KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Iitti – Katon kunnosta huolehtiminen kannattaa

Katon kunnosta huolehtiminen kannattaa, sillä huollettu katto kestää aikaa ja erilaisia rasituksia. Iso merkitys on myös sillä, että katto paikataan aina tarpeen tullen. Pienikin kattoreikä voi saada katon vuotamaan, ja kattovuoto voi johtaa katon alla olevien rakenteiden tuhoutumiseen. Kun asioit omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremonttien ja kattotöiden tiimoilta tämän kattofirman kanssa, on huopakatollasi, palahuopakatollasi, peltikatollasi tai tiilikatollasi kaikki hyvin. Katto näyttää hyvältä, pitää vettä ja kestää pitkään. Tilaa kotitalousvähennyskelpoisia ja maltillisesti hinnoiteltuja kattotöitä meiltä niin Iittiin kuin Heinolaan, Kouvolaan, Lahteen, Lapinjärvelle ja Orimattilaankin! Katon huollot, kattokorjaukset, katon uusimisen ja peltisepäntyöt (kuten piipunhatun asennuksen tai piipun pellityksen) voi maksaa myös yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Iitissä tarvittu kattohuolto voi olla vaikka katon keväthuolto, mikä olisi hyvä tehdä joka vuosi. Kattohuollolla voidaan tarkoittaa myös sammaleiden poistoa tai vaikka lumenpudotusta. Kattokorjaus voi viitata vaikka katon saumojen tiivistämiseen, vuotavan läpiviennin korjaamiseen tai kattoreiän paikkaamiseen. Teemme myös kaikenlaiset katon varustelut, kuten läpivientien asennukset (ja huollot ja uusimiset, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimiset), sadevesijärjestelmän asennukset, kattosiltojen, kattotikkaiden, lumiesteiden ynnä muiden kattoturvatuotteiden asennukset sekä pieneläinesteiden asennukset. Mitä kattotöitä tarvitsetkaan, aloita siitä, että otat yhteyttä tähän kattopalveluun.

Kattotyömme Iitissä ylläpitävät tasa- ja satulakaton tiiviyttä

Kaikki kattotyömme Iitissä tähtäävät siihen, että kattosi olisi mahdollisimman tiivis ja toimiva. Olipa kyse jään poistosta katolta, kattomaalauksesta, katon osittaisesta vaihdosta tai vaikka kattoreikien paikkauksesta, on perimmäinen tavoite saada katto pitämään vettä nyt ja tulevaisuudessa.

Jossain vaiheessa on meidän huippuammattilaistenkin nostettava kätemme ja todettava, ettei kattoa enää voi tai kannata kunnostaa. Vuosikymmenet haurastuttavat niin bitumipaanukaton, kolmiorimahuopakaton, lukkosaumakaton kuin esimerkiksi konesaumatun peltikatonkin. Kun katto on todella haurastunut, on se aika uusia. Katon uusiminen, eli kattoremontti, kannattaa tilata ennen katon vuotamista, sillä katon alle syntyvät kosteusvauriot nostaisivat kattoremontin kustannuksia.

Niin kattokorjausten kuin kattoremonttienkin hinta selvitetään paikan päällä. Tulemme tarkastamaan katon pinta-alan, kaltevuuden, varustelutason ja muun muassa kattorakenteiden kunnon Iittiin, ja annamme tämän jälkeen hinnan avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattourakasta. Voit luottaa meidän panevan merkille kaikki katon tarpeet, kuten tarpeen tehdä yläpohjan lisälämmöneristys tai tarpeen parannella katon tuuletusratkaisuja. Jos kyse on kattokorjauksesta eikä katon uusimisesta, saatamme suositella samalla kertaa tehtäväksi myös joitain kattohuoltoja, joilla tasakaton, harjakaton tai vaikka aumakaton rasituksensietokykyä voi parantaa (ja sen tiiviyttä parantaa).

Huopakattotöitämme Iitissä ovat muun muassa kevät- ja syyshuollot

Huopakatot ovat hyvin suosittuja kattoja, sillä ne säilyttävät tiiviytensä, ulkonäkönsä ja helppohoitoisuutensa pitkään. Meiltä saat Iitissä sitä asiantuntemusta, mitä huopakaton pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden säilyttäminen vaatii. Luota meihin kaikissa omakotitalon, autotallin, paritalon ja esimerkiksi kesämökin huopakattotöissä – aina uuden huopakaton asentamisesta vuosikymmenien päästä koittavaan huopakattoremonttiin.

Tällä välillä tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto on tarvinnut useita eri kattotöitä, kuten lumenpudotuksia, jäänsulatuksia, irronneiden lumiesteiden kiinnityksiä, myrskyvaurioiden korjauksia, läpivientien tiivistyksiä, tukkeutuneiden rännien tai kattokaivojen avauksia ja sammaleenpoistoja. Riippuu aivan tapauksesta, millaisia katonkorjauksia ja paikkauksia tasa- tai satulakattosi Iitissä tarvitsee.

Yksi asia on varma: katon kevät- ja syyshuollot kannattaa tehdä tai teettää joka vuosi. Katon kevät- ja syyshuollot pitävät katon siistinä – ne ehkäisevät lian pinttymistä ja sammaleiden kasvamista. Koska sammalet voivat saada katon jopa vuotamaan, kannattaa niitä torjua. Katon jokakeväiset ja -syksyiset puhdistushuollot pitävät sisällään myös ilmaisen kattotarkastuksen, joten mahdolliset paikkaustarpeet tulevat hoidettua ajoissa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.