärintuuletusputken kohdalta, voi kyse olla myös siitä, että kova tuuli tai katolta alas valuva lumi on irrottanut katosta tarvikkeita, mikä tekee kattoon reikiä. Olipa syy katon IV-putken vuotamiselle tai muun läpiviennin epätiiviiksi muuttumiselle missä hyvänsä, löydämme parhaan tavan korjata kattovuoto ja tiivistää katto.

Kattovuoto voi johtua myös siitä, että myrsky on irrottanut kattotiiliä tai -peltejä, tai repinyt huopavuotia. Kattovuodon takana voi olla myös painava ja epätasaisesti jakautunut lumitaakka, mikä voi saada katon vuotamaan esimerkiksi jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta.

Joskus kyse on ajan haurastamasta vesikatosta. Kun tiilikatto saa ikää, muuttuvat tiilet huokoisiksi. Huokoisen tiilen sisässä oleva vesi voi jäätyä ja rikkoa tiilen, ja tiilen hajoaminen altistaa katon vesivuodoille. Tiilien kuntoa voidaan tukea muun muassa tiilien suojapinnoitteen uusimisella. Peltikaton ikä näkyy ruostevaurioiden lisääntymisellä, ja ruoste heikentää kattopellit lopulta käyttökelvottomiksi. Ruostetta kannattaa torjua pitämällä aaltopeltikatto tai vaikka lukkosaumakatto puhtaana sekä hyvin maalattuna. Huopakatto kuivuu ja kovettuu, kun se ikääntyy. Myös sammalet heikentävät vanhan bitumikaton kuntoa. Muista sammaleenpoistokäsittelyt ja suojapinnoitteen uusiminen, niin tiiviys on paremmalla tolalla.

Aluskate ja piipun juuresta vuotavan katon korjaus Iitissä

Siihen, miten piipun juuresta vuotava katto korjataan Iitissä, vaikuttaa paljon aluskatteen kunto. Jos aluskate on ehjä ja toimiva, on se vienyt kaiken kosteuden pois yläpohjasta sinä aikana, kun omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon katto on vuotanut. Katto voidaan korjata tiivistämällä ja paikkaamalla vuotava kohta, eikä urakkaan mene kovin kauaa aikaa.

Katonkorjausurakka on aivan toisenlainen, jos aluskatekin on vuotanut, ja katon alla on kosteutta. Me korjaamme katon tällaisessakin tapauksessa. Paikan päällä selviää, onko parempi tehdä katon osittainen korjaus vaiko kattoremontti (eli katon uusiminen).

Jos tiilikaton, peltikaton tai huopakaton alla on kosteutta, on kastuneet puurakenteet vähintäänkin kuivatettava, mahdollisesti myös uusittava. Eristeet, mitkä kattovuoto on kastellut, pitää uusia. Jos märkiä villoja ei vaihdeta, voi katon alle syntyä homeongelma, millä voi olla vaikutusta sisäilman laatuun ja rakennuksen asukkaiden tai käyttäjien terveyteen.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.