KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Iitti – Lumiesteet eivät sulje pois kattolumitöitä

Voit tarvita lumenpudotusta taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, autokatoksen tai autotallin tai minkä tahansa muunkin kiinteistön (myös paritalon) katolta, vaikka katolla olisi rivi tai pari lumiesteitä. Se, tarvitaanko lumenpudotusta tasakatolta tai esimerkiksi harjakatolta, riippuu lumen koostumuksesta ja jakautumisesta.

Lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta on paikallaan, jos katolla on niin paljon lunta, että se uhkaa kattorakenteiden kuntoa Iitissä. Ota yhteyttä kokeneisiin ja ammattitaitoisiin lumenpudottajiimme myös silloin, jos kattolumi on jakaantunut epätasaisesti – tällainen voi saada katon esimerkiksi vuotamaan jiiristä.

Lumenpudotus (varsinkin korkealta katolta) parantaa myös pihamaan turvallisuutta. Lumiesteet asennetaan, huolletaan ja tarvittaessa korjataan juuri siksi, etteivät kattolumet pääsisi putoamaan vapaasti alas katolta. Jos joku tai jokin jää katolta putoavan (ehkä jäänsekaisen) lumen alle, voi syntyä ikäviä vahinkoja. Lumiesteisiinkään ei voi luottaa sataprosenttisesti. Jos on vaarana, että lumet putoavat katolta lumiesteineen päivineen, ota yhteyttä ja tilaa kattolumitöitä Iittiin, Heinolaan, Kouvolaan, Lahteen, Lapinjärvelle ja Orimattilaan. Yksityisasiakas voi hakea kattolumitöistä kotitalousvähennystä, kuten muistakin omakotitalon tai kesämökin kattourakoista. Asiakkaamme voivat hakea myös rahoitusta – kyseistä rahoitusta pääsee hakemaan kotisivujemme kautta.

Teemme lumenpudotukset aina erittäin turvallisesti. Omasta työturvallisuudestamme huolehdimme muun muassa käyttämällä turvavaljaita ja tekemällä korkeiden rakennusten lumenpudotukset nosturiautolla. Selvitämme jo etukäteen, miten pidämme rakennuksen asukkaat ja ohikulkijat turvassa koko urakan ajan. Tarvittaessa järjestämme vaikka liikenteen ohjauksen.

Kattoon ei jää jälkiä, kuten vuotavia kohtia – tästä pitää huolen ammattitaitomme. Kun pudotamme lumimassoja, pidämme visusti huolen siitä, että katolle jää noin vaaksan verran lunta katetta, sen pinnoitetta ja sen yksityiskohtia suojaamaan.

Mitä muuta teemme Iitissä talvella kuin kattolumitöitä?

Tämä kattopalvelu ei lepää laakereillaan edes kylmänä ja lumisena vuodenaikana. Palvelemme yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä läpi vuoden niin Iitissä kuin sen naapurikunnissakin. Kattolumityöt eivät ole ainoita talvisia tiilikatto-, huopakatto- ja peltikattotöitä. Talvi on hyvää aikaa uusia katto – koska pakkanen kuivaa ilmaa, pysyvät uudet materiaalit ja avoimet rakenteet hyvin kuivina koko urakan ajan. Tarvittaessa teemme myös kattokorjauksen talvella, esimerkiksi silloin, jos katto vuotaa.

Myös jääpuikkojen poistaminen ja jäänsulatus katolta sekä ränneistä kuuluvat talviseen palveluvalikoimaamme. Rännien sulatus tehdään toimestamme nimenomaan vesihöyryllä, ei millään vahvalla jäänsulatusaineella. Rännien jäätymisen takana on usein roskakuorma, joten rännit eli räystäskourut kannattaa puhdistaa syksyllä. Rännijää voi viitata myös johonkin rakenteelliseen vikaan, mutta sekin tulisi huomattua ja kunnostettua syksyisen rännihuoltomme yhteydessä.

Jos omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi rivitalon katon reunoille kertyy jäätä joka talvi, voi kyse olla lämpövuodoista. Jää saadaan pois höyrysulatuksella, jotta se ei vaurioita kattokokonaisuutta tai aiheuta vaaraa pihalla liikkujille, mutta höyrysulatus poistaa vain oireen. Varsinaiseen ongelmaan voitaneen puuttua tekemällä katon lisälämmöneristys Iitissä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.