KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Iitti – Kattohuoltoja kaipaa joka katto

Jokainen katto Iitissä kaipaa kattohuoltoja. Kattohuoltojen tekemättä jättäminen voi näkyä katon käyttöiän radikaalina lyhentymisenä, suomeksi sanottuna siis ennen aikojaan tarvittuna kattoremonttina. Tilaa kaikki omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot meiltä, niin tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto kestää mahdollisimman pitkään. Teemme kattohuollot jäänpudotuksista rännien puhdistuksiin myös Heinolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lapinjärvellä ja Orimattilassa. Mainittakoon vielä, että omakotitalon ja kesämökin kattohuolloista saa kotitalousvähennystä, ja että kattotöiden rahoitusta Iitissä etsivien kannattaa suunnata huomio kotisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen.

Katon puhdistus on kymmeniä kertoja uusittava kattohuolto Iitissä

Muita kattohuoltoja ei tehdä niin usein katon kevät- ja syyshuoltoja! Katon kevät- ja syyshuollot tarkoittavat katon puhdistusta (mikä tehdään katemateriaalin mukaisella tavalla; tiilikaton puhdistus voidaan toteuttaa harjaamalla, mutta bitumikatot kannattaa putsata ilmapuhaltamalla) ja sadevesikourujen puhdistusta. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa (eli yhteensä kymmeniä kertoja), sillä muussa tapauksessa lika voi pinttyä, ja kattoon voi sitoutua kosteutta. Roskien poisto katolta estää kosteutta vaurioittamasta tasakattoa, harjakattoa tai esimerkiksi mansardikattoa Iitissä.

Kattohuollot kannattaa teettää meillä myös sen takia, että kaupan päälle tulee aina koko katon kunnon tarkastus. Kattotarkastus kertoo tavoista kohentaa omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon kuntoa entisestään – saatat saada tarjouksen niin aluskatteen tiivistyksestä kuin katon lisälämmöneristyksestäkin.

Sammaleenpoistomme Iitissä nappivalinta myös bitumikatolle

Kuluneet vuosikymmenet näkyvät katolla muun muassa sammaleina. Tilaa sammaleenpoisto katolta meiltä, niin katto saadaan puhtaaksi. Poistamme sammalet kemiallisesti, mikä antaa huomattavasti pitkäaikaisemman lopputuloksen kuin esimerkiksi tiilikaton harjaus, ja aineemme on valittu ympäristön parasta ajatellen. Sammaleenpoistoaineemme ja -menetelmämme sopivat myös kaikille bitumikatoille Iitissä. Palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat ihanteellisia kattoja melkeinpä rakennukseen kuin rakennukseen, mutta niiden huoltotoimenpiteissä on aina muistettava sirotepinnoitteen alttius vaurioitua.

Näin jäänpudotus Iitissä ei aiheuta vahinkoja

Teetä meillä myös lumenpudotus ja jäänpudotus (eli jääpuikkojen pudotus; katolla ja ränneissä olevan jään sulatamme kuumalla vesihöyryllä) Iitissä. Teemme sekä jään että lumen poiston katolta erittäin turvallisesti. Valmistaudumme urakkaan turvavaljain, tarvittaessa myös kypärin, suojalasein ja nosturiautoin. Myös tiilikatto, peltikatto tai huopakatto on turvassa koko urakan ajan. Me osaamme toimia katolla niin, etteivät kattotiilet irtoile, kattopellit naarmuunnu tai jiirit ala vuotaa. Talviset kattohuollot suunnitellaan hyvin etukäteen, sillä näin kaikkiin riskeihin on mahdollista varautua urakan aikana.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.