KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Iitti – Säännöllisyys on kaiken A ja O

Vesikourujen ja vesikaton kuntoa ylläpidetään erilaisilla huolloilla, joista kaikista useimmin tarvitaan katteen ja vesikourujen puhdistusta. Roskien poisto katolta ja ränneistä ehkäisee ruostevaurioita, sammaloitumista, kosteusvaurioita ja saneeraustarpeita sekä esimerkiksi rännien raidoittumista. Säännöllisyys on kaiken A ja O, sillä joka vuosi kaksi kertaa tehdyillä puhdistushuolloilla saavutetaan parhaat ja kauaskantoisimmat tulokset erilaisten kosmeettisten ja rakenteellisten haittojen ehkäisemisessä.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus kannattaa tilata yhtä aikaa katon harjauksen tai ilmapuhalluksen kanssa. Roskien poisto katolta Iitissä tarkoittaa sitä, että iso roskista päätyy vesikouruihin, joten ne kannattaa puhdistaa heti katon puhdistuksen jälkeen.

Kun tilaat meiltä jonkin kattotyön Iittiin, Heinolaan, Kouvolaan, Lahteen, Lapinjärvelle tai Orimattilaan, saat kattotarkastuksen kaupan päälle, ja näin saat tiedon kattokokonaisuuden mahdollisista huolto- ja korjaustarpeista. Kun katon ja sadevesijärjestelmän tarpeet täytetään mahdollisimman pian niiden syntymisen jälkeen, palvelevat ne vuosikymmenestä toiseen. Huolletut, pitkäikäiset rakenteet ovat paitsi kustannustehokkaat, myös ekologiset. Mitä kattotöitä sinulle kattotarkastuksen jälkeen suositellaankin, voit hakea niille yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta. Omakotitalon ja kesämökin omistajan kannattaa pitää mielessään myös mahdollisuus kotitalousvähennykseen!

Rännien puhdistus Iitissä säästää monelta murheelta

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaus voi säästää sinut monelta murheelta Iitissä. Jos ränneissä on roskaa, voivat ne tulvia sateella, ja silloin sadevesi päätyy kastelemaan taloa ympäröivän maaperän. Kosteus voi nousta aina omakotitalon tai esimerkiksi mökin rakenteisiin asti – siinäkin tapauksessa, että tontti olisi salaojitettu.

Sadevesijärjestelmien puhdistus estää myös rännien raidoittumisen ja ruostumisen – raitoja ja ruostevaurioita voi syntyä, jos ränneissä on pitkään likaista vettä, mikä tulvii yli äyräiden. Roskien poisto ränneistä estää myös rännien jäätymisen ja jääpuikkojen muodostumisen. Jää voi rikkoa sadevesijärjestelmää sekä aiheuttaa turvallisuusriskin talon ympärillä liikkuville ihmisille, joten muista tilata mahdollisesti jäätyneiden rännien höyrysulatus.

Älä stressaa rännien puhdistamisesta Iitissä, vaan tilaa se meiltä! Etenkin korkean talon vesikourujen puhdistus kannattaa teettää ammattilaisillamme, joilla on pitkä kokemus niin kattotöiden tekemisestä kuin katoilla liikkumisesta ja työskentelemisestäkin. Lisäksi meillä on käytössämme luotettavat työturvallisuustuotteet sekä esimerkiksi nostinkoriautot, joilla korkean kerrostalonkin rännien puhdistus onnistuu vaivattomasti.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Iitissä kertoo myös katon saumojen ja aluskatteen kunnosta

Miksi otsikossa lukee, että sadevesijärjestelmien puhdistus Iitissä kertoisi katon saumojen ja aluskatteen kunnosta? Mitä tekemistä on katon saumoilla ja aluskatteella sekä rännihuolloilla? Ei muuta kuin se, että tarjoamme koko kattokokonaisuuden kunnon tarkastamisen kaupan päälle myös rännien puhdistuksen yhteydessä. Tuo kattotarkastus on hyvin perusteellinen, tutkimmehan katon kaikkia yksityiskohtia myöten, ja tilanteen salliessa kömmimme myös katon alle aluskatteen ja kattorakenteiden kuntoa tarkastamaan. Lopuksi saat tarjouksen mahdollisista huolto- ja korjaustarpeista.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.